New MMSA spank logo

Noaptea dorintelor: despre nuditate, curele si visuri (Night of Longing: My Nudity, My Beltings, My Dreams)

by Alex din iasi

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 30 Mar 2008


Nota autorului : Am avut o vreme convingerea cã întîmplarea pe care vreau sã o relatez acum am trãit-o eu însumi cîndva. Apoi, am fost cuprins de vagi îndoieli. Cu trecerea anilor, neîncrederea a pus tot mai mult stãpînire pe mine. Psihologii, acesti pretinsi sanitari ai sufletelor ce vor sã ne sterilizeze complexele noastre lãuntrice, ne spun cã memoria poetizeazã si cã spectrul ei deviazã spre roz. Amintirile neplãcute se ascund în straturile inaccesibile ale memoriei, în vreme ce altele, mai agreabile, dintre care unele pãreau pentru totdeauna pierdute, revin într-un mod neasteptat si iau locul rãmas vacant.

Mã grãbesc asadar sã astern pe hîrtie cele petrecute rãscolind prin ungherele aducerii aminte înainte ca totul sã se estompeze fãrã putinta de a mai fi recuperat. Cãci nici acum, dupã ce anii s-au scurs, nu vã pot mãrturisi cu mîna pe inimã care dintre acele momente tin de domeniul suferintei si care nu. De cîte ori nu se întîmplã ca durerea noastrã sã sublimeze în extaz iar fericirea sã ajungã suferintã, si asta dupã o unicã noapte de desfãtare doar ? Ceea ce ne rãmîne e nostalgia, o simplã himerã a memoriei si ea. Alteori nici atît.

Modestia mea, de bãiat crescut într-un oras de dincolo de Carpati, mã obligã sã vã avertizez de pe acum cã în relatarea mea nu veti gãsi nimic deosebit. E posibil ca întîmplãrile prin care am trecut sã parã de o banalitate dezarmantã celor care au trãit ei însisi unele la fel. Cît despre visurile si închipuirile mele, ei bine, cred cã fac parte si ele, în egalã mãsurã, din viata mea, cã au dreptul sã fie dezvãluite si considerate la fel ca oricare alt fapt divers cotidian. Mai mult, vã mãrturisesc cã astãzi mã aflu în incapacitatea de a mai discerne cu precizie ce a fost doar un vis si ce a fost realitate, astfel încît vi le încredintez pe toate laolaltã în speranta cã le veti putea deosebi.

Dar poate cã asemenea vise ati mai avut. Nu am nicidecum trufia cã as fi, în vreun fel, original. Singura sperantã pe care o am, cînd mã veti citi, este aceea a unui îndrãgostit de sculpturã care admirã trupul perfect de bãrbat pe care Michelangelo ni l-a dãruit si pe care posteritatea l-a intitulat, nu stim nici astãzi de ce, "Scalvul murind". Nu cunosc un alt trup masculin mai perfect. Ei bine, dupã ce l-am admirat ore în sir, ca unul dintre cei bîntuiti de fantasme si nostalgii pentru nud, dupã ce am fost convins cã fiecare detaliu anatomic mi s-a întipãrit pe retinã si cã îl voi putea reconstitui oricînd, dupã ce l-am fotografiat din nenumãrate pozitii si unghiuri, vine un alt fotograf, mai iscusit decît mine, si, profitînd de un moment fast al zilei, cînd lumina creeazã efecte abia perceptibile pentru ochiul meu neexpert pe suprafata îndelung slefuitã a marmurei, ba chiar gãsind un plan îndrãznet, imortalizeazã sculptura astfel încît, privind fotografia, am impresia cã vãd pentru prima oarã acel nud desãvîrsit, desi îl vãzusem de mii de ori pînã atunci.

Poate cã unele lumini si umbre din relatarea mea, poate cã unghiul diferit din care astãzi imortalizez cele trãite sau visate cîndva, sã vã dea, mãcar ele, sentimentul cã povestea ce urmeazã nu e în întregime un deja-vu.

Acum, cînd scriu aceste rînduri, amintirile mele sînt încã vii, obsesia pentru curea si nuditate încã mai face parte pe de-a-ntregul din viata mea. Faptele însã, ele au rãmas stinghere, undeva într-un trecut îndepãrtat, ce nu va mai putea fi nicicînd retrãit. Sînt ca niste piese disparate ale unui joc de puzzle, doar atît si nimic mai mult.

Dacã as putea sã le combin din nou, dacã le-as fi priceput încã de pe atunci logica lor asunsã de împreunare, poate cã destinul meu s-ar fi împlinit. N-a fost sã fie asa, cãci ceasul împreunãrii perfecte n-a mai sunat. A rãmas doar regertul, prilejul pierdut de a nu fi dãruit totul atunci cînd natura o cerea sau, în egalã mãsurã, cel de a nu fi luat în posesie ceea ce cu atîta generozitate mi s-a oferit.

În fiecare zi sîntem obligati sã alegem o cale din douã si, înaintînd pe ea, vom regreta alegerea fãcutã chiar de a doua zi, rîvnind în ascuns la celãlalt drum, cel pãrãsit, pe care, de cele mai multe ori, nu vom avea prilejul sã-l mai explorãm vreodat. Morala, de la Aristip din Cyrene o stim, ar fi sã trãim fiecare clipã ca si cum am fredona mereu, zi si noapte, un cîntec de dor pãtimas.

Noaptea dorintelor : despre nuditate, curele si visuri

Aveam douãzeci si doi de ani si seful mã trimisese la Bucuresti sã rezolv o problemã de serviciu. Am descîlcit-o în parte, dimineata, apoi, pentru cã trebuia sã mai rãmîn si a doua zi, am plecat sã-mi caut un hotel.

Sã gãsesti o camerã liberã în Bucuresti nu era tocmai usor – în acea vreme, erau putine hoteluri fãcute de statul socialist si toate erau ocupate permanent. Mi-am încercat totusi norocul la Dorobanti. Era o clãdire imensã, cu multe etaje, si, uneori, aveam sansa sã prind o camerã liberã. În acea zi însã, am avut ghinion : totul era ocupat. Cum nu aveam chef sã bat la alte usi – si cine stie de-as fi gãsit locuri libere undeva – am încercat metoda care, de obicei, nu dãdea gres : am întins actul de identitate cu o bancnotã între filele lui. În România, mita rezolvã aproape orice. Receptionera m-a privit o clipã si mi-a retinut buletinul, spunîndu-mi sã mai astept.

Dupã cîteva minute aveam sã aflu cã, într-adevãr, hotelul e plin, e plin ochi, dar, dacã as vrea, mi s-ar putea oferi un loc într-o camerã dublã ocupatã de o singurã persoanã. Era un client obisnuit al hotelului care mai acceptase sã împartã camera, în situatii similare, cu altcineva. Am spus pe loc da, i-am multumit pentru ajutor si m-am repezit, nu fãrã oarece emotii, spre liftul ce urma sã mã ducã la etajul unde fusesem repartizat.

Ajuns în fata usii, bat usor, astept cîteva clipe, aud cheia rãsucindu-se în broascã, apoi usa se întredeschide. De dupã usã apare capul unui tînãr – îi explic cine sînt si ce caut în camera "lui", apoi aud un "desigur, te rog", usa se deschide mai mult, atît cît sã pot sã intru. Trec pragul, usa se închide în urmã, iar eu rãmîn mut de uimire : tînãrul din fata mea e gol puscã. Are un trup de sportiv, bine fãcut, picioare drepte, superbe, e bronzat si tuns scurt. Încerc sã nu mã arãt surprins, îmi pun bagajul pe patul rãmas liber si îmi închipui, în sinea mea, cã omul tocmai voia sã se schimbe de haine sau cã fãcuse un dus. Încît intru în baie vrînd sã-i ofer rãgazul sã se îmbrace.

Cînd ies, tînãrul e în continuare în pielea goalã, întins pe pat, si se uitã într-o revistã, nesinchisindu-se de prezenta mea. Ce sã fac ? Mã asez pe marginea patului liber si mã gîndesc. Trag cu coada ochiului : da, are un trup superb, simt cum mã cuprinde invidia. Toate detaliile anatomice sînt expuse cu dãrnicie vederii mele, nu în mod ostentativ, ci cît se poate de firesc. Tînãrul citeste, situatia e pentru mine nãucitoare si ineditã în acelasi timp. Simt cum mi se urcã sîngele la cap, purtam slipul cu care iesisem din baie si deja îmi era rusine de picioarele mele cam subtiri, de bicepsii ca si inexistenti si de pistruii de pe spate. Aud din cînd în cînd un zgomot indistinct – colegul de camerã întorcea calm paginile revistei. Nu-l mai privesc, mi-e jenã... simt cã eram deja cucerit de trupul de animal mîndru de lîngã mine. L-as fi privit ore în sir, ca un tablou celebru sau ca pe un David desãvîrsit. Voiam sã-i admir pe îndelete muschii perfecti de pe pulpe, fesele tari, pieptul cu pãrul blond ce abia îsi fãcea simtitã prezenta, umerii, totul. Penisul i se odihnea molatec în vreme ce al meu zvicneste in sus. Încerc sã mã gîndesc la altceva.

Dar revin repede la ce s-ar cãdea sã fac. Ineditul situatiei, socul, emotia, atîtea si atîtea gînduri îmi blocaserã puterea de a mai rationa. Becul veiozei de la patul vecin rãspîndea si el o cãldurã tandrã, cu lumini si penumbre intime, peste masculul de alãturi. Trebuia, în primul rînd, sã-mi pãstrez calmul si instinctul de conservare, cît le mai aveam.

*

Fusesem educat într-o lume restrictivã si plinã de prejudecãti. Bãiat fiind, mi se repeta mereu cã nuditatea e pãcat si rusine. Nu eram lãsat sã umblu dezbrãcat prin casã în prezenta familiei sau sã stau în pielea goalã, nici mãcar cînd eram singur în camera mea, asa cum ceilalti prieteni aveau voie sã stea. Mã duceam adesea sã joc fotbal cu ei, pentru ca mai apoi sã merg uneori sã fac dus cu oricare, acasã la el, unde aveam voie sã rãmînem dezbrãcati ore întregi. La mine însã, cînd ieseam din baie, trebuia sã port obligatoriu un halat sau mãcar prosopul înfãsurat peste solduri. Trebuia sã port noaptea pijamale, desi mi-ar fi plãcut sã dorm în pielea goalã. Sã ies gol în curtea casei, pentru ai mei era de neimaginat. O fãceam, pe furis si pentru scurt timp, doar atunci cînd toti erau plecati de-acasã si eram absolut sigur cã nu aveau sã revinã curînd.

Aveam voie sã mã dezbrac gol puscã doar cînd urma sã primesc o bãtaie. De fapt, cu acel prilej, eram chiar obligat sã o fac. Primele bãtãi pe care le-am încasat de la Bãtrînul cu cureaua la fundul gol, încã de pe la vîrsta de zece ani, aveau menirea de a fi o lectie ale cãrei învãtãminte sã-mi producã o suferintã de neuitat si, în acelasi timp, o mare umilintã. Si poate cã, o vreme, asa a si fost.

Apoi, treptat, lucrurile s-au schimbat. Am înteles cã nuditatea si cureaua începuserã sã însemne pentru mine cu totul altceva. Bãtrînul rãmînea convins cã punîndu-mã sã-mi scot hainele pentru a-mi biciui acele pãrti ale corpului care îndeobste rãmîn ascunse vederii celorlalti, nu numai cã pedeapsa ce mi-o aplica va fi mai asprã, cã durerea pe care mi-o va produce va fi mai mare, ci si cã umilinta va fi deplinã. Nu avea cum sã bãnuiascã nici o clipã cã undeva, în mintea mea, durerea loviturilor de curea începea sã fie compensatã încetul cu încetul de plãcerea pe care o resimteam ori de cite ori aveam prilejul sã rãmîn gol puscã. N-ar fi avut cum sã priceapã cã pedeapsa pe care el mi-o administra cu atîta severitate devenea, treptat, supliciu si plãcere deopotrivã. Nu întelegea de ce amînam cît puteam, folosind diverse tertipuri, atingerea acelei stãri atît de ambigue, refuzînd sã plonjez deodatã si pe de-a-ntregul, cu sufletul si trupul, în ea, preferînd sã o cuceresc treptat, ca atunci cînd degusti pe îndelete o cupã cu un vin pretios.

Îmi descheiam unul cîte unul nasuturii de la cãmasã, aproape sfidãtor de încet, îmi scoteam cãmasa si o puneam tacticos pe spãtarul scaunului, ca si cum as fi tinut mortis sã nu prindã o cutã. Fãrã grabã, îmi deznodam siretul de la fiecare pantof si îi descãltam pe rînd. Ritualul era întotdeauna acelasi. Urmau pantalonii, pe care mi-i dãdeam jos încet si-i asezam la dungã, cu miscãri calculate, asemenea celor pe care le fac striperii în ziua de azi. Simteam cum pe taicã-miu începea deja sã-l cuprindã enervarea vãzînd acea lentoare a mea pe care o punea în mod cert pe seama fricii. Taicã-miu ar fi vrut mai curînd sã mã vadã cum tremur de teamã de îndatã ce punea mîna pe curea, cum încep sã plîng în hohote si cad în genunchi, cersindu-i iertarea supus si înspãimîntat.

Pentru o clipã îl priveam calm în ochi pe bãtrîn. În fine, lãrgind elasticul, îmi lasam chilotii sã cadã lent la podea. Rãmîneam în fata lui în pula goalã, nu încearcam sã ascund nimic, cãci n-aveam de ce. Stãteam drept, cu mîinile la spate. Cînd Bãtrînul se apropia, îl mai priveam o datã lung, apoi mã întorceam fãrã grabã cu fata la perete si îmi depãrtam larg picioarele, mã aplecam si mã sprijineam cu mîinile de perete. Nu plîngeam niciodatã, ceea ce îl scotea si mai tare din minti pe bãtrîn.

Încasam vreo douãzeci de curele, pe cur si pe craci, fãrã sã tip, fãrã sã scot un cuvînt. Cînd obosea, cînd hotãra cã si-a fãcut datoria paternã, iar eu aveam deja curul rosu ca o tomatã coaptã, bãtrînul pleca si mã punea sã stau gol puscã la coltul camerei, vreme de un ceas, ca sã meditez la ce rãu am fãcut.

Abia atunci aveam parte de acea orã a mea de fericire pentru care suferisem într-atît. Ora pe care o asteptasem, o cucerisem fãrã sã vãrs o lacrimã, ba chiar, uneori, mã strãduisem în ascuns s-o cîstig. Uitam atunci de orice durere, uitam de curea si, fericit fiind cã pot rãmîne un ceas complet dezbrãcat, eu singur cu nuditatea mea, fãrã sã trebuiascã sã mi-o ascund în vreun fel, mã masturbam si ejaculam îndelung. Pe atunci, pentru mine, a fi în pielea goalã însemna sã iau bãtaie cu cureaua tatei si apoi sã pot sta gol, singur, si sã mã masturbez.

*

Iar acum, iatã-mã fãrã grai, într-o camerã de hotel, purtînd doar un slip. Veioza difuza o luminã slabã iar alãturi, alãturi, era un trup de bãrbat tînãr si gol, întins pe pat. Se întorsese deja cu fata spre perete, citea, citea în continuare, îi vedeam fesele curului, spatele gol, bronzat, si eu, ca paralizat, nu reuseam sã ies din acea stare de extaz, din mirare, din...

Brusc mã decid si îmi scot slipul, cu o miscare la fel de iute ca atunci cînd, elev de liceu fiind, m-am prezentat la primul control medical pentru a fi luat în evidentã ca viitor recrut. Armata era în acea vreme obligatorie. Intram cîte zece bãieti în cabinetul unde se fãcea recrutarea si eram pusi sã ne dezbrãcãm goi puscã, eram cîntãriti, mãsurati, eram examinati si evaluati. Ni se pipãiau testiculele, ni se inspecta anusul, ni se recolta spermã si ni se consemna lungimea penisului. Dura o orã consultatia aceea, o orã eram constrînsi sã rãmînem în pula goalã si sã ne supunem acelor controale amãnuntite, din care sã rezulte dacã vom putea fi sau nu bravi ostasi români. Fãceam haz de necaz, unul de altul, iar cînd totul se încheia, ne trãgeam chilotii pe noi cu aceleasi miscãri rapide si neîndemînatice ca atunci cînd ni se ordonase sã-i scoatem si sã rãmînem cu trupul gol, dorind sã ne ascundem cît mai repede penisurile ce tocmai ni se treziserã sub atingerile indiscrete ale celui sau celei ce doar cu cîteva clipe înainte ni le mãsurase.

Rãmîn deci si eu gol, dintr-un sentiment firesc de solidaritate masculinã, un fel de semn al recunstintei cã împãrteam amîndoi aceeasi camerã, cã m-a primit astfel în lumea lui, pe mine, venit dintr-un univers plin de oprelisti, dãruindu-mi nuditatea lui superbã. Mã întind gol pe pat, cu sentimenul cã pozez drept model unui sculptor necunoscut, nu mã acopãr cu pãtura, ci doar mã întorc cu fata la perete si încerc sã adorm.

Poate cã apoi am visat. Nu stiu precis ce s-a mai întîmplat în noaptea aceea. Cînd încerci sã adormi visurile se confundã adeseori cu realitatea. În vis, durerea din lumea realã poate sã devinã plãcere si reciproc, plãcerea se converteste, la rîndul ei, în durere. Si, doamne, sînt atîtea lucruri dupã care tînjim în viatã, avem atîtea dorinte neîmplinite, pe care doar în vis ni le putem împlini !

Se fãcea cã aveam 14 ani si cã eram acasã împreunã cu cîtiva prieteni de-ai mei, toti cam de aceeasi vîrstã. Cureaua cu care mîncam bãtaie stãtea la vedere, atîrnatã în cuiul ei, chiar în holul de lîngã usa de la intrare, ca o amenintare perpetuã, asa cum semnele de pe o margine de drum te avertizeazã din timp cã o eventualã încãlcare a regulamentelor de circulatie reprezintã o infractiune ce nu-ti va fi trecutã cu vederea ci, dimpotrivã, îti vei primi pedeapsa prevãzutã legal. Toti prietenii mei vedeau cureaua aceea cînd veneau, iar eu le explicam pe larg cum si de ce o încasam. Si ceilalti bãieti mîncau bãtaie, pentru unii doar sîmbãta era zi de bilant, atunci suportau consecintele greselilor din acea sãptãmînã si curul le lua foc, dar eu eram altoit mult mai des. Mãrturiseam totul pe îndelete, neuitînd nici un detaliu, ba chiar exagerînd uneori, iar ei, la rîndul lor, povesteau ce urgii au avut de înfruntat, si atunci, în visul meu, dintr-o datã, cu totii ne-am spus : "La pula goalã, bãieti !" ; si în nici cîteva clipe ne-am dezbrãcat de tot si am rîs, fiecare distrîndu-se pe seama nuditãtii celuilalt, apoi fiecare si-a scos cureaua de la blugi, a pus-o în douã, erau cîteva curele pregãtire sã producã durerea si tot atîtea cururi descoperite si gata sã întîmpine de bunã voie, ca un dar neasteptat, sfichiuirea lor. Am început sã ne lovim unul pe celãlalt, mai întîi ca din joacã, ne loveam peste fese, peste coapse si craci, apoi, ne-am lovit mai cu sete. Am schimbat perechile, am schimbat rolurile, fiind supusi ori stãpîni, eram din ce în ce mai fericiti si, de bunã seamã, mai excitati, cufundati cu totul în jocul nostru de adolescenti cam perversi, eram, cum s-ar spune, pe rînd, tatã si fiu. Eram atît de excitati, încît nu am observat cînd usa s-a deschis brusc si în camerã a intrat pe neasteptate tata, a privit mirat pentru o clipã gasca aceea de bãieti goi, bezmetici si obositi, cu fetele si fundurile înrosite, avînd curelele în mînã si penisurile de adolescenti flasce dupã momentele de mare intensitate trãite. Iar tata a început sã rîdã, sã rîdã în hohote, îi aud si acum rîsul lui sãnãtos, a luat cureau din cui si a revenit printre noi, a intrat în joc, si ne-a dat fiecãruia, pe rînd, cîteva curele la fund. Apoi s-a dezbrãcat si el, eu îi vedeam pentru prima oarã trupul lui, mare si pãros, pula lui si coaiele din sperma cãrora ajunsesem eu embrion, iar el, gol, se simtea ca si noi, redevenise un adolescent. La un moment dat s-a întins pe canapea cu fata în jos si a zis doar atît : "Trageti bãieti !", iar noi, pe rînd, ne-am dus si i-a tras fiecare cîte curele a vrut peste fese, era deja "de-al nostru", intrase în gascã si curul lui devenea rosu, ca al nostru, iar noi fãceam mare haz, cãci tata rîdea, rîdea tot mai tare si repeta întruna : "Trageti bãieti, încã mai vreau !".

Apoi, în visul meu se fãcea cã mã plimbam cu bicicleta. Plecasem de-acasã singur, pedalasem deja cîtiva kilometri si ajunsesem în pãdurea cea mare din apropiere. Acolo am descoperit o cãrare latã si fãrã hîrtoape. M-am oprit la primul pom si mi-am scos toate hainele de pe mine, privind temãtor în jur, mi-am luam cãmasa si pantalonii sub brat, cãci dinadins nu purtam chiloti cu acel prilej, si am pornit la drum, pedalînd în pielea goalã, simtind saua rece a bicicletei sub fese, vîntul, aerul învãluindu-mi trupul întreg. Goneam gol puscã pe bicicletã prin pãdure, înnebunit de plãceri, era ca o aventurã pe care o trãiam intens, cãci îmi era teamã sã nu mã surprindã tata, pe care, în visul meu, îl vedeam ascuns dupã fiecare copac. Goneam gol si eram cît se poate de excitat, prinzînd tot mai mult curaj. Pînã ce am ajuns într-o poianã luminoasã, iar acolo, în mijlocul ei, întins în iarbã cu fata în jos, era un bãiat cam de aceeasi vîrstã cu mine. Îsi lepãdase hainele toate si pãrea cã citeste, cãci avea o carte în mîini, eu îi vedeam doar spatele gol, picioarele lui usor depãrtate si fesele ca doua piersici tari ce se mai coc încã la soare. Am oprit, am descãlecat de pe bicicletã, m-am apropiat cu teamã ca sã nu-l tulbur, sã nu-i stînjenesc cumva minunata lui nuditate, cuprins de admiratie si extaz. Dar David al meu nu s-a oprit din citit. Nuditatea lui de adolescent mã atrãgea într-atît încît uitasem cu totul de propria mea nuditate, asemenea unui fluture atras noaptea de o luminã care uitã cã va sfîrsi cu aripile fãcute scrum atunci cînd se apropie tot mai mult de flacãra ei letalã.

Apoi se fãcea cã eram la Vama-Veche, singur, fãrã ca ai mei sã bãnuiascã, eram pe plaja pentru nudisti si fãceam gol baie în mare. Tin minte cum un bãrbat s-a apropiat de mine si, ca din întîmplare, m-a prins brusc cu mîna de penis, si, pe sub apã, a început sã-mi pipãie coaiele. Am rãmas cîteva clipe nemiscat, ca electrizat de plãcere si uimire, i-am zîmbit, mi-a zîmbit si el, apoi m-am îndepãrtat, iesind din apã. Chiar si atunci, încã ud si purtînd cu mine urma proaspãtã a mîngîierilor strãine, m-am strecurat rusinat spre prosopul meu de plajã, bravînd, scotîndu-mi pieptul slãbãnog în fatã si încercînd sã par cît mai firesc, adicã sã nu-mi acopãr penisul cu mîinile. În jurul meu, toti îsi consumau nuditatea la modul ei firesc. M-am întins pe prosop, la soare, mirat de acea întîmplare si visînd la ea. Cînd am deschis ochii, bãrbatul acela era în picioare, lîngã cearceaful meu, era gol si mã privea, si parcã semãna cu tata, doar cã era mai tînãr. Mi-a zîmbit din nou.

— Ai un penis mare pentru vîrsta ta, cred cã mi-a spus.

Pãrea sincer. I-am privit si eu penisul, coapsele bronzate, apoi, brusc, m-am simtit cuprins de o neliniste indefinitã, ca un fel de teamã de necunoscut, mi-am pus chilotii de baie pe mine si am plecat în grabã. Cred cã mai tîrziu mi-a pãrut rãu, rãu de tot ! A doua zi, am revenit dis-de-dimineatã pe aceeasi plajã, am strãbãtut-o cu nerãbdare, l-am cãutat din priviri, l-am cãutat ore în sir, gol, printre trupurile goale întinse la soare, urmãrit de priviri si dorinte mai mult sau mai putin fierbinti, am intrat din nou gol puscã în mare ca sã-l astept, am stat gol pe plajã pînã la amiazã, cu speranta în suflet, dar cel cãruia voiam sã-i ofer din nou nuditatea mea si, odatã cu ea, însemnele masculinitãtii mele de adolescent, pe care le mîngîiase doar cu o zi înainte, n-a mai apãrut orisicît mi-am dorit.

A fost chiar totul un vis ? Astãzi, nu mai stiu ce sã cred. Poate cã în acea noapte colegul meu de camerã mi-a fost tatã si eu nu am plîns. Poate cã i-am fost eu tatã neiertãtor, iar el a fost fiul meu cel supus. Poate cã am gonit goi pe biciclete prin pãduri nestiute pînã ce am ajuns într-o poianã luminoasã si acolo ne-am odihnit întinsi pe iarbã la soare. Poate cã am fãcut baie în mare amîndoi, undeva, printre valuri, si mînã lui, deja cunoscutã, mi-a mîngîiat penisul, apoi eu l-am mîngîiat pe al sãu. Poate cã l-am cãutat apoi rãtãcind pe o plajã si, în cele din urmã, nu l-am mai regãsit. Cîte nu se pot petrece într-un vis ? În copilãrie visãm sã ajungem oameni mari, dar, odatã ajunsi maturi, ne suprindem cuprinsi de un fel de teamã în fata celor din urmã consecinte, uneori abia bãnuite, ale masculinitãtii proprii si ale relatiilor noastre cu ceilalti maturi, si ne dorim sã fim iarãsi copii.

A doua zi, cînd ne-am trezit, printre perdele, razele soarelui pãtrundau prin fereastra camerei de hotel în care doi tineri dormiserã o noapte întreagã complet dezbrãcati. Pãreau amîndoi mai curînd fericiti. Poate cã, de fapt, în noaptea aceea nu li s-a întîmplat mai nimic, poate cã ambii au avut parte doar de un vis minunat.

Ciudat însã, fiecare aveam cîteva dungi rosii pe cur.


Show all the stories by Alex din iasi
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org