New MMSA spank logo

Henri sau Viata mea de model îndragostit (Henri or My Life as a Sitter in Love)

by Alex din iasi

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 01 Nov 2009


Iubitul meu prieten,

Toamna trecutã, cînd ne-am întîlnit la Konstanz, pe cînd pasii nostri rãtãceau pe cãrãrile umbroase, strãjuite de artari, ce serpuiau pe malul lacului Bodensee, împãrtãsind amîndoi acel neverosimil tumult trupesc care nu se va risipi niciodatã din sufletul meu, în acele peregrinãri deci, ne-am încredintat unul altuia – ca doi buni si vechi amici ce eram – amintirile noastre intime, dar dureroase, din vremea cînd eram copii.

Poate cã îti vei fi adus aminte de confesiunile fãcute atunci despre moartea tatãlui meu, urmatã, la nici un an de zile distantã, de cea dintîi iubire, fulgerãtoare si de nevindecat. Ti-am mãrturisit atunci, ca de la suflet la suflet, cã în minte îmi revine, iar si iar, imaginea tatãlui meu din ceruri, avînd cureaua în mîini. Chiar si în visurile mele singuratice si neclare, chiar si atunci cînd fac dragoste cu cineva, îmi pare cã vocea lui mai trîmbiteazã încã de undeva de sus.

Mi-ai cerut, în acele zile, sã astern pe hîrtie povestea si sã ti-o trimit. Iat-o, poti acum s-o citesti ! În ea, ai sã auzi vocea unui bãiat, sînt eu cel de acum cîtiva ani vorbindu-ti cu mintea lui de atunci. Bãiatul pare sã-si caute un drum – cam nesigur – în viatã, ba chiar pare cã si l-ar fi gãsit. Fii bun si citeste, te rog !

Asemeni lui, si noi mai cãutãm zi de zi un drum pe care încã nu l-am aflat.

Al tãu, Alex

Bucuresti, octombrie 2009

 

Urc în grabã scãrile. Holul pute, e întuneric si e invadat de gunoaie si urinã de cîini. O borîturã. O vomã gretoasã. De cum am intrat, am luat-o la nãri, îmi venea sã-mi scot pula si sã mã pis si eu. Atît.

Pe scarã, doi gagii. Stau pe scãri, îmi fac semnul ãla cu degetul sus, se rînjesc, “ha-ha”, par a zice :

— Bã fratã-miu, o facem ? Esti bimbo, ar fi sã ti-o tragem !

Trec pe lîngã ei si le-o dau la bot :

— Rãdeti-o între voi, gagii !

— Ioi, te dai gãoz naspa, gagiu ! îmi zic din urmã, rîzînd.

Niste labagii, dar simpa si haiosi. Urc, frînez protap în fata usii, usa de la apartamentul lui Henri. Car un geamantan în mîini si un rucsac pe spate, cu cîteva cãrti si un leptop. Catrafusele, o pulã si un cur. Asta-i tot. Mi se fîlfîie. Sun.

Am bãgat boarfe si schimburi în geamantan si am sters-o de acasã scurt. Acasã, am zis ? Nu, e casa de cãcat a maicã-mii, dintr-un cartier din Bucuresti, cartier de cãcat.

— Dacã ar trãi bietul taicã-tu ! Ce ti-ar face ! Mã zbat pentru tine din zori pînã seara, si tu ? Un de-pra-vat ! Un golan ! Desgustãtor ! Asta ai ajuns. De rîsul lumii ! O rusine !

În urmã, maicã-mea pisã lacrimi amare pentru iubitul ei fiu depravat. Uite pula ! Acelasi refren : sacrificii, pistari agonisiti greu, muncã, futai, totul pentru mine, si tot asa. Iar io ? Un ingrat ! Un golan nenorocit, un de-pra-vat !

Cãcaturi ! Dacã ar trãi taicã-miu, da ! Mi-ar jupi sapte piei. Mi-ar face curu' tãndãri, cum mi-l fãcea. Pisatul ãla de curea era spînzuratã în cui, pe hol, la intrare. Bulangiul îsi amintea de ea seara, cînd o dãdeam la pat sau cam p-aici. Eram doar în chiloti, eu si gãrgãunii din cap.

Era ocnã. Dãdea buluc peste mine, cu pula sculatã, mã bãga cu capul între cracii lui pãrosi, îmi trãgea jos chilotii, sus cureaua si jap ! jap ! O tinea asa, tot asa ! – melodia o stiti, nu ? Simteam cã mã catãr pe pereti.

Aveam parte de tot ce poate face un cur fericit. De-un caft.

Ciuca bãtãilor eram, luam mardealã baban. Ãl bãtrîn fãcea cu mine smotru ca la rãcani. Scrîsneam din dinti, sã nu mã scap, si o dãdeam pe urlat, behãiam doar cînd nu mai puteam s-o duc.

— Nu mai da, stai putin ! Putin, te rog, apoi mã bati oricît.

Dacã mã lãsam pe genunchi, cãcatu' ãla de curea mã lovea pe culasã. Dacã puneam laba la cur sã mã apãr, mã bulea peste mîini. Chiar cînd urlam, zbierînd sã mã scot, sifiliticul o tinea pe-a lui, tare ca cizma. Ca într-un sac de fasole dãdea.

Uneori mã belea de-aiurea, cînd i se scula. Paza bunã trece primejdia rea, asa zicea bulangiul, si mã caftea preventiv, ca sã nu calc pe bec. La paispe ani aveam tot timpul curu' vîrste de la curea.

Bãtrînu' a mierlit-o anul trecut. Acu', mã screm sã dau bacul. Dupã scoli, fac parai. Am job, sînt model la Academia de Arte. Pozez la puta goalã. Doi decari ceasul. De trei ori pe sãptãmînã, curu' meu e plãtit cu cîtiva pitaci, un cãcat. Îmi exhib curul si pula de-a moaca. Totusi, fac parai.

*****

Ce a fost a fost, asta e, sun. Sînt la usa lui Henri si sun.

Henri e student la Academie. Are douãzeci de ani. E pictor, vrea diplomã. O diplomã de pictor, de agatat în cui, zice, nu-i o hîrtie de sters la cur ! Merge zilnic la facultãti, bãiat tîtã, hãrnicut, îsi face mîna la atelier. O labã, gagiu' e sui ! Dar e misto, futere de misto !

— Astãzi, vom desena nuduri, spune Maestrul. Scott Tuke, uranianul din York, prieten cu Oscar Wilde, sã-l urmãrim dragii mei. Luminã, soare, trupuri de adolescenti goi. Laguna e o invitatie, e paradisul visat. Copilãria e edenul pierdut. Adolescentilor nici nu le pasã, nevoia abia se trezeste în ei. Totul e nostalgie, intimitate, camaderie caldã, jocuri, priviri pe furis, fantezii ! Trupul nud e atractie, ademenire, e însãsi dorinta. Asta vreau de la voi ! Hai tinere, scoate-ti halatul !

Tînãrul, ãla's eu. Am doar halatul pe mine. Dau toala jos, rãmîn la pula goalã. Bulangiul îmi zice cum sã stau. Nu pune laba, dã doar din melitã si beleste un deget la mine.

— Piciorul stîng mai în spate, încã ! Dreptul în fatã, flexat ! Asa, tinere ! Putin depãrtat. Plexul supt. Capul sus ! Privirea departe ! Mîna stîngã lejer pe sold, ca si cum ti l-ai mîngîia. Mîna dreaptã la spate. Spatele drept, tinere ! Priveste înainte, departe, nostalgic, spre paradis ! Relaxat, relaxat ! Fesele sus ! Strînge ! Bicepsii, tinere, scoate-i în fatã ! Esti dorintã, intimitate, trupul tãu trebuie sã fie un impuls.

Bãbãlãul mã freacã cum i se scoalã, mã spioneazã pe ascuns, pofticios ca un peste libidinos în buda de bãieti. Sînt scula lui, un angajat. Pozez în puta goalã cînd are chef, crãcãnat si belind curul, sînt un model plãtit cu ora, în parai, priviti-mã, ãsta sînt ! Asta mi-e pula, atîrnã între carci, ãstea-mi sînt coaiele, vi le dau pe la nas dacã vreti sã mi le lingeti din ochi ! Vã pot arãta borta curului, dacã trebuie, cu bucile depãrtate, asta ati vrut, asta fac, m-ati plãtit !

Zeci de ochi se holbeazã la mine de dupã sevalete : pulpe, bicepsi, plex, gîtul, muschii, rotunjimi si umbre, totul la pret redus. Un ceas trebuie sã stau smirnã. Hai libi ! Pauzã. Apoi încã un ceas, iar nemiscat.

Sînt model, un gagiu la pula goalã, un oarecare, cu trupul fãcut sã fie studiat în cele mai intime detali, îmi ofer serviciile la pictori ca o curvã, pe bani, si ei, la rîndul lor, îsi vînd talentul ca niste curve, pe bani.

*****

Eu, geamantanul, rucsacul pe spate. Henri dã sã deschidã. Înãuntru, decor cunoscut. M-a invitat acum o lunã la el prima datã, dupã orele de atelier, sã-mi arate, zicea, cîteva lucrãri.

— Sfinctere si beton. Guasã pe canava. Lumea e dejectie si sex. Ulei. Curul universal. Tempera. Din ceruri, Sfîntul Spirit ne-o trage zi de zi. Fututi. Rãsfututi. Pînã ne sar ochii din cap. Cel de pe tron tine în mînã nuiaua celestã cu care ne loveste pe buci. Acuarelã : mapamondul, ca douã fese, îsi ia pedeapsa divinã. E pretul plãtit pentru mãrul muscat, de-un ros alizarin, ca trandafirii de China. Nuiaua divinã loveste de sus, se vãd picãturi de sînge, ca de rubin. Focul mistuie viscerele, e vesnic atîtat, e atotpotent.

Si a tinut-o o vreme asa :

— Arta, pictura e joc, e conventie. Fututi. Rãsfututi. Sîntem într-un pelarinaj rectal, ne asteptãm rîndul. Vom fi umiliti, vom fi o ofrandã de carne transatã, ne vom prostitua, ne vom vinde pe bani tot talentul. Da, noi, artistii plastici, de fapt, sîntem obligati sã ne masturbãm zilnic în public, sã ne vindem zi si noapte, ca niste striperi ce îsi oferã goliciune vederii tuturor, cu glande cu tot. Bei ceva ?

— O coca, dau sã-i rãspund, belind felinarele la ce-i în jur.

Avea un bar de gagiu, asortat, în atelierul lui de-acasã, mãrci babane de whisky, gin, cognac, tequilla sau rom cubanez.

— Coca ? S-a hlizit.

A bãgat de-un deget Jack Daniel's în douã ventuze, a pus gheatã, am pilit. M-a pus sã-i clãmpãnesc despre mine, despre ãl bãtrîn, de curea, cafturi, de scoli si de bac. Da, ca model mai miros a parai. Dupã al doilea Jack Daniel's pãrea fãrã astîmpãr, parcã avea limbrici la cur, se benghea insistent.

S-a dat lîngã mine, mi-a tras o labã pe umãr, alta sub barbie, mi-a ridicat capul sus, spre el. M-a binoclat fix în ochi, apoi si-a apropiat buzoancele si m-a sãrutat, o datã scurt, apoi m-a supt. Am simtit un junghi la creier, un junghi futãcios, ca atunci cînd ãl bãtrîn îmi belea curul cu pisãletele lui de curea, dar nu era nãsui, era haios. A fost doar antreul, desertul a urmat.

La al treilea pahar, mîinile lui mã frigeau la sorici, sub tricou. S-a fãcut din scurt totul, rapid : la torsu' nud, la curu' gol, al meu si al lui. Nu mai pozam însã, nu eram obligat sã-mi exhib curu' pe parai, eram trup de gagiu, frãmîntat de mîini si de buze fierbinti.

A stins lumina, de moft a aprins niste lumînãri. S-a tras la mine, nu era Bãbãlãul cu glas rãgusit, cu degetul tapãn – “fã asa si asa, tinere !” –, ci un puriu blond, cu ochi albastri, luciosi, trup gol si haios. Pulete de-un cot ! Nu bag tromboane, era sexi, gagiu de gagiu. Si m-a fãcut.

— Picioarele sus, junior ! Îndoaie, amîndouã ! Asa, poponas ! Depãrtazã mai tare, prinde cu mîna ! Trage la tine ! Capul pe spate ! Funduletul mai sus ! Destinde bucile ! Depãrtate, poponas, relaxat, sã se vadã rozeta ! Bicepsii, mai în fatã ! Esti dorinta, esti ademenirea însãsi, dãruieste-te tot ! Tine contrã, o sã doarã putin, apoi va fi paradis !

M-a fãcut în doi timpi si trei miscãri bada bing ! Modelul n-a crîcnit, a comis ce-i zicea, a bãgat chestia la cap, un berbece între buci – capota doar s-a botit putin –, s-a deschis poarta din spate, icnete, apoi dezmãt.

Stãm la pula goalã trîntiti pe pat, pe un cearceaf albastru. Douã trupuri albe, doi nuferi pe un lac. Îl strîng de mînã, i-o iau si o pun la mine pe piept, mi-l mîngîie cu un gest gingas. Vorbe dulci :

— Gãurice, bobocel, adonisul meu, ai fost parfum. Chanel ! Funduletul meu drag ciuruit. Dã sã-l pup !

Îi sãrut si eu pula. Pe cerceaf, o patã de mlaci se zvîntã, dispare curînd.

Aprofundãm chestia abia învãtatã dupã vreun ceas. Îmi parchez curul acasã abia în zori, sînt rupt. În buznar la pantalonii trei-sferturi gãsesc o lovea – un sutar.

— Depravatule ! Unde-ti pierzi noptile ? Dacã ar trãi bietul taicã-tu ! Ce ti-ar face ! Mã zbat pentru tine, si tu ? Un de-pra-vat, asta ai ajuns ! Rîsul lumii !

Maicã-mea o dã iar pe bocet. Nu stie de job, ar face infarct. O tine pe-a ei, cã gagicile l-au suit pe fii-su la minte, cã au profitat de tineretea lui, e vîrsta la care, zice, bãietii au mîncãrimi.

Dar m-a turnat vecina, o zbenghitã, dupã vreo sãptãmînã, a zis adevãrul gol-golut :

— L–am vãzut, erea în parc la Atene, erea pe bancã. Bãietu' tãu. Erea c'un blond, si ãla bãiet, si se tinea de mînã amîndoi. Ptiu ! Doamne pãzea ! Lume pã dos ! Auzi tu, nanã, doi hãndrãlãi ! Se giugiulea !

Dezastru ! Vezuviul dã sã erupã. Maicã-mea scuipã pietre, lavã si foc !

— E tot ce-mi lipsea ! Mã zbat pentru tine, si tu ? Tu golãnesti c-un gagiu ! În loc sã ai o prietenã. La vîrsta ta, ar fi de înteles. Un pervers, asta esti ! Nu m-ar mira sã stiu cã v-ati tras-o pe la spate deja ! Poponar ! De-pra-vat ! Fiul meu, l-am crescut, si uite ce-a ajuns ! Nu mai stiu dacã e fatã sau e bãiat.

— Sînt fetitã, mamã ! O iau la popou ! Îl iubesc, asta e !, i-o zic pe-a bunã.

— Doamne, dacã ar auzi bietul taicã-tu, ce ti-ar face !

Muci ! De n-ar fi dat ortul popii, da, taicã-miu mi-ar fi fãcut curu' arsice. I-ar fi iesit flãcãri pe nas de turbat. Cu pula sus, ar fi luat cureaua din cui, din hol. Bãtrînu' a fost ofiter, cãcatul ãla de curea e centura lui. Futere, buleala ajunge la os. Mi-ar da jos chilotii. M-ar bãga cu capul între craci si mi-ar da pe coajã cît sã duc !

— Bãieti, vrei bãieti ? Na bãieti ! Jap ! Vrei gagii, na gagii ? Jap ! Ti-o tragi la cur, da ? Na la cur ! Jap ! Scot eu hormonii din tine. Na hormoni ! Jap ! Jap ! Sã-ti intre mintile-n cap ! Jap ! Terminã scoala, jap ! si faci dupã aia ce vrei ! Jap ! Cît esti la mine în casã, sã-ti iasã gãrgãunii din cap ! Jap ! Jap !

Ar fi futai ! La cur, pe craci, pe sale, as fi încasat un bulãu d-ãla, pe bune, chiar si la sapte'spe ani. N-as fi dus laba la cur, n-as fi bocit. N-as fi dat din craci. As fi strîns din mãsele si din buci de nasol, as fi luat-o pe coji fãrã sã behãi. Fãrã sã dau pe gurã nimic.

— Îl iubesc tatã ! poate cã i-as fi zis.

— Îl iubesti ? Jap ! Îti dau eu iubire ! Jap ! Na iubire ! Jap ! Bagã-ti mintile în cap !

O pulã ! Îl iubesc pe Henri. Si-l voi iubi mereu ! Mi-a cãzut cu tronc !

*****

Mi-am strîns calabalîcul, toale, boarfe de schimb, un geamantan. Cîteva cãrti în rucsac, leptopul. Am roit-o de acasã. Tir la usa lui Henri, ca sã deschidã. Nu mai sînt fatã mare de o lunã, sînt numai bun de prãsilã. Ieri, la plecare, mi-a spus :

— Nu te mai vreau model, sã te vadã toti gol. Maestrul e uranian, tu esti atractie, ademenire. Scott Tuke, Oscar Wilde, au fost gay renumiti. Arãtãtorul Maestrului, dorinta, ochii discipolilor avizi, de dupã sevalete, mîinile lor care schiteazã detalii atît de intime. Nu mai vreau ! Sînt egiost. Vreau sã fii doar adonisul meu, bobocel ! Funduletul meu drag si ciuruit.

Petrecuserãm ceva nopti în doi. Bãuturi finute, de barosan. Lumînãri. Pupici aprinsi. I-am supt pula, avea gustul de hribi. Cîteva fite : eu în mîini, cu turloii de pereti si curu' în sus, el proptit în craci ; io cu piciorongii încîrligati în bratele lui ; ambii pe-o rînã, îi dãdeam curu' plocon cu picioarele rãschirate, si el mi-o trage din scurt.

Trupul lui misto – e super misto ! – parcã ar da la vîsle cînd e la curul meu. Un du-te vino continuu, piston la cazan, giugiulealã la glezne, lubrifieri, lunecusuri, frecus, chestii. Gagii la pula goalã, încîrligati, apoi destinsi, ochi lumiosi, alintãturi drãgãstoase – clopotei la urechi :

— As vrea sã fii doar al meu, cozonãcel ! Curut dulce, pozeazã-mi doar mie, eu pot sã pictez nuduri, le vînd, facem bani ! Guase, acuarele, tempera. Vînd, ne prostituãm, noi, artistii plastici, sîntem niste striperi, dãm tot jos de pe noi. Ne masturbãm public pe bani. Fututi. Rãsfututi. Arta e joc, ne vom juca, nuiaua celestã ne va lovi peste buci, vom pleca în pelerinajul rectal. Pe jos, cu tãlpile goale, goi sub vestmîntul din pînzã de sac. Sãraci, umili, ne luãm doar glandele cu noi !

Dupã fiecare diatribã, cu variatiuni si cadente, în buzunar la pantalonii trei-sferturi gãseam loveaua : un sutar. Rãsplata cã i-am fost supus.

— Parai ? De la cine ?, ar fi întrebat tata. Jos chilotii, adã cureaua, capul între picioare ! Jap ! Vrei dolari, na dolari ! Jap ! Guase ? Na guase ! Jap ! Acuarele ! Jap ! Tempera ! Jap ! Ulei ! Jap ! Masturbare ? Vrei labã ? Na labã ! Si jap !. Ai ajuns o gãoazã de spoitor de tablouri, jap !, un bicisnic bun de luat la pulã ! Iarãsi jap ! Un cur fãrã coaie si pulã, jap !, o marfã, jap !, produs XXX, un ratat ! Jap ! Jap !

Un ratat, asta sînt ! Mi se fîlfîie de bac si de tot. La sapte'spe ani, pozez la curu' gol pen' cã am nevoi de parai. Mi se binocleazã toti în cur, mi-l mîzgîlesc pe sevalete, d-aia's plãtit.

Sînt un striper, un manechin c-o pulã ce nu i se scoalã. Seara în schimb, mã fute Henri. Mã iubeste, îl iubesc. Si e bine cu el !

*****

Henri deschide. Ne îmbrãtisãm, bla-bla-uri, un sãrut, frecusuri la pulã. Intru, las geamantanul. Henri se bîlbîie. Îsi revine.

— Curut, în fine, ai venit ! Intrã ! Acolo e dormitorul nostru, îl stii, atelierul, sufrageria noastrã, cosul nostru de rufe murdare, lunea îl ducem la spãlat. Lubrifiantul e în baie, prezervativele, trebuie si ele... Televizorul, cu programe pentru adulti. Lumea e dejectie si sex. Un cur universal. Sfîntul Spirit ne-o trage zi de zi. Fututi. Rãsfututi.

Deschid valiza, oarecum pierdut în peisaj.

— Henri, cum sã spun... eu... Stii... eu chiar te iubesc ! De asta am venit !

Tãcere mormînt. Apoi :

— E super, junior ! Voi picta tablouri, le voi vinde. Sex si sudoare. Facem sex, am sã muncesc la greu. Guase, acuarele, tempera. Adonisul meu, chanelul meu parfumat ! Se cautã nuduri, junioru' ! Vom vinde, vom face bani la greu, vom trãi împreunã regeste.

Parcã aud vocea lui tata, ca o sirenã de pompieri :

— Ti s-a urcat la cap, bãiete ? Jap ! Vrei chanel ? Na chanel ! Jap ! Adonis ? Na adonis ! Jap ! Bani ? Na bani ! Jap ! Na sex ! Jap ! Na tablouri ! Jap !

Naspa rãu. Tura asta, cureaua e udã. Pula de taicã-miu vine din baie. Am belit-o ! Tace, beleste degetul spre chiloti. Mi-i scot. Capul în chingi, între craci la bãtrîn. Curu'n sus ! Instructie la cataramã, imi face curu' tobã. Simt cã mi-am fãcut plinul. Ar trebui sã mã scot. Dar rãmîn pe baricade :

— Opreste putin ! Apoi bate-mã oricît, sã lesin, bate-mã preventiv. Cu Henri tot o sã mã fut, îl întãrît eu, bãgînd gaz peste foc.

— Bãtaia e ca iarba de leac, ar fi zis tatãl meu. O pulã ! Mãnîncã cãcat.

Si vocea macã-mii :

— De-ar fi trãit bietul taicã-tu ! Ce ti-ar face ! Mã zbat pentru tine, sã nu-ti lipseascã nimic, si tu ? Un golan, un de-pra-vat ! Asta esti. De rîsul lumii, e trist ! Am ajuns sã am fetitã în loc de bãiat.

— Mamã, fetita ta tine la un bãiat ! Fac sex cu el, îl iubesc !

— Sex ? Na sex ! Jap ! Bãiat ? Na bãiat ! Jap ! Iubire ? Na iubire ! Jap !, strigã tata.

Si jap ! La piele goalã o iau tura asta, gol-golut, cu centura lui udã si grea, ca sã prindã la piei, sã futã mai tare pe cur, sã se lipeascã la fix pe buci, ca sã-mi bag odatã mintile în cap.

— Sã fi luat zilnic bãtaie la pielea goalã cu o curea udã, zice mama, n-ai fi ajuns un ratat.

*****

Da, chiar mi-a cãzut cu tronc. Henri e stãpînul, eu, sclavul lui. Fac orice pentru el. Spãl podeaua, vesela, closetul, îi spãl chilotii, îi sug pula, cînd vin de la scoli pozez la curu' gol. Seara mi-e tatã, o iau de la el pe spatele gol.

— Sãru-mîna, tãticu', încã, mai vreau o curea, te rog !

Port o zgardã la gît, din piele cu capse, mã trage de lesã, cureaua loveste, e mîngîiere, Henri se joacã. Îmi place.

Noaptea, lumînãri, cearceafurl albastre, trupurile noastre albe, doi nuferi pe lac. Dimineata, îi fac cafeaua, facem dus împreunã, ne bãrbierim unul pe celãlalt, un sãrut, plec la scoli, chilotii, nu mai stiu, sînt ai mei sau ai lui.

Ore nãtînge, profesori anosti, colegi nefututi, cu bube pe fatã, fac labã cu totii în closet. Tocesc zi si noapte, au pulele fleascã. N-ar fi în stare sã futã o muscã, darãmite o pizdã sau un cur. N-au nici un job, sînt buni doar sã spele la budã, n-au pic de sînge în putã.

Eu mi-am cîstigat jobul singur, pe cînd ei ? Tin minte anuntul : cautãm model la Academie, bãrbat, trup armonios, bine fãcut, autocontrol, strict peste optsprezece ani. Hai pulici sã ne concurãm ! Dati limbi la profi pe la cur si vã dati scule, arãtati-vã muschii, labagiilor, dacã-i aveti ! Hai sã ne-o mãsurãm, cîrpa jos ! Am sã cîstig fluierînd, futu-vã-n cur !

A urmat concursul. M-am dus. Am fost al optulea candidat.

Maestrul mã cîntãreste din ochi, stau în fata lui dezbrãcat. Candid, în puta goalã, privindu-l drept in ochi, investighezã totul, din cap pînã în tãlpi. Stiu spilul, nu ascund nimic. Un tînãr dezbrãcat, vã rog, priviti-mã Maestre, ãsta sînt ! Angajati-mã dacã corespund, am nevoie de job. N-am sã vã dezamãgesc, promit.

Maestrul aratã spre mine cu degetul :

— Trupul nud e însãsi dorinta, tinere. Scott Tuke, Oscar Wilde. Ia sã vedem : fesele sus ! Strînge, tinere ! Bicepsii, scoate-i în fatã ! Trage plexul, mîna pe sold, mîna la spate, la ceafã, sus ! Întoarce-te, tinere ! Apleacã-te, atinge podeaua, fundul mai sus ! Ridicã-te, stai drept, zboarã, pe vîrfuri, sezi, picior peste picior ! Cîti ani zici cã ai ?

Mint ca un nesimtit :

— Optsprezece, domnule, împliniti.

Voi poza gol, am înteles. Da, domnule, înainte voi face dus. Vin bãrbierit. Da, promit sã-mi rad pãrul de pe picioare si pubis. Sã mã dau cu spray, am înteles. Tuns scurt, pierdut la spate, da, domnule, e ca si fãcut. Gimnasticã ? Fac. Pentru abdomen si bicepsi. Si fese, da, domnule, am sã fac. Vin odihnit, da, aveti dreptate, e greu sã stai nemiscat. Voi studia acasã în fata oglinzii diverse posturi. Da, cît mai natural.

Puteti sã mã întrebati orice, vã rog ! Da, rezist la efort, domnule. Stau cu mama, da, am nevoie de bani. E primul job, voi face tot ce pot. N-am sã mã fac de rîs, promit. Erectii ? Le controlez. Concentrare, desigur. Da, domnule, fac uneori. Am înteles, voi face de cîte ori e nevoie. Da, am s-o fac chiar înainte sã pozez, fiti sigur cã am sã mã masturbez. Bromura e ultimul remediu, am înteles. Asa e, vã asigur, nu va fi necesar. Fete ? Nu, sînt virgin. Încã virgin.

— E bine, ai trupul plãcut, corespunzi. Te-angajez. Vii de luni sã pozezi, îmi zice.

— Vã multumesc ! Vin luni, am înteles.

— Vei fi plãtit cu douãzeci de dolari ora, poate si ceva în plus. Esti multumit ?

— E bine, vã multumesc !

Am job ! Am dat sase-sase, am cîstigat ! Îmi voi exhiba curul si pula de-a moaca, la toti. Douã ceasuri pe zi. Nitcai parai ora, un cãcat. Tata m-ar fi belit c-am mintit.

— Cîti ani ai zis cã ai ? La vîrsta asta pozezi dezbrãcat ? Adã cureaua din cui !, îmi pare cã îi aud vocea trîmbitînd din cer.

Dã-i militãrie ! Doar cã, de data asta, mi-as fi dat jos singur chilotii, nu m-ar mai tine cu capul între craci, as fi stat la mardit. N-as da în bocet sã mã scot. Am un job.

— Scoalã de artã, zici ? Na scoalã de artã !, ar fi spus tata. Si jap ! Vrei model ? Na model ! Si jap ! Job zici ? Na job ! Jap ! De ce-ai mintit ? Jap ! Jap ! Tine minte : curul si pula nu se aratã la toti, jap !, pentru douãzeci de parai. Na parai ! Jap ! Jap !

*****

Dupã-amiazã pozez acum doar pentru el, Henri face nud dupã nud. Doi adolescenti într-o barcã, se hîrjonesc, bãieti goi pe plajã, în pãdure, în baie, peste tot e trupul meu. Unele tablouri le tine, altele le vinde. E gelos.

— Prea multi ochi se bucurã de trupul tãu ! Le-as tine pe toate, poponel, dar avem nevoie de bani.

Un oftat, un surîs. Ridicãm din umeri. Îi dau, ca din joacã, una la plex. Mã apucã de ceafã cu mîna, cu un gest tandru, pãrintesc.

Dimineata la scoli, vine bacul, dupã amiazã stau la pozat, nemiscat, pentru Henri, în atelier. Iar noaptea vin jocurile noastre.

Din nou jos chilotii ! Zgarda la gît. Henri e stãpînul, eu sclavul lui. Cureaua e în cui, la intrare. Una usoarã, mãtãsoasã, mîngîie acolo unde a plesnit.

— Te iubesc, Henri, De aceea am venit, sã fim împreunã. Pozez doar pentru tine. Pentru tine, devin guase, acuarele, tempera, ulei. Bate-mã, fii tatã si amant, nu mã cruta. Învatã-mã sã fiu ascultãtor si disciplinat. Eu mã supun. Esti stãpînul cu falus de granit. Bate-mã sã-l înghit

Mã pun în genunchi, mã bate cu cureaua la cur, mã mîngîie cu pula pe obraji. Mi-o dã pe la buze. Dau sã i-o musc. Ham ! Ham !

— Esti flãmînd ? Esti rãu, cãtelus ? Vrei sã musti ?

— Ham !

Brusc, face un pas înapoi. Mai primesc o curea. Apoi din nou se apropie, ham !, de douã-trei ori tot asa. În cele din urmã se lasã, i-o apuc, dau sã i-o-nghit.

— Poponel, cînd o sugi, e prãpãd. Ai buzele proaspete, esti dulce, cu izul de fragi. Limbã de mangustã, gîtlej de tornadã, mã trage în hãu, cãtre viscere. Saliva ta e izvor de delicii, balsam, elixir. Esti îmblînzitorul de serpi din Orient, esti maurul meu care amusinã oaza în care adãst în noptile fierbinti.

— Iar tu, Henri, esti acadeaua meu, esti vocea muezinului care cheamã la ceas de apus, esti geamia unde îmi fac ablutiunile, fîntîna din care izvorãste ca sucul proaspãt si acrisor de rodii sperma ta.

— Poponel, stii, pula mea se zbate ca porumbelul fãrã scãpare în laturile tale. Ai trup de eucalipt, coaiele ca doi sãculeti cu peyotã, doi pepeni catifelati sînt fesele tale, între ele e valea rãcoroasã pe care vreau s-o strãbat, e putul flãmînd. Cînd pãtrund, sînt Aladin cu lampa lui fermecatã, descopãr comori.

Si-mi mai soptea :

— Esti Seherezada, noapte de noapte îmi oferi o poveste, solduri de ambrã, coapse de marmorã, pielea de mãtase, finã ca vestmîntul bãietilor din Levant. Ai fost fecioarã docilã, ai supt din fagure mierea, ai gustat dulceata de salcîm. Esti curutul meu drag, gãuricea, floriceaua, frãguta. Vino, vreau sã fug cãlare pe tine ca pe o iapa prin pustã.

Zorzoane, atibilduri, vorbe dulci spuse la zbeghi. Totusi ametesc. Îi rãspund :

— Ia-mã, striveste-mã cu falusul tãu. Noaptea, bucile mele ti-aduc rãcoarea, lipeste-ti coaiele, pielea de sub pîntecul tãu lipeste-o de-a mea. Am fost cãtelus, m-am tîrîit în genunchi, stãpîne, în fata ta, voi fi antilopã sau dervis în pustie, si cãprior, si broascã, fã doar un semn, voi fi tot ce vrei. Inundã-mã doar.

Ne iubim noapte de noapte, ziua sînt model. Carnea mea se face guasã pe pînzele lui, coapsele devin umbre, fesele, arcuiri de penel. Noaptea, carnea e din nou carne si tipã, coapsele, fesele tipã, sîngele din mine, si el. Ne potrivim !

*****

Azi nu merg la scoli, am fãcut ochi primul, am pus de cafea. Somnorici face si el ochi. Ochii nostri lucesc, trupurile noastre, încã fierbinti, mai pãstreazã fiecare ceva din trupul celuilalt. Bem cafeaua, a fost o noapte misto !

Somnorici se carã la facultate, Curut rãmîne acasã. Face patul, ordine în casã, mãturã, spalã cestile de cafea. Desartã cosul de rufe murdare, bagã gaz la masina de spãlat abia cumpãratã. Fetitã idealã, gospodinã, noaptea amantã, ziua femeie de servici.

Maiouri, chiloti, tricouri, întinse în baie, pentru cãlcat. Din cer, tata pare sã mã întrebe : “Bãiete, oare cînd o sã-ti intre mintile în cap ?” Ar trebui sã-l ascult. E deja tîrziu, e ora douã si vreo cinspe minute.

Montez iute camera video cumpãratã din putinele mele economii. Camera e bine dositã. Comandã minusculã, usor de manevrat de la distantã. Apesi butonul, o ia din loc, se regleazã singurã, filmeazã tot. Cînd nu mai ai chef, cînd ti se rupe, poti s-o opresti din pat cînd vrea muschii tãi. O minune ! Înregistreazã tãcutã, pãstreazã dovada si ti-o livreazã cînd vrei.

Dupã-amiazã, Henri revine, îl întîmpin cu un sãrut, salut ! Ne mutãm curul în atelier. Sînt iarãsi manechin. Nudul stã în fata lui nemiscat, în minte e barca, nisipul, laguna. Pensula danseazã, carnea mea trece pe pînzã, fibrã cu fibrã. Pauzã. Un alt sãrut. Desenez si eu o inimioarã pe canava. Penelul îsi reia dansul. Trupul meu gol s-a mutat pe plaja agãtatã pe sevalet.

Seara, lumînãri, cina, pahare de vin. Pac telecomanda ! Camera bagã vitezã. Henri se dã la mine, mã destoalã, si eu îl destol. Sîntem la coaja goalã, ne pupãm. Ling, îi sug pula, apoi ne-o sugem în doi, i-o înghit. Joaca de-a tata, îmi dã cureaua la buci, curul meu e fericit. Pula lui e bãt. Vãd cã si-a mea. Mi-o trage.

Pensulicã Pulicã îl vrea pe Gãurel Poponel. Pictorul îsi instruieste modelul, îi spune cum sã stea. Pulicã a luat foc, zgîltîie patul, se aud plesnituri repetat, coaiele lui Pensulicã lovesc curul lui Gãurel. Tot mai des, sacadat. Gura lui Pulicã e deschisã, ca la pesti, e în extaz, Poponel strînge din dinti, închide ochii, si-o freacã si el cu dreapta, dã în extaz. Puliscã si-o scoate, dã pe afarã, Gãurel desartã si el.

Se lasã amîndoi frînti pe pat, se destind. Douã trupuri goale alãturi, întinse pe pat.

 

A doua zi, dimineatã, la cafea.

— Hai sã vezi ?, îi spun

— Ce ?

— Uite pe net. E moaca ta, marele pictor de nuduri. Celãlalt e modelul tãu. Nu pozeazã, se pare. Mai curînd îl futi în cur.

Henri vine, se zbengheste crãcit pe leptop, nu pricepe nimic.

— Eu am postat, azi noapte, am filmat totul si am pus filmuletul pe net, vreau sã zic. Modelul n-are optsprezece ani, Henri. Esti penal ! Pornografie pe net. Toatã lumea poate sã vadã de ce-am avut parte. Pîrnaia te-asteaptã ! În cãcatul ãla de celulã n-ai sã fii Pensulicã Pulicicã, ci Gãuroi Poponoi. Ãia ti-o trag dur la sgãu, te rup. Ai sã le sugi pe rînd pulele la toti ! Nu te pui cu Sulete, cu Bagã-Sisu, cu Sparge-Tot, îti dau foc la rozetã, n-ai cum sã le rezisti cînd au ched sã te futã. Ciur te fac. M-ai vrut fetitã, m-ai atras în capcanã, acum cazi singur în ea !

— Draci ! De ce ? De ce ai fãcut asta, Gãurel ?, îngaimã Henri, speriat.

— De ce ? Pen'cã te iubesc, pulicã. Sînt curutul tãu dulce si te iubesc. Lumea trebuie sã stie cît de mult te iubesc ! Sã vadã pe viu toti cum ti-o sug, cum mã futi. În direct. N-avem nimic de ascuns.

— Poponas, bobocel, te-ai ticnit ! îmi spune.

— Poate cã da, pulicã ! Dar o sã-mi treacã. Facem schimb. Azi voi fi eu bãiat si tu fetita mea. Tu Gãurel, eu Pulicã. Bagi curul la bãtaie, pulici. Plusezi un miar si sterg filmul de pe internet, e scor de baban. Curutul devine pulicã, pulicã devine curut, schimbãm chiloteii. Ce zici, facem tîrgul sulici ?

N-are ce face, acceptã. Tragem perdelele. Întuneric beznã. Lumînãri, Jack Daniel's, ne destolim, îl sãrut, pupicuri de foc.

Îi pun zgarda la gît, îl trag de lesã, aduc cureaua, cade în genunchi, mîrîie ca un cãtelus, ham ! ham ! Îi frig cîteva lovituri peste buci. Ham-ham ! Îl îmbrãtisez, îl mîngîi, îmi dã muie, i-o bag. Dã misto din buci, e marfã, eu dau vioi din cur. Mã desart pe pieptul lui, i-l ling – papa bun, o sã mai vreau –, am spermã fierbinte. A fost fain. A luat-o.

Scoate miarul, eu sterg filmul de pe net. Azi, am fost eu bãiat de bãiat ! Mîine ? Om vedea.

Henri e pictor de nuduri, iar eu, modelul sãu. Pulici, gãurele, amîndoi. Si ne iubim cu adevãrat ! Pãrem fericiti.

 

— Depravatule ! În loc sã-ti gãsesti o fatã, te dai în bãrci c-un bãiat !

— Mamã, am saptesprezece ani. Arde carnea pe mine, îl iubesc. Ce conteazã dacã e fatã sau bãiat ? Tu l-ai iubit pe tata ? Da, stiu. Spune-mi, i-ai supt-o, ti-a lins-o, ati fãcut sex anal ? Ti-a plãcut ? Spune-mi, te rog, cît de mult v-ati iubit ? Ce nebunii ati fãcut ? Hai, zi-mi, te rog...

La celãlalt capãt al firului, maicã-mea tace, ofensatã, rãvãsitã de cine stie ce amintiri. Apoi ofteazã :

— De-ar fi trãit bietul taicã-tu...

Dacã tata ar trãi, l-as ruga sã mã snopeascã în bãtaie din nou. Avînd curul vînat, m-as fute cu Henri si mai dihai. Din ceruri însã, de data asta, tata tace. Numai el st