New MMSA spank logo

Darul

by Alex din iasi

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 May 2011


Motto: “Pedeapsã pentru unii, pentru alții un dar, iar pentru mulți un privilegiu.” (Seneca)

 

Astãzi, e ziua de naștere a lui Andrei. De ziua lui, îi ofer întotdeauna un cadou. L-am ales cu o lunã înainte, pentru cã vreau sã-i fac o plãcere, vreau sã iau parte la bucuria lui atunci cînd va desface ambalajul frumos colorat și va gãsi înãuntru felicitarea pe care i-am scris-o : “Sã-ți fie de folos ! Al tãu cu totul, Alex”. Cu siguranțã cã Andrei se va bucura, iar eu, eu am sã rãsuflu ușurat și îmi voi spune în gînd : “Alex, ai nimerit-o la fix de data asta ! E chiar cadoul pe care și-l dorea”. Am nimerit-o pentru cã îl cunosc prea bine pe Andrei, îl cunosc atît de bine încît nici nu mai știu de cînd. Pare cã de o viațã. Știu totul despre el : emoții, decepții, nãzuințe, temeri, mai tot. Dar, dupã cum se spune, cu cît știi mai mult, vrei sã știi și mai mult. Și asta se va întîmpla chiar în seara aceasta, dupã ce îi voi da cadoul lui Andrei.

***

Ori de cîte ori Andrei vine la mine acasã, mi se pare cã e sãrbãtoare. Avem șaptesprezece ani și sîntem în anul întîi la universitate colegiu amîndoi. Chibițãm aceeași echipã de fotbal și vedem împreunã aceleași filme. Îl invit adesea la mine acasã unde sporovãim și petrecem ore lungi doar în doi. Vãzîndu-ne atîta timp împreunã, unii chiar zic : “Ah, uite-l pe Andrei cu gagiu-su, Alex”, sau, în fine, cam așa.

Îl aștept de fiecare datã pe Andrei cu nerãbdare, îmbrãcat doar în șort. Port șortul acela pentru cã nu am îndrãznit niciodatã sã trec de ultima barierã, nu am avut coaie, ca sã spun așa, sã merg pînã la capãt. Am tot sperat însã în sinea mea cã va veni și ziua pe care o așteptam de atîta timp, cînd voi gãsi pretextul sã o fac. Cãci ce puteam eu sã îi ofer lui Andrei mai acãtãrii, cînd vine la mine acasã, dacã nu goliciunea mea pe care sã i-o dãrui fãrã opreliști, ca unui prieten apropiat ? Sã i-o ofer și sã sper la recompensã. Ceva mã împiedica însã ca sã îmi duc intenția la bun sfîrșit. Pudoarea ? Conveniențele ? Decența ? Toate împreunã, dar mai ales inocența mea, dacã nu chiar rușinea de propriile obesesii mã împiedicau sã mã arãt gol în fața lui, fãcînd sã tot amîn clipa aceea care speram cã o sã soseascã cît de curînd.

Clipa aceasta cred cã și Andrei mi-a sugerat-o cu ceva timp în urmã, atunci cînd a recunoscut, privindu-mã mai mult sau mai puțin ciudat, cã el obișnuiește sã stea acasã dezbrãcat. Mai precis, “în curul gol”, așa mi-a spus. Am bãnuit cã era o încurajare din partea lui și am simțit cum imaginația îmi ia foc. Poate cã a fost doar un tertip sau un îndemn, dacã nu cumva chiar invitația ca sã lãsãm vorbele deoparte și sã trecem la fapte imediat. Asta pentru cã eram încã virgini, eram doi adolescenți întîrziați, și trãiam amîndoi în universul neclar al fantasemelor noastre erotice care ne îndemnau sã ne masturbãm noapte de noapte în singurãtatea din dormitor, avînd în minte picioarele zvelte ale cine știe cãrei gagici, și niciodatã sexul ei despre care, spre rușinea noastrã, știam prea puțin.

Prin urmare, nu am avut niciodatã curajul sã îl întîmpin pe Andrei complet dezbrãcat. Sã-l întîmpin așa, ca și cum ar fi modul meu obișnuit de a-mi întîmpina musafirii, și sã îi spun : “Ascultã gagiu, stau în curul gol acasã, ca și tine, iar tu ești prietenul meu, așa cã trebuie sã te simți mișto aici ! Dã-ți țoala jos și sã rãmînem în pula goalã amîndoi ! Adevãrații prieteni nu au nimic de ascuns unul fațã de celãlalt”.

Nu am îndrãznit, cum spun, pentru cã mai existã ceva nerostit între noi, iar “secretul” acesta se datoreazã firii de Berbec extrem de ambițioase a lui Andrei. Aveam uneori impresia cã mã aflam într-o continuã competiție tãcutã cu Andrei, una din care, cel mai adesea, eu ieșeam cîștigãtor. Luam note mai mari la examene, aveam o colecție de muzicã rock cu albumele lui Led Zeppelin, Black Sabbath sau Uriah Heep, jeanși aduși din Turcia și o bibliotecã din care nu lipsea colecția completã de romane polițiste ale Agatei Christie, James Bond sau San Antonio. Dominam, cum s-ar spune, pe mai toate planurile, ceea ce pe Andrei îl fãcea sã fie tot mai înverșunat. Era în el un amestec de invidie și afecțiune și asta fãcea, cred, sarea și piperul prieteniei noastre, dîndu-i un sens. Îi plãcea sã fie dominat, sau așa simula cel puțin, doar ca sã sufere din aceastã pricinã. Îi plãcea sã se victimizeze, controlîndu-și bine emoțiile și stînd la pîndã în așteptarea momentului cînd lucrurile vor lua o întorsãturã mai favorabilã lui, cînd va fi el cel care sã domine și sã învingã. În sinea lui, îndîrjit și stãpînit tot de ambiții cum era, Andrei nu se îndoia o clipã cã un moment prielnic lui va sosi foarte curînd.

Așadar, nu doar timiditatea a fost cea care m-a împiedicat de atîtea ori ca sã-l întîmpin în pielea goalã pe Andrei. În sinea mea, ar fi însemnat mai mult decît o cedare din partea mea, ar fi fost o recunoaștere implicitã a dorințelor care îmi dãdeau ghes. În plus, mai era și “competiția” aceea dintre noi, pe care niciunul nu am fi recunoscut-o nici mort. De ce ar trebui sã fiu eu cel care face primul pas și își aratã bașele lui Andrei, nitam-nisam, fãrã ca el sã o facã ? mã întrebam. Sã mi le arate mai întîi el pe ale lui !

Era ca într-un joc de șah în care fiecare așteaptã ca partenerul sã fie el primul care greșește. Încît, mi-am pregãtit o strategie. Am plãnuit de-o lunã totul pentru azi. Cãci dacã nu am spus-o, trebuie sã recunosc sincer acum : în ceea ce mã privește, eu, unul, nu mai aveam rãbdare și simțeam cã nu mai pot sã aștept.

***

I-am luat deci cadou o curea, una din piele maro, cu încrustații pe ea. Andrei avea o colecție întreagã. Era fascinat de curele. Ca mai valoroasã piesã din colecția lui e cureaua cu care taicã-su obișnuiește sã îl batã. Maicã-sa îl bãtea cu coada mãturii cînd era copil. Pentru cã a fost încãpãțînat, a luat multã bãtaie în copilãrie. Pe cea mai recentã a încasat-o însã anul trecut. Era elev de liceu în ultima clasã și l-a mardit taicã-su ca sã-și bage mințile în cap. Sã învețe și sã ia note mari, sã nu rãmînã cumva de cãruțã. I-a prins bine bãtaia, chiar dacã a fost cam nasol. Cel puțin, așa mi-a zis Andrei.

— O pizdisem, tipule ! A trebuit sã mãnînc carte pe pîine. M-a cafitit bãtrînu' o juma' de ceas. Și m-a amenințat cã dacã iau note proaste la școalã îmi belește curul mai dihai. Pula mea ! Știi cum e gagiul. Ei și? M-a spart, dar n-a scos de la mine un icnet.

E adevãrat, Andrei nu plînge niciodatã cînd ia mardealã, asta pentru cã despre cureaua paternã crede cã e întruchiparea Justiției înseși, cea care menține ordinea socialã în univers. Convingerea asta a lui l-a ajutat sã aibã o percepție clarã cu privire la curea : e în folosul lui cînd ia bãtaie. Așa încît, suportã cu stoicism orice pedeapsã și nu cere nicio clemențã. Așa mi-a zis cîndva cu mîndrie în glas, cînd i-am mãrturisit cã eu, atunci cînd o luam pe cocoașã, țipam cît puteam, ca sã scap mai ușor. Bineînțeles, țipam în propriul meu folos. Prin urmare i-am replicat :

— Și ce-i cu asta, bã gagiu ? N-ai plîns pentru cã bãtrînu' nu te-a caftit la curul gol. O caftealã dacã nu e la curul gol e rahat. De aia n-ai plîns.

Auzindu-mã, Andrei a pãlit o clipã, de parcã ar mai fi pierdut o bãtãlie în fața mea. Era o zi de toamnã frumoasã, iar noi urcam pe drumul spre Universitate, venind de jos, dinspre Cercul Militar, unde era clubul filatelic. Pentru cã, nu știu dacã am spus-o, amîndoi colecționam timbre. Frecventam clubul acela încã de cînd eram copii. Acolo ne-am și cunoscut și acolo ne-am împrietenit. Acum, eu am cinci clasoare cu timbre, Andrei, doar trei. Și aici sînt, pe bune, mai coios decît el.

Urcînd bulevardul acela cu castani pe ambele laturi, priveam atenți la ce e în jur. Erau multe gagici haioase, dar și cîțiva tipi foarte mișto. Uau! Amîndoi purtam în ziua aceea pantaloni scurți. Ai lui Andrei erau strînși pe coapse, ceea ce îi dãdea un aer de adolescent. Avea picioare fain bronzate gagiul, lungi și drepte, acoperite cu un pãr blond ca puful de caisã. Pe scurt, era sexy, încît zãu cã mi-a fost ciudã vãzînd cum gagicile întorc privirea dupã el și chicotesc. Lui Andrei pãrea însã cã nici nu-i pasã de gagici, privind dupã cu totul altceva. Mi s-a pãrut ciudat. Se zgîia la un bulangiu cu un maiou de plasã pe el, care îi lãsa pieptul descoperit, avînd douã brãțãri late, din piele, la încheieturile de la mîini.

Auzindu-mi replica, Andrei a pãlit, dar nu s-a lãsat învins. În mod cert, el a fost cel care a mîncat multã bãtaie dintre noi doi, mi-a spus. Dar a admis cã într-adevãr, nu a încasat-o niciodatã la curul gol. A luat, în schimb, bãtaie cu nemiluita la școalã, nu numai acasã, de la ai lui. În liceu, profesorul de limbã rusã obișnuia sã foloseascã nuiaua ca sã le bage conjugãrile în cap. Cine greșea primea pe loc zece nuiele la palmã în fața întregii clase. Erau clase mixte în școalã, de bãieți și de fete la un loc. Cu fața îmbujoratã, cel vinovat se îndrepta șovãielnic și resemnat spre catedrã ca sã –și primeascã “premiul” cuvenit.

— Protjanj pravuju ruka, tovarishh uchenik, întinde palma dreaptã, tovarãșe elev, se auzea comanda seacã a profesorului de rusã. Tàê, e bine așa !

Mîna elevului se întinde cãtre profesor cu palma bine întinsã. Elevul nu are curaj sã priveascã nici la colegi, nici la nuia. Privește fix în podea, pregãtit sã-și primeascã porția. Apoi se aude un VÎJ, nuiaua șfichiuie scurt prin aer, elevul închide ochii strîns și urmeazã implacabilul zgomot sec. JAP !

— Levye ruka teper'. Palma stîngã ! cere proful celui din care gramatica fãcuse a nu mai știe cîta victimã din cariera sa.

VÎJ ! JAP ! Și din nou : dreapta, stînga, dreapta, stînga, de zece ori.

— Dostatochno. Ty dolzhen nauchit'sja glagoly naizust', învațã verbele pe de rost, tovarãșe elev, dacã vrei sã nu mai ai de-a face cu nuiaua !

Era morala cu care se încheia orice pedeapsã aplicatã la palme oricãrui elev nu îndeajuns de silitor. Vinovatul era de regulã bãiat, pentru cã fetele, știm, sînt mai conștiincioase, dar și mai pictisitoare oricum.

Palmele elevului se chirceau roșii de usturime, ochii îi deveneau umezi de-atîta durere. ß íàó÷ó́ñü, Âû íàó÷ó́ñü, îí (îíà) íàó́÷èòñÿ ðóññêèé ÿçûê, conjuga elevul în gînd, gata sã izbucneascã în plîns. Eu voi învãța, tu vei învãța, el (ea) va învãța limba rusã. Numai sã scape de nuia.

Andrei a fãcut rusa cu profesorul acela tot liceul și a fost bãtut cu varga la palme de cîteva ori. La început s-a simțit intimidat și îi era rușine, apoi au început sã-i placã orele de limbã rusã. Erau o adevãratã provocare pentru el, dar și un motiv de plãceri neduslușite atunci cînd nu era el cel pedepsit, ci vreun coleg cu care se afla în rivalitate. Îi urmãrea atent fața îmbujoratã de rușine și de teamã, gesturile, chipul schimonisindu-i-se de durere la fiecare loviturã, îi auzea icnetele și jublia, avînd grijã sã nu fie observat, atunci cînd îl veadea cu lacrimi în ochi. Chiar și azi, ori de cîte ori aude vorbindu-se în rusește, Andrei simte cum il strãbat fiori plãcuți prin tot trupul. Cel puțin asta mi-a spus, sperînd sã îmi ia maul. A fost rîndul meu sã ripostez :

— Bãi, la noi era școalã împuțitã de bãieți, era șmotru ca la galere. Țin minte cã printr-a zecea am rãspuns în doi peri proafei de istorie. Era o lecție despre Vlad Dracul și nu știam cît a domnit, nici cînd a fãcut alianța cu ungurul ãla, Matei Corvinul, sau cînd s-a caftit cu Muhamad. Nu știam nimic. Pula mea ! Așa cã am început sã spun cum le bãga el țepe în cur la boieri, dar așa... cu detalii, de s-au cãcat cu toții de rîs. Vaca dracului n-a avut pic de umor. Pizda mã-sii ! M-a pus sã mã tund zero.

— Și te-ai tuns ? întreabã Andrei.

— Ce pizda mã-sii sã fac ? M-am tuns. Și mi-a pus nota cinci la purtare. Mã simțeam ca un cãcat, chilug cum eram. Am stat mai mult de o lunã în casã. Mi-au dat cea mai nasoalã pedeapsã din școalã. Orice idiot care mã ginea tuns zero, înțeleagea dintr-o privire cã sînt bulangiu. Și cum drumul spre școli trecea pe lîngã un liceu de gagici, futu-i mã-sa, altã bulealã. Tuns zero, la paisprezece ani, arãtam nașpa de tot !

Nu pãrea foarte convins Andrei. A lua bãtaie cu nuiaua la palmã în fața clasei e una, sã fii tunsul zero e mai curînd un fleac. E cert ! L-am lãsat sã jubileze o vreme, apoi am punctat decisiv :

— Mare rahat ! Mai nasol a fost acasã, cu maicã-mea.

Maicã-mea e cea care m-a crescut. Tata a murit cînd încã nu împlinisem cinci ani. Poate de aia mi-am dorit mereu un tatã adevãrat, unul care sã ținã la mine și sã mã batã de cîte ori o luam razna. Îl invidiam pe Adrian cã avea un tatã, avea cine sã-l cãpãceascã cum se cuvine, chiar și azi, cînd e ditamai gãliganul. Dar de unde sã ia maicã-mea un tatã de împrumut care sã mã batã cînd meritam ? Așa cã trebuia sã se sacrifice ea si sã îndeplineascã aceastã ingratã misiune. Ceea ce o și fãcea, e drept, dar nu cu prea mult succes.

Andrei se stãpînea perfect. Nu m-a întrebat nimic, așteptîndu-mã sã-mi continui povestea. Îi intuiam nerãbdarea cu care voia sã-i dau amãnuntele mai “picante”, chiar dacã era un maestru în a disimula. L-am mai ținut o vreme pe ghimpi, fãrã sã scot o vorbã, ca și cum mi-ar fi fost jenã ca sã continui. Apoi am reluat pe un ton neutru, de parcã n-aș fi fost eu personajul principal al narațiunii :

— Nu i-am zis maicã-mii de ce m-am tuns zero. I-am zis cã așa am vrut, ca sã-mi creascã pãrul mai des. Pe naiba ! Cînd a aflat cã i-am tras numai tromboane, a luat foc, înțelegi ?

A țipat maicã-mea la mine un ceas și m-a tot amenințat. Apoi s-a dus la ea în camerã și a izbucnit în plîns. Plînsul ei, hohotele acelea nervoase de femeie singurã și neajutoratã, m-au fãcut sã mã simt mai vinovat decît eram. Nu știam cum sã fac ca s-o liniștesc. Dupã vreun ceas, s-a potolit. Cred cã atunci s-a decis cã trebuie sã mã pedepseascã așa cum o fãcea cînd eram copil, neținînd cont de cei paisprezece ani pe care îi împlinisem.

A intrat la mine în camerã, a încuiat ușa și a scos cheia din broascã, punînd-o în buzunarul de la capot, pentru ca nu cumva eu sã fug, cum mai fãcusem. N-aș fi spãlat putina oricum, pentru cã mi se pãrea cã mai auzeam încã plînsul ei nervos și regretam din tot sufletul cã o mințisem prostește. Îmi era rușine, îmi era rușine de mine și milã de ea cã o fãcusem sã sufere. N-am reușit sã bîigui decît : “Mamã, nu... Te rog...”, cam neconvingãtor, atunci cînd mi-a spus sã mã dezbrac. Cuvintele mele sunau mai curînd a resemnare, decît a rugãminte de a fi cruțat de severitatea unei pedepse.

Încît, mi-am dat jos bermudele, maioul, chiloții, totul, și m-am întins în pielea goalã pe pat, cu fața în jos. Mama a luat cureaua, s-a apropiat de pat și a început sã tragã în mine. Lovea grãbitã, cît putea ea de tare, și gîfîia la fiece loviturã. Cu fiecare curea pe care o primeam, sentimentul vinovãției mele se risipea cîte puțin, pe mãsurã ce o durere vagã mi se rãspîndea în corp. Îmi ispãșeam greșeala, trãgeam ponoasele pentru cã îmi mințisem mama, provocîndu-i o suferințã pe care n-o merita. Și nu mã îndoiam o clipã cã decizia ei de a-mi servi lecția aceea atît de umilitoare era pe deplin justificatã.

Andrei m-a ascultat fãrã sã mã întrerupã. Abia la urmã m-a întrebat, cu o strãlucire în priviri care, mie unul, mi s-a pãrut oarecum cam suspectã :

— Cred cã ai plîns ca un țînc, zi cã nu-i așa ! Te-ai smiorcãit ca ultimul labagiu, cum faci de obicei.

— Rahat ! La paișpe ani nu te mai smiorcãi. Am strîns din dinți și am luat-o la curul gol fãrã sã zic nici pîs. Vreo douãzeci și cinci de curele. N-am mai putut sã stau trei zile pe scaun, gagiu, decît dacã îmi puneam perna sub cur.

Am plusat zece curele de la mine, sau mai multe, doar ca sã bravez. Ce sã-i fi spus ? Cã în timp ce luam bãtaie de la maicã-mea, mã chinuia același gînd, cã îmi lipsea un tatã adevãrat care sã mã pedepseascã producîndu-mi o durere pe mãsura greșelii pe care o sãvîrșisem ? Cã mama a obosit, neavînd destulã putere sã-și ducã pînã la capãt misiunea pe care doar o mînã de bãrbat ar fi putut-o îndeplini ? Cã am plîns abia atunci cînd am rãmas singur ? Nu de durere am plîns, ci pentru cã bãtaia pe care am luat-o m-a umilit doar, fãrã sã îmi provoace și acea suferințã greu de suportat pe care aș fi fost obligat sã o îndur, dupã care tînjeam de atîta timp. Sã-i mãrturisesc cã atunci cînd mîna mamei a încetat sã mã mai loveascã eram de-a dreptul fericit, pentru cã durerea pe care o resimțeam, atît de salbã și difuzã, era semnul cã deja fusesem iertat ? Cã privindu-mi în oglindã fesele înroșite, care aveau sã mai poarte doar cîteva ceasuri urmele de la curea, mã simțeam scãpat de o povarã greu de suportat ? Nu, nu puteam sã-i spun nimic din toate acestea.

Nu i-am spus lui Andrei nici cã dupã ce mi-am luat porția de lovituri de curea meritatã, m-am ridicat din pat și, așa gol cum eram, am îngenunchiat în fața mamei, și i-am sãrutat mîna cu care m-a bãtut, în semn de recunoștințã, promițîndu-i cã nu am s-o mai mint niciodatã.

Pe Andrei, povestea mea avea sã-l ațîțe și mai mult. Are o voluptate deosebitã pentru tot ce înseamnã durere, încît adesea și-o provoca el însuși. Își testa pragul de a suporta o durere introducîndu-și degetele în canatul ușii. Apoi închidea ușa încet, foarte încet, vrînd sã afle cît va rezista, în timp ce degetele îi erau strivite în canat. Rezista mai mult decît mine, m-a convins fãcîndu-mi o demonstrație pe viu. Degetele lui, vinete și strîmb,e nici astãzi nu pot sã le uit.

Ne-am despãrțit tîrziu în seara aceea, iar noaptea nu am mai visat picioare de gagici, nici sexul lor, despre care nu știam mai nimic. Am visat picioarele fain bronzate ale lui Andrei, drepte și lungi, acoperite cu un pãr blond ca puful de caisã.

***

E sãrbãtoare deci, astãzi e ziua lui Andrei. Îl aștept sã vinã și, ca de obicei, sînt în șort. Tresar cînd sunã suneria. Ne îmbãțișãm și îi dau cadoul pe care i l-am luat acum o lunã. Fascinat cum e de curele, cu siguranțã cã lui Andrei îi plãce de-adevãrat. Va fi un trofeu prețios în colecția lui, alãturi de cureaua pe care taicã-su o folosește pe spinarea lui.

Pe Andrei îl visez în fiecare noapte. În vis e ușor. În vise nu existã decențã, nici pudoare, iar conveniențele dispar. Încît mã lepãd mai lesne de haine ca sã rãmîn gol fãrã pretext, doar pentru cã astãzi știu bine cã durerea și plãcerea ne atrag și ne fascineazã deopotrivã pe amîndoi. Am aflat-o dupã ce ne-am relatat atîtea întîmplãri din viața noastrã. Încît presimt cã azi clipa anticipatã îndelung a sosit. Am regizat totul în gînd searã de searã, înainte sã mã cuprindã somnul, și am tot repetat scenariul de la cap la coadã în vis.

Așa cã darul meu pentru Andrei, cureaua din piele maron, trebuie sa-și facã azi datoria și sã se interpunã între noi. A fost un truc din partea mea, un pretext ca sã-i spun lui Andrei :

— Știi una, gagiu, hai s-o testãm ! Cîteva lovituri doar... ce zici ? Vrea sã spun... așa... sã ne distrãm.

— Mde, mi-a rãspuns, nu știu dacã un caft de ziua mea cu o curea pizdoasã ca asta e tot ce mi-aș dori, gagiu.

Și a izbucnit în rîs, dar n-a zis nu. Am rîs și eu, dar cu juma' de gurã doar.

O clipã, s-a lãsat tãcerea. Pãream cam încurcați. Așa cã i-am sugerat sã tragem la sorți care sã fie primul. Ne-am scris fiecare numele pe cîte un bilețel de hîrtie, le am împãturit, apoi Andrei a ales. Pizda mã-sii ! Numele pe care l-a pronunțat a fost taman al meu : Alex. Așa cã mi-am fãcut curaj și, fãrã multe fandoseli, mi-am scos șortul, ca orice fiu ascultãtor care știe bine ce are de fãcut atunci cînd trebuie sã ia bãtaie.

— Ori e la curu' gol, ori e rahat ! i-am explicat.

Și l-am încurajat apoi și pe Andrei :

— Hai, bã' ! Dacã e bal, sã fie bal ! Dã-ți țoala jos, cã o sã fie hai ! Simte-te ca acasã ! Și am adãugat cu insinuare în glas : Prietenii adevãrați nu au nimic de ascuns unul fațã de ãlãlalt.

S-a dezbrãcat ! La naiba ! A fost simplu de tot.

Așa cã m-a întins pe pat cu fața în jos și m-am proptit în coate, spunîndu-mi cã, iatã, o curea nu e doar un simplu truc vetimentar, ci și o încurajare, o ispitã, o incitare, dacã nu chiar o invitație deschisã ca sã lãsãm vorbele deoparte și sã trecem la fapte imediat. Poate cã de aceea ne și fascineazã într-atît încît cãdeam prea lesne în mrejele ei.

Așa mi-am gãsit eu tatãl la care am rîvnit de-atîta timp. Un tatã adevãrat, care sã mã pedepseascã mînuind cureaua cu brațul lui de maestru. E nimeni altul decît Andrei, prietenul meu cel bun. Iar eu, acum, sînt fiul lui “obraznic” ce trebuie sã-și ia pedeapsa. Pentru moment, simțeam fiori, știindu-i firea capricioasã și dorința lui de a domina. Apoi mi-am spus cã un “tatã” e totuși tatã și trebuie sã mã supun voinței lui. “Dã-i drumul !”, îi spun. Andrei lovește sec. JAP ! La naiba ! “Tata” trage din nou : JAP ! JAP ! Într-adevãr, e doar o joacã, dar nu e glumã, simt cum cureaua face ravagii la cur și mã doare din ce în ce mai tare. Durerea se întinde în tot corpul și mã sãgeatã în creier. Încep sã cer iertare, sã dau din picioare, sã mã zvârcolesc și chiar sã plîng, ca de obicei. Cureaua însã își vede de lucru înainte pe fundul meu. Douãzeci și cinci de lovituri primesc pentru cã am fost “atît de neascultãtor”.

— De azi înainte, sã mã aștepți dezbrãcat de cîte ori vin la tine și sã rãmîi așa cît timp sînt aici. Ai priceput ? întreabã “tata”.

— Da, îi rãspund simțind cum curul îmi ia foc.

— Trebuie sã asculți și sã faci tot ce îți spun. Și nu cumva sã repeți greșala prosteascã și sã mã aștepți în șort.

— Da, repet.

— Da ce ?

— Trebuie sã te aștept dezbrãcat și sã rãmîn așa cît timp ești aici. Și trebuie sã fac tot ce îmi spui.

— Și dacã n-ai sã faci ? mã întreabã “tata”.

— Ai sã mã bațí cu cureaua iar.

— Tu ai spus-o, flãcãu. Ține bine minte : nu-ți voi tolera nici o obrãznicie și nici o lipsã de respect. Ai sã plãtești pentru tot ceea ce faci, îmi spune “tata” cu vocea lui de justițiar, de parcã mi-ar fi pronunțat sentința. Sper cã n-ai sã mã obligi sã te bat iarãși cu cureaua cã-i vai și amar de curul tãu.

— Nu, te rog, mi-a fost de-ajuns. Îți mulțumesc.

Ne jucãm de-a tata și de-a fiul și acum e rîndul meu sã fiu tatã. Andrei trebuie sã afle și el cît e de rãu cînd iei bãtaia la curul gol. Nu mai trebuie sã-și provoace singur durerea, cãci cel ce i-o provoacã sînt chiar eu, prietenul lui bun. Andrei înghite în sec și suportã loviturile tãcînd mîlc, pentru cã niciodatã nu plînge cînd ia bãtaie, și nici nu icnește. E convins cã cureaua paternã e brațul Justiției însãși. Justiția nu cere lacrimi, ci doar pedepsirea celui vinovat. Încît, sînt de-a dreptul curios sã aflu cît e dispus “fiul” meu sã plãteascã pentru “delictul” lui, asta pentru cã îl aud dupã fiecare loviturã cum cere : “Încã una, to rog”. Așa cã trebuie ca sã schimb foaia. Îi ordon sã își arate recunoștința fațã de “tatãl” sãu. Andrei îngeuncheazã și sãrutã mîna cu care l-am bãtut. Jocul s-a terminat. Dar Andrei își reia poziția de dinainte : fața la perete, picioarele depãrtate, brațele sus, sprijinite de zid. Așteptã. Oare ce ? Evident cã mai vrea. Fundul lui e splendid împodobit cu dungi roșii, e cel mai frumos cur pe care l-am vãzut. Încãî îi mai trag zece curele zdravene, pe umeri și pe spate.

Odatã jocul sfîrșit, fesele mele înroșite sînt frãmîntate de palmele pãtimașe ale lui Andrei, și la fel sînt și fesele lui. Nu mai existã acum bariere peste care sã nu mai putem trece. Cu cît știm mai mult, am vrea sã știm și mai mult. Sîntem încã virgini, și amîndoi trãim încã în universul neclar al fantasemelor noastre sexuale. Pe scurt, sîntem neștiutori, dar dornici sã ne instruim.

Goi, stãm fațã în fațã în vreme ce gurile noastre se ating una pe cealaltã pentru cel dintîi sãrut. Descoperim arșița trupurilor noastre tinere și aroma penisului celuilalt. Sugem, lingem încoace și încolo, pipãim și explorãm sfîrcuri, burice, coaie, gãuri și despicãturi. Parcurgem marele circuit din Țara de Foc. Nu mai trebuie sã tragem iar la sorți, pentru cã nu mai sîntem în competiție, în seara aceasta nu va fi nici cîștigãto, și nici învins. Nu mai importã a cui e mai lungã, nici care rozetã e mai greu de pãtruns. Reduta cade oricum și e cotropitã de o plãcere tot mai mare, ce rãvãșește trup și suflet adînc, tot mai adînc. Ne mișcãm frenetic într-un du-te vin-o continuu ca doi smintiți. Douã trupuri vor sã deinvã doar unul și sã se simtã împreunã “acasã”. Acasã, adicã în Paradis.

Viața înseamnã mai mult decît un șir lung de iluzii. Încît, în seara aceasta ne luãm adio de la incertitudinea și șovãiala noastrã, cãci de mîine nu vom mai fi aceiași doi adolescenți întîrziați.


Show all the stories by Alex din iasi
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org