New MMSA spank logo

Sanctiune pe linie de partid

by Alex din iasi

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 07 Jul 2011


Nu am de ales. Mã voi întîlni cu Matei disearã la Gambrinus. I-am telefonat azi dimineațã, chiar dacã nu ne-am vãzut de cîțiva ani. A fost o conversație scurtã, dar lãmuritoare. “Istoria se repetã”, mi-a spus în final, iar eu am încuviințat. Trãim vremuri tulburi. Acum douã luni, la sfîrșitul lui decembrie, Ceaușescu a fost împușcat și cîțiva dintre colaboratorii lui apropiați au fost trimiși la închisoare. La putere a venit eșalonul doi: activiști aflați în dizgrație, agenți ai serviciilor secrete, securiști și informatori. Unii vor avea de plãtit pentru greșelile lor din trecut. Alții vor scãpa basma curatã, profitînd de relațiile lor obscure, cãci noul regim îi va ocroti. Vor deveni, mai devreme sau mai tîrziu, oameni de afaceri prosperi cu vile luxoase pe Coasta de Azur. Eu însã, va trebui sã plãtesc pentru ce am fãcut.

Ne cunoșteam, eu și Matei, de zece ani. Între noi s-a întîmplat ceva neobișnuit în trecut. Dar Matei e singurul cãruia puteam sã îi cer ajutor. L-am sunat pentru cã nu aveam de ales. În seara aceasta, la Gambrinus, Matei poate hotãrî soarta mea. Privind îndãrãt, știu însã la ce pot sã mã aștept, pentru cã “istoria se repetã”, nu-i așa? Am o singurã șansã ca sã scap de pedeapsa severã care m-ar putea duce la periferia societãții. Am ajuns la aceastã concluzie reconstituind faptele pas cu pas, așa cum au fost.

***

L-am cunoscut pe Matei în februarie, pe cînd aveam douãzeci de ani. Eram amîndoi studenți la Universitate. În iarna aceea, am fost împreunã într-o tabãrã studențeascã. Era o localitate izolatã din munți, cu o pîrtie improvizatã de schi, cu saunã, piscinã și pãduri de jur împrejur. Avea și o discotecã unde puteam gãsi Pepsi și vodcã ruseascã, altfel de negãsit, iar seara era program de dans, cu șlagãre occidentale. Muzica pop era interzisã pe atunci, fiind consideratã ceva decadent. Acolo însã, era acceptatã.

În anul acela, ajunsesem șeful unei organizații ASCR, asociația studenților comuniști condusã de Partid. Matei fusese trimis în tabãrã drept recompensã pentru rezultatele lui din campania agricolã. Pe atunci, elevii, studenții și militarii în termen erau duși toamna, vreme de o lunã de zile, la cules struguri și porumb. Erau cazați în dormitoare comune improvizate, fãrã instalații sanitare sau apã curentã, și primeau de mîncare supã sau ghiveci de fasole, varzã sau cartofi. Noi, cei neobișnuiți cu munca la cîmp, mai mult ne fãceam cã munceam. Dar seara, dupã program, urma o distracție pe cinste. Eram tineri și, credeți-mã, știam sã ne distrãm.

Matei însã lua totul în serios. Distracția trebuie sã fie distracție, pe cînd munca e ceva important. Leneșii și chiulangii trebuie puși la muncã, iar cei care fac treaba în bãșcãlie trebuiesc pedepsiți, repeta adesea Matei. Și nu o spunea ca sã se remarce sau doar ca sã fie auzit. Nu. Era convingerea lui, cãci Matei muncea de-adevãrat. A fost singurul care și-a îndeplinit norma în toamna aceea, ba chiar a și depãșit-o. A fost dat de exemplu la facultate și, ca recompensã, a primit un bilet de tabãrã la munte, în vacanța de iarnã, o tabãra unde veneau de obicei doar șefii ASCR.

Ca sã spun drept, mie îmi plãcuse de Matei și de convingerile lui. În vreme ce toți fugeau de muncã și se eschivau care și cum putea, Matei a fost singurul care muncise cu adevãrat la porumb. Așa încît, avînd și funcția aceea importantã în ASCR și cunscîndu-l pe comandantul taberei studențești, l-am rugat sã mã repartizeze cu Matei, ca sã stãm în aceeași camerã amîndoi. Erau douã hotele, unul de fete, altul de bãieți, și noi stãteam cîte doi într-o camerã. Cum v-am spus, îmi plãcuse de el deoarece avea acel defect: lua lucrurile în serios.

Nu era însã singurul defect pentru care l-am prețuit. Urma sã aflu mai mult. De cum am intrat în camerã, Matei s-a dezbrãcat gol pușcã. La început, am crezut cã vrea sã facã un duș. M-am înșelat. Cît am locuit împreunã în aceeași camerã în vacanța aceea de iarnã, Matei a umblat în pielea goalã prin camerã, fãrã sã se sinchiseascã de mine nici un moment.

La început, m-am simțit cam stingherit. Apoi, m-am obișnuit. Frecventasem și eu, încã de la șaisprezece ani, plajele pentru nudiști. Dimineața, adoram sã înot gol în apa limpede a mãrii și sã merg apoi pe mal, prezentîndu-le tuturor trupul meu slab de adolescent. Îmi plãcea sã simt cum tãlpile mi se afundau în nisipul moale spãlat de apa mãrii. Mergeam agale, cam excitat la gîndul cã eram gol și cu trupul expus la soare, lãsînd impresia cã nu îmi pasã de nimeni și de nimic. Ca sã nu dau de bãnuit, cãutam cochiliile de melci pe care valurile mãrii le aduceau la mal. Nu știam prea bine ce caut de fapt. Astãzi știu. Îl cãutam pe cel cu care, la vîrsta mea de atunci, încã nu îmi fusese dat sã mã întîlnesc. Și eram, din pricina aceea, cam debusolat.

 

Așa încît, în prima mea zi din vacanța de iarnã, cu Matei gol alãturi de mine, am presimțit o clipã cã ceva avea sã se întîmple în sfîrșit. Mi-am alungat repede gîndul. Ne-am echipat repede, eu și Matei, și am plecat amîndoi sã ne dãm cu sania pe pîrtia din apropierea taberei. Ne-am întors dupã-amiazã tîrziu. Eram foarte obosiți. Ne-am prãbușit în paturile noastre și am adormit. Matei a dormit gol. Eu mi-am pãstrat chiloții pe mine, ca sã nu dau nimic de bãnuit.

De prisos sã mai spun cã Matei avea un trup mișto. Nu mã mai sãturam sã i-l admir. În cãminul din campusul universitar, cînd mã trezeam dimineața, primul meu drum era la sala de dușuri. Mã simțeam bine acolo privindu-i pe ceilalți bãieți dezbrãcați. Îi urmãream în intimitatea lor cum se spalã, unii fãrã pic de pudoare, alții mai pudibonzi, grãbindu-se cu toții pentru cã programul de apã caldã era scurt: douã ore cel mult dimineața, iar seara, cam tot atît. Cînd ieșeau de sub duș, erau zgribuliți, pentru cã și cãldurã se dãdea doar cîteva ore pe zi. Partidul hotãrîse cã trebuiesc fãcute economii, încît uneori se întrerupea și curentul. În nopțile acelea foloseam lanternele, beam vodcã și jucam cãrți pe dezbrãcatelea. Eu unul, nu jucam niciodatã, doar chibițam. Îmi plãcea cînd cineva pierdea și trebuia sã își dea chiloții jos de pe el în vãzul tuturor. Oricîți bãieți goi aș fi vãzut, pot jura însã cu trupul lui Matei era cu adevãrat mișto.

Mi-am amintit apoi cã astã toamnã, în campania agricolã, cînd era o zi mai cãlduroasã, Matei obișnuia sã își scoatã cãmașa și sã rãmînã la bustul gol. Zicea cã așa are mai mult spor la cules. Gagicile întorceau toate capul dupã el. Matei însã, aparent nepãsãtor, continua sã depãnușeze știuleții de pe strujeni cu o îndemînare demnã de invidiat și doar cînd gãsea vreun știulete mai mare ridica mîinile sus, cu un gest victorios, și îl arãta fetelor din jur. “Îl vreți?” le întreba Matei rîzînd, iar fetele chicoteau. Era mare gagicar. Cum v-am spus, îmi plãcuse de el, pentru cã avea defectul acela: muncea din greu și lua lucrurile în serios. În ce privește gagicile însã, trebuie sã recunosc cã ne deosebeam.

 

Seara ne-am dus la discotecã. Era o atmosferã senzualã, cu muzicã, fum de țigarã, dans și alcool. Era cu totul altceva decît într-o tabãrã studențeascã obișnuitã. Discoteca nu se închidea la zece seara și nimeni nu întreba nimic dacã cineva se întorcea noaptea tîrziu la cãmin. Era o tabãrã pentru activiștii ASCR și avea un regim “special”. Nu se fãceau razii pentru a-i depista pe blatiști, ba chiar și portarii închideau ochii atunci cînd în cãminul de bãieți intra cîte o fatã. Era suficient sã primeascã o bancnotã și ca bãiatul sã îi promitã cã fata nu va rãmîne în cãmin prea mult timp.

Matei a dansat în seara aceea fãrã sã se odihneascã o clipã. Eu m-am ținut deoparte, am bãut vodcã cu cola și l-am privit. Dansa pe ritmuri de blues lipit de o gagicã. O prinsese cu mînile de fund și se unduiau amîndoi lasciv și la unison. Devenisem de-a dreptul gelos. Presimțirea mea, cã în curînd ceva avea sã se întîmple între noi, s-a spulberat. Înãuntru atmosfera se înfierbîntase și cîțiva bãieți au rãmas doar în maiou. A fost momentul cînd am simțit brusc o erecție puternicã. Așa cã am ieșit afarã sã mã rãcoresc.

Afarã era frig și ninsese de curînd. Pãdurea pãrea misterioasã, mirosea a brad și era întuneric de jur împrejur. Mi-am aprins o țigarã și am fãcut cîțiva pași prin zãpadã, pînã la liziera pãdurii. Mai departe nu am avut curaj. M-am sprijinit cu spatele de un trunchi de brad și am privit în sus. Se vedeau mii de stele, cum se vãd pe cer stelele noaptea la munte cînd e senin. Am rãmas așa nemișcat cîteva minute. Apoi am tras aerul rece în piept și mi-am dus mîna la prohab. M-am descheiat, mi-am apucat sexul cu ambele mîni și am început sã mi-l frec. Am insistat. Nu dupã mult timp, cîteva jeturi de spermã au țîșnit din mine și s-au scurs pe zãpadã. M-am simțit ușurat de toatã încordarea pe care o acumulasem în mine și pe care vodca nu putuse sã o domoleascã nicicum.

 

Cînd m-am întors în discotecã, Matei a venit sã îmi spunã cã pleacã împreunã cu gagica lui. Sã nu-l mai aștept, cã nu vine la noapte. Voia sã zicã adicã, în fine, cã dacã aveam vreun gînd sã agãț pe cineva, camera va fi liberã și puteam sã îmi fac de cap. Și a plecat. Am rãmas eu singur și gelozia mea de nestãvilit. Mai erau cîțiva studenți doar, dar și ei au eliberat ringul, plecînd care încotro. În taberele studențești, toți sînt grãbiți sã își gãseascã perechea încã din prima searã. Erau aventuri, legãturi întîmplãtoare care urmau sã dureze o vacanțã și atît.

M-am întors singur la hotel. Am intrat, m-am dezbrãcat, apoi am ieșit gol pe balcon. Am simțit ca o ispitã nevoia sã mã supun unei probe de rezistențã la frig. Am simțit gerul biciuindu-mã în vreme ce sentimentul singurãtãții creșea în sufletul meu. Sigur cã mîine Matei mã va gãsi înghețat sloi, mi-am spus. Nu am trecut testul, în schimb m-am masturbat iarãși. Apoi am revenit iute în camerã despovãrat de dorințe. Am stins lumina și m-am culcat.

Cred cã în somn am auzit pe cineva cã bate la ușã. Era Matei. I-am deschis. Matei m-a privit lung și a zîmbit. Îmbrãțișarea lui parcã o simt și azi. Gurile noastre s-au unit, i-am simțit limba cum pãtrundea printre buzele mele cãutînd nu știu ce. M-am fãcut doar cã i-o mușc, în vreme ce Matei mi-a strîns bucile în palmele lui. Drept revanșã, i-am smuls hainele de pe el. Ne-am trîntit amîndoi goi și înlãnțuiți pe pat și am început jocul acela nebun. Nu a trecut mult și cearșafurile erau ude sub noi. Cînd m-a pãtruns, am simțit o ușoarã durere, apoi plãcerea mi-a invadat tot corpul. Paturile, camera, hotelul, pãdurea din jur se zgîlțîiau frenetic, ca la cutremur. A durat nu mai știu cît. Am ejaculat primul, în vreme ce pe Matei îl simțeam încã în mine, cu penisul fierbinte scormonindu-mi mãruntaiele care parcã îmi luaserã foc.

Cînd a ejaculat și Matei, am simțit lichidul lui cald și prețios ca o comoarã invadîndu-mã tot. Matei a gemut. Era în extaz. Atunci cred cã m-am trezit. Nici urmã de spermã sau de Matei. Eram transpirat tot și singur în camerã. Fusese un simplu vis.

 

A doua zi, aveam sã aflu ce și cum s-a întîmplat. Matei s-a dus cu noua lui cucerire în cãminul de fete. A intrat printr-o fereastrã deschisã de la parter, apoi a urcat la etaj în camera prietenei lui. Camera era doar a lor, colega gagicii plecase cu alt bãiat. Au fãcut sex toatã noaptea. Cînd s-a trezit dimineațã, Matei nu și-a dat seama exact unde e, așa cã a ieșit pe culoar sã se ducã la baie. S-a dus la closet, s-a pișat, apoi s-a spãlat pe fațã cu apã rece și s-a întors la prietena lui. Nu l-a vãzut nimeni, doar o femeie de serviciu între douã vîrste, care i-a și fãcut un raport.

 

La amiazã, am fost convocat la comandament. Comandantul taberei, un lector cu vreo zece ani mai în vîrstã ca noi, mare bețivan și gagicar, mi-a spus întreaga poveste, cum a fost Matei vãzut dimineațã umblînd gol pe culoar în cãminul de fete.

— Futeți bãieți cît puteți, dar mai pe șest, sã nu fiți vãzuți.

Peste trei zile s-a ținut ședințã ASC. A fost convocatã întreaga conducere a taberei studențești. S-au spus banalitãți despre actul sexual, despre politica Partidului care condamna atitudinile neprincipiale înaintea cãsãtoriei și despre morala comunistã care vitupereazã viciul și plãcerea trupeascã ce nu are drept țel sporirea natalitãții eroicului nostru popor. Rahat. Dar unul trist și adevãrat. Cãci am uitat sã spun cã Partidul n-a interzis doar muzica pop, ci și prezervativele. Iar asta nu era o problemã de loc de neglijat, cãci ne crea nouã, bãieți și fete deopotrivã, noi bãtãi de cap.

În final, s-a decis cã Matei trebuie sancționat exemplar pentru fapta lui și cineva a propus excluderea lui din ASCR. Propunerea a fost votatã în unanimitate. A fi exclus din ASCR însemna, în vremea aceea, sã fii exmatriculat și din Universitate. Matei va trebui sã dea la toamnã admitere din nou și toate examenele lui, pe care le luase cu brio, nu mai valorau nimic.

 

Dupã ședințã, am rãmas singur cu comandantul, la el în birou. Tipul a scos din dulap o sticlã de whisky, a destupat-o, a turnat în douã pahare lichidul arãmiu, apoi mi-a fãcut cu ochiul un semn amical.

— Alex, tu hotãrãști, a zis. Ești șeful organizației din care face parte Matei, așa cã soarta lui e în mîinile tale. Matei a cãlcat strîmb, dar are dosar sãnãtos. Provine dintr-o familie de cooperatiști. A luat note bune la examene și, în plus, s-a remarcat în campania de toamnã și de aceea e cu noi aici. Partidul dorea sã-l promoveze. Cît despre sancțiunea lui, a meritat-o. Dar fiind la prima abatere disciplinarã, sancțiunea poate fi redusã, chiar dacã tovarãșii au votat-o deja.

Și a dat paharul de Grand's tot peste cap.

 

Cînd i-am spus lui Matei pentru ce am fost convocat la comandantul taberei și ce s-a hotãrît, s-a fãcut alb ca varul. Stãtea gol în fața mea și nu știa ce sã spunã și cum sã iese din impas. A bîlbîit doar cîteva vorbe de neînțeles.

— Dacã aflã tata cã... am fost exmatriculat... mã omoarã în bãtaie. M-a avertizat: “Bãiete, am muncit din greu ca sã te țin la școalã. Sã nu care cumva sã mã faci de rîs. Depune toate eforturile cã altminteri rup biciul de curul tãu”... așa mi-a zis.

Mã luase prin surpindere.

— Bici? Vrei sã spui cã..., și am simțit cã nu mai aveam cuvinte ca sã continui. Matei a dat din cap, confirmîndu-mi cã e cum a spus. Pãrea pierdut.

— Știi... nu ar fi prima oarã. La țarã... e biciul. Ori munceam, ori luam bãtaie cu biciul... altã cale nu era. Iar o bãtaie cu biciul... la vîrsta mea... Ce mã fac acum, Alex? Aș face orice... ca sã scap.

Am reunțat sã-i mai fac moralã. Încã mã mai simțeam trãdat pentru cã în prima noapte Matei o futuse pe fata aceea. “Iatã-l acum în fața mea, Casanova în curul gol, scîncind și rugîndu-se de mine sã-l scot din rahat”, mi-am spus, scrutîndu-l din cap în picioare. Purta doar un lãnțișor de aur la gît, ceea ce îi dãdea un aer și mai sexy. Pe piept, avea cîțiva cîrlionți discreți, cît despre coapsele și piciorele lui orice pictor din lumea asta ar fi vrut sã-l aibã de model. Era întocmai gagiul pe care mi se pãrea cã îl cãutasem pe plaja pentru nudiști ani de zile în zadar. Îl visasem și noaptea trecutã. Din pãcate, a rãmas doar un vis. Și iatã-l acum, gol și dezorientat, la bunul meu plac.

Mi se spusese cã eu, șeful lui, trebuia sã decid. Între dorința mea fãrã margini și tovarãșii care îl sancționase atît de sever, trebuia sã aleg. Am stat în cumpãnã cîteva clipe. Dacã Matei mã va raporta la șefii mei? mi-am spus. Voi pierde tot ce cîștigasem: poziția din ASCR, anii de facultate, poate chiar mai mult. Dacã mușamalizez totul și nu îl sancționez, va fi și mai rãu pentru mine. Și dintr-o datã mi-a venit ideea, de parcã aș fi avut-o în minte de nu știu cînd. Am lãsat orice șovãialã deoparte și m-am decis.

— Matei, cînd eram la școalã și o fãceam latã, știi bine ce pãțeam.

S-a fãcut roșu la fațã, deci a înțeles. Nici nu avea de ales. A luat un scaun, l-a adus în mijlocul camerei, s-a aplecat și s-a prins cu mîinile de marginile lui. L-am lãsat sã aștepte în poziția aceea cîteva clipe, admirînd perspectiva. Apoi, am luat cureaua de la blugi, m-am apropiat și am început sã trag. Dupã șase lovituri avea șase dungi roșii pe cur. Iar eu, eu care îl dorisem atît în noaptea trecutã și parcã îi mai simțeam și acum penisul în mine, deși fusese doar un vis, m-am întãrîtat. Am continuat sã-l lovesc cu cureaua fãrã milã. Gagici i-a trebuit, gagici a gãsit!

Matei n-a zis nimic. A rezistat cu stoicism. Era conștient cã partidul, prin vocea comandantul nostru, fusese cel care hotãrîse pedepsirea lui. Eu doar îndeplineam un ordin și comutasem sancțiunea în una cu urmãri mai puțin nefaste pentru el. Matei n-a zis nimic nici atunci cînd, excitat peste mãsurã, l-am pãtruns. Și-a îndepãrtat doar picioarele ca sã îmi facã loc și a rãmas o vreme nemișcat. Apoi, a început sã dea din șolduri. Și-a amintit probabil îndemnul lui taicã-su, cã trebuie sã depunã și el un efort. Sã fi durat cinci minute pînã cînd am ejaculat.

“Un tînãr care se abate de la morala comunistã trebuie sancționat ca sã fie adus pe calea cea dreaptã”, scrie în statutul organizației noastre. Chiar și azi, am convingerea cã asta am și fãcut.

***

Se împlinesc de atunci zece ani. În decembrie, am scãpat de Ceaușescu și de comunism. Noua putere instalatã în ianuarie a decis cã șefii fostelor organizații comuniste trebuiau sã fie destituiți din orice funcție ar avea, pentru cã au colaborat. S-au creat comitete de așa-ziși revoluționari și s-au întocmit liste de posibili inculpați. Matei a fost ales în comitetul local, iar eu, eu mi-am gãsit numele pe listele lor. Urma sã fiu judecat de revoluționari. Puteam sã îmi pierd slujba sau chiar sã fiu condamnat. Nu am avut de ales. L-am sunat pe Matei ca sã îl întreb dacã am vreo scãpare.

— Nu știu ce sã spun, Alex. Tovarãșii așa au decis, cã toți cei care au fost activiști trebuie concediați. Poate cã vom gãsi o soluție. Vino disearã la Gambrinus sã mai discutãm. Istoria se repetã, exact așa mi-a spus.

Am înțeles imediat ce voia ca sã zicã Matei. Nu putea sã fi uitat ziua cînd, ros de gelozie și avînd trupul lui gol la dispoziția mea, l-am bãtut cu cureaua și apoi l-am posedat. Așa ceva nu se uitã ușor. Și cum Matei obișnuiește sã ia totul în serios, cu siguranțã cã nu mã va ierta, va merge pînã la capãt. Istoria se va repeta, cu aceiași actori, dar cu rolurile schimbate între ei.

 

Sînt la Gambrinus și îl aștept. În jur, la mese, sînt mulți tineri și multe halbe de bere. E iarnã însã, nu mã pot bucura privindu-le picioarele bronzate sau umerii și brațele goale. Am rãmas pînã astãzi același veșnic împãtimit al trupurilor de bãieți.

Doar pentru o clipã îmi închipui cã e varã și cã am iarãși șaisprezece ani. Cã strãbat plaja pentru nudiști ca și cum aș cãuta melcii aduși de valuri la mal. Nu cochilii de melci cãutam însã eu pe atunci, ci pe cel cãruia sã îi ofer virginitatea mea de adolescent. E drept cã nu prea știam precis ce îmi doream la vîrsta aceea, o simțeam doar, dar într-un mod nedeslușit. Era mai curînd un instinct pe care nu aveam curajul sã-l numesc nici mãcar în gînd.

Privind retroactiv, trãgînd o linie și socotind, îmi dau seama cã între mine și Matei a fost doar întîmplarea din ziua aceea, cînd am îndeplinit o sarcinã trasatã de partid. L-am sancționat într-un mod mai puțin statutar. M-a atras nebunește trupul lui și eram foarte gelos. Matei nu a rãspuns nicicum sentimentelor mele. Și-a primit pedeapsa și s-a lãsat posedat. Apoi s-a dus sã facã un duș. A plecat a doua zi din tabãrã împreunã cu gagica lui. Nu știu unde s-au dus, poate pe munte, sus, la o cabanã, unde au fãcut sex zile și nopți în șir nestînjeniți.

Acum urmeazã sã fiu eu cel pedepsit. Va trebui sã mã dezbrac și sã îndur de la Matei durerea pe care i-am provocat-o eu cîndva. La treizeci de ani sã iei bãtaie cu cureaua, iatã un gînd hazliu care mã face sã zîmbesc ! Apoi, se va întîmpla ceea ce, în mintea mea, trebuia sã se fi întîmplat atunci. Doar cã astãzi nu mai simt pentru Matei nimic din ce-a fost în trecut. Nu mai doresc sã fiu al lui. Am cunoscut deja destui bãieți cu care m-am împreunat o noapte sau am întreținut relații îndelungi. De unii am fost chiar și îndrãgostit.

Comand o bere. Mai e puțin. Nu am de ce sã protestez. N-am auzit pe cineva sã fi murit dintr-o bãtaie, nici pentru cã i-a tras-o cineva pe la spate. Ne vom despãrți, eu și Matei, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat. El se va duce sã se culce, pentru cã mîine va avea o zi grea. Cît despre mine, mã voi duce sã fac un duș, nu înainte de a-i spune pe un ton neutru și indiferent: “la revedere, Matei”.


Show all the stories by Alex din iasi
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org