New MMSA spank logo

Overhoring

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 21 Dec 2011


Pa was woest. Hij had een brief gekregen van de school met klachten over zijn zoon Simon.

De school schreef dat het een leuke jongen is maar dat hij zijn huiswerk nooit maakte. Hij was meerdere keren gestraft op school maar dat hielp niet.

Pa besloot de jongen streng aan te pakken. Simon was 12 en kreeg regelmatig met de cane over zijn billen. Voor een Hollandse jongen niet echt gebruikelijk maar pa vond dat jongens daar hard van worden.

Pa besloot Simon direct te canen. Hij riep de jongen na het eten bij zich in zijn studeerkamer.

"Jongens die niet studeren hebben rotan nodig. Niet om naar te kijken maar om te voelen. Je gaat nu direct omkleden en je komt in je boxer en t-shirt terug. Verder neem je je studieboeken mee. Je mag aan het buro gaan zitten en ik kijk of je hard genoeg leert. Over een uur ga ik je 6 slagen met de cane geven over je boxer en je overhoren. Voor iedere vraag die je niet weet krijg je 1 slag met de cane. Als het aantal klappen totaal boven de 12 komt gaat de rest op je blote kont."

Simon ging weg en kwam even later terug zoals opgedragen. De boxer was wit en stond strak gespannen over de beide bilhelften van de jongen. Hij ging in deze vreemde studiekleding zitten op de leren stoel van het buro en begon te leren. Het voelde raar, zo'n leren stoel tegen de bovenbenen en boxer.

Intussen pakte pa de cane en boog hem wat tussen zijn handen. Het was een traditionele junior cane van bijna een meter lang.

Na een uur zei pa : "Goed Simon, doe je shirt maar omhoog en ga over het buro liggen." Pa zag dat de jongensbillen goed gespannen waren doordat ze over het buro heenbogen.

"Je krijgt nu de afgesproken caning. Als je dus geluk hebt ben je na 6 slagen klaar."

Pa zwiepte met de cane, liet hem toen zachtjes over de billen van de jongens tikken, haalde uit en sloeg Simon over zijn billen. De cane kletste hard en raakte de volle breedte van de boxer. Simon gilde toen hij de cane voelde kletsen. Toen zwiepte de cane weer en kreeg Simon zijn tweede striem. De slag was zelfs iets harder. Zijn witte boxer was te dun om echt bescherming tegen het tuchtinstrument te bieden.

Toen Simon 6 striemen gehad had zag pa dat sommige striemen door de boxer schenen.

"Goed, ga maar zitten achter het buro. Dan gaan we overhoren." Simon voelde de striemen gloeien toen hij op de koele leren burostoel ging zitten. De overhoring viel niet mee, hij wist 9 antwoorden niet.

Pa zei: "Je krijgt nog nog 9 striemen waarvan 3 bloot. Ga maar liggen."

Pa sloeg hard. De cane floot en snerpte over de boxer van de jongen. Simon kreunde. Na 6 slagen trok pa de boxer naar beneden. Op de billen stonden al 12 rode strepen, 6 van de eerste caning en 6 van na de overhoring. Sommige waren dieprood.

Simon had een hekel aan een caning over z'n blote billen. De cane kwam nog harder aan en de strepen bleven ook langer staan.

Pa haalde uit en de jongen kreeg snel 3 striemen. Het geluid knalde door de studeerkamer.

"Zo, en nu wegwezen. Dit gaan we nog 2 weken doen. Verder wil ik volgende week als je meer dan 3 vragen niet weet de rest bloot geven en de laatste keer krijg je alles bloot als je vragen niet weet. De eerste 6 krijg je op je boxer. Je bent 12 dus de junior cane zal jouw billen en jouw gedrag wel vormen" !.

De week erna deed pa de volgorde andersom. Hij gaf Simon eerst zijn 6 caneslagen. Deze keer droeg de jongen een witte onderbroek. De cane floot weer net als de week ervoor.

Daarna moest de jongen aan het buro gaan zitten en studeren. Hij voelde de striemen schrijnen tegen het leer van de stoel.

Na een uur volgde de overhoring. Er waren 7 foute antwoorden. "Je leert wel maar niet snel, je krijgt er 3 over je onderbroek en 4 bloot".

Pa sloeg hard. De cane floot weer over de witte onderbroek van de jongen. Simon kreunde. Na 3 slagen trok pa de onderbroek naar beneden. Op de billen stonden 9 rode strepen. De jongen had al een stevige dosis gehad.

Pa haalde weer uit en de jongen kreeg nog 4 striemen. Het zwiepen en het geluid van rotan dat tegen blote billen aankomt knalde door de studeerkamer.

De week erna bleef het bij de eerste 6 striemen......


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org