New MMSA spank logo

oom Frans hanteert de cane

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 16 Nov 2012


Jeroen was bijna 16. Het examen zat erop. Hij zou na het VMBO naar een opleiding gaan voor beroepsonderwijs. Er was 1 probleem, of eigenlijk 2: engels en wiskunde zouden een 4 of misschien een 5 scoren. Tweede probleem was dat zijn oom behoorlijk streng was ! Jeroen woonde bij zijn oom en genoot daar af en toe een ouderwetse straf. Oom Frans vond dat zwiepende instrumenten ideaal waren om een puber af en toe recht te zetten.

Vandaag was het zover: de brief van de uitslag kwam in een grote enveloppe op de mat. Oom Frans maakte het open, las het en zei: "Ga naar boven. Je krijgt zo met de cane. Ga op bed liggen met alleen je boxer aan !

Jeroen wist wat er ging komen. Binnen enkele minuten zou hij de striemende pijn van de cane weer voelen.

Hijkleedde zich uit en trok de boxer strak. De boxer was nauw sluitend en had al verschillende keren de pijn van de cane aan de billen van Jeroen mogen doorgeven. Het katoen was flinterdun !

Toen oom Frans de slaapkamer binnenkwam zag hij zijn neef in het dunne witte broekje. Het broekje was goed gespannen rond de jongensbillen.

Oom pakte de cane. De cane was 7 mm dik en bijna een meter lang. Hij liet de cane zwiepen en sloeg toen op Jeroens billen. De jongen voelde de caneslag alsof hij op een gloeiende breinaald was gaan zitten. Oom tikte met de cane op de boxer. De jongen rilde. Hoe voelde de striem schrijnen terwijl de cane zachtjes over de boxer streelde. Zijn boxer hield de striemen echt niet tegen.

Oom haalde de cane weer aan en sloeg weer. Weer klonk in de kamer het zwiepen van de cane en het kletsende geluid tegen de billen. Oom sloeg hard. De jongen was ruim 15 en moest hard aangepakt worden anders kwam er niets van terecht.

Na 30 seconden sloeg oom weer, net onder de eerste striemen. Bij de 4e slag kreunde Jeroen en draaide hij met zijn billen. Zijn vader besloot nog wat harder te slaan. Een caning moest gedisciplineerd worden ondergaan. De cane floot en trok een mooie lange streep op de billen. ¨Oef¨, kreunde Jeroen. ¨Ja, dat zal je leren om lui te zijn op school.¨ sprak oom.

Na 12 slagen besloot oom nog 1 serie van 6 slagen te geven maar dan op de blote billen. Jeroen kreeg af en toe sinds zijn 14e op de blote billen. Meestal was een caning op onderbroek of boxer streng genoeg maar af en toe wilde oom even extra streng uithalen.

"Je krijgt tenslotte 6 slagen bloot. Laat je boxer maar zakken."

De jongen pakte de rand van zijn broekje en liet hem toen zakken. Oom Frans zag dat de striemen van de cane goed waren aangekomen.

Weer zwiepte de cane. Oom zag dat de cane weer een mooie striem trok op de blote huid van de jongen. De cane kletste zoals alleen een cane kan kletsen op de billen van een jongen. Jeroen kreeg goed van katoen, maar zonder het katoen van zijn boxer !


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org