New MMSA spank logo

3 weken caning door oom Frans

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 22 Jan 2013


Jeroen woont bij oom Frans en is bijna 16. Helaas laten zijn cijfers te wensen over. Oom Frans weet dat een caning op jongensbillen zeer heilzaam kan werken voor prestaties op school. Hij besluit Jeroen drie sessies caneslagen te geven. De eerste keer krijgt Jeroen 12 keer op zijn boxer en de tweede keer hetzelfde aantal waarvan de laatste 4 bloot, de derde keer worden er 6 slagen bloot gegeven.

Jeroen ondergaat de straffen in zijn slaapkamer. Hij moet een traditionele houding innemen over het bed. Daar ligt een extra matras op zodat Jeroen hoger ligt en oom Frans de cane onder een ideale hoek kan laten zwiepen.

Nadat Jeroen in zijn witte boxer op bed ligt pakt oom Frans pakt de soepele cane die aan het hoofdeinde klaar ligt. Die is 7 mm dik en bijna 1 meter lang. Het lijkt een simpel strafwerktuig maar oom Frans en Jeroen weten dat een caning een geduchte tuchtiging is.
Dan legt oom Frans de cane over de boxer heen. De boxer is dun en staat strak rond de huid heen. Oom Frans haalt de cane naar boven en laat hem vervolgens fluitend over de billen zwiepen. Op de boxer staat een streep daar waar de cane is neergekomen. Jeroen sist tussen zijn tanden. Dat was een voltreffer !

Oom Frans wrijft met de cane over de billen. Af en toe is het nodig Jeroen streng aan te pakken.
Ongeveer 30 seconden na de eerste slag krijgt Jeroen zijn 2e. Oom Frans slaat beslist niet mild: de jongen zal weten hoe rotan voelt.

Na 2 slagen gaat ook Frans aan de andere kant van het bed staan zodat de andere bil van Jeroen ook het uiteinde van de cane voelt. Het uiteinde is het strengste. De straf gaat door totdat Jeroen 12 slagen heeft geïncasseerd. Op de boxer is precies te zien waar de cane gestriemd heeft.

Een week later krijgt Jeroen weer een caning. Oom Frans weet dat jongens snel vergeten. De pijn van de striemen is weggetrokken en enkele vage strepen herinneren nog aan de 12 slagen die Jeroen vorige week kreeg. Jeroen moet deze keer met zijn boxer net naar beneden klaar gaan liggen. De cane ligt weer aan het hoofdeinde. Als oom Frans binnen komt wil hij eerst zien of er vorige week hard genoeg geslagen is. Hij ziet nog 4 striemen duidelijk staan. Ze zijn dubbel en laten bij het eind de ronding van de cane zien. Oom Frans besluit dat deze caning toch iets harder moet zijn. Jeroen moet zijn boxer aandoen en strak spannen. Oom Frans weet dat de boxer minimale bescherming biedt. Juist het na enkele slagen ontbloten van de billen zorgt voor extra spanning bij de jongen die gestraft wordt en de cane komt net iets scherper aan.
Net als vorige week zwiept de cane door de slaapkamer over de boxer heen. Telkens klinkt een fluitende slag en het kletsen van de cane over de katoenen boxer. Na 8 slagen moet Jeroen zijn boxer laten zakken tot net onder zijn billen. Oom Frans ziet rode gezwollen striemen. Ze zijn typisch voor een 7 mm cane. Niet te dun maar ook niet te dik. Door de zwiepkracht van de cane komt het uiteinde extra hard aan.

Oom Frans streelt met de cane de blote billen. Jeroen voelt het koele rotan. Dan slaat oom Frans. Het snerpt over zijn billen. Het is echt strenger terwijl oom Frans niet harder slaat dan op de boxer. Na 4 slagen is ook de 2e caning over.

Weer een week later. Jeroen heeft heel de week de striemen gevoeld. Zeker de laatste 4 lieten fikse strepen achter.Jeroen moet ook deze keer met zijn boxer net naar beneden klaar gaan liggen. De cane ligt weer aan het hoofdeinde. Het begint al heel vertrouwd te worden. Jeroen kijkt naar de cane en weet dat het rotan hem straks weer flink zal zwepen !

Als oom Frans binnen komt ziet hij de 4 striemen die bloot gegeven zijn het duidelijkst staan. Jeroen moet zijn boxer aandoen en strak spannen. Hij kent het ritueel door en door.

Net als vorige week zwiept de cane door de slaapkamer over de boxer heen. De boxer is flinterdun en oom Frans ziet de striemen eronder al komen. Na 6 slagen moet Jeroen zijn boxer laten zakken tot net onder zijn billen.
Dan komt de finale. Oom Frans streelt zoals altijd met de cane de blote billen en neemt de tijd ervoor. Jeroen voelt het koele rotan dat hem al zo meedogenloos heeft getuchtigd de afgelopen weken. Dan slaat oom Frans. Jeroen heeft het gevoel dat hij er bijna doorheen is. Een cane is echt streng ! Toch besluit oom Frans door te zetten. De pijn van rotan is wel scherp maar het is goed voor een jongen om zijn grenzen te weten.

Oom Frans streelt na iedere slag met de cane de billen zodat Jeroen het koele rotan over de brandende striemen voelt. Na 6 slagen heeft Jeroen in totaal 36 striemen gehad. Dat was STRAF !


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org