New MMSA spank logo

Gasca si puiul de tigan

by Phantom_lord

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 26 Jan 2013


Gasca si puiul de tigan

Era una din zilele de vara calduroase din Banat. Locuiam la marginea satului. Peste drum de casele noastre incepeau terenurile agricole. Noi copiii ne jucam in fata caselor la strada aproape toata ziua. Parintii nostri lucrau care prin agricultura, care pe la micile firme private din sat, alti faceau naveta la oras la vreo zece kilometri.

In ziua aceea pe la orele amiezii dupa un joc cu mingea pe strada, stateam impreuna cu alti trei baieti din vecini de-ai mei in fata casei la umbra unor pruni si spuneam tot feluri de bancuri. Aveam doisprezece ani. Unul dintre vecini era coleg de clasa cu mine ceillalti doi erau frati si unul avea unsprezece ani si si unul de treisprezece.

Cum stateam noi asta si ne radeam de bancurile si glumele pe care fiecare le zicea, aparu din lanul de porumb de peste drum un tiganus de vreo 10 ani carand o plasa destul de grea. Pe vremea aceea, vara apareau in sat familii de tigani. Veneau cu carutele si se stabileau de obicei pe la margininea orasului. Stiam de la parinti ca de obicei veneau din satra sa fure ce pot, din culturile agricole sau chiar din cate o casa, cand proprietarii erau plecati.

Vazandu-l pe tiganus ne-am dus catre el iar unul dintre noi il intreaba:
-Ce cari acolo, tigane?
-Niste cucuruz, raspunse el.
 – De unde-l l-ai furat, am intrebat eu. Tiganusul nu raspunde nimic dar se uita catre lanul de porumb.
-Lasa-l jos si carate i-am spus eu. El da sa fuga inapoi catre lan cu tot cu plasa. Ne-am luat dupa el si dupa cativa metri l-am prins.
-Ce pula mea vreti? zise tiganusul, ca n-am luat numai zece
 – Lasa-i jos si dispari zise colegul meu de clasa. Tiganusul o rupse iara la fuga injurand ceva de genul "sa-mi mincati pula". Instantaneu ne-am pus pe fuga dupa el si dupa cativa metri la marginea lanului l-am prins din nou. El incepu sa se zbata si sa incerce sa ne loveasca ba cu mainile, ba cu picioarele. Atunci vecinul mai mare cel de treispe ani il lovi cu piciorul in stomac. Pe moment tiganusul incepu sa planga si sa ameninte.
 – Ce facem cu el? am intrebat eu.
-Il pedepsim, spuse colegul meu de clasa.
Zis si facut. Vecinul mai mare il prinse de dupa gat si incepu sa inainteze cu el prin lanul de porumb. Noi dupa ei. Dupa vreo patruzeci de metri intr-o zona unde porumbul nu prea crescuse ne-am oprit. Vecinul mai mare il puse pe tiganus pe burta si se aseza pe el ca sa nu fuga.
-Cum il pedepsim? intraba el. Imediat frate-su raspunse:
-Asa cum ne bate si pe noi tata, cu cureaua la curu gol. Toti l-am aprobat.
 – Ii dam fiecare cate o lovitura pentru fiecare stiulete propun eu in total o sa primeasca patru zeci cate zece de la fiecare.
Vecinul mai mare il puse pe tiganus in patru labe si il imobiliza cu capul intre picioarele lui. Frate-su ii trage pantalonii jos. Imediat incepem sa radem, caci tiganusul nu avea chiloti pe el si ramasese instantaneu in puta goala. Vecinul mai mare ii zice tiganusului:"vezi ca daca urli sau strigi i-ti dublam pedeapsa, incepem de la cel mai mic la cel mai mare, eu o sa fiu ultimul". Dupa asta i-si scoate cureaua de piele de la pantaloni intinse catre frate-su mai mic si zise: "incepe tu si ai grija sa il lovesti numai peste buci eu il ti-n si du dai". Si asa incepu pedeapsa tiganusului. Dupa primele lovituri tiganusul incepu sa scoata cate un icnet scurt si sa planga. Dupa ce termina cu 10 lovituri vecinul ce-l mare ii facu semn colegului meu de clasa. Era randul lui sa il aplice 10 lovituri tiganusului. Acesta incepu sa-l loveasca cu cureaua peste buci mult mai tare decat primul. Curul tiganusului devenea din ce in ce mai rosu, sunetele de durere pe care le scotea erau tot mai dese si mai puternice. Colegul meu temina repede cu cele zece lovituri. Era deja randul meu sa-i aplic loviturile. Am luat cureaua si i-am aplicat o lovitura mai puternica. Bucile tiganusului incepusera sa aiba scurte tremuraturi. I-am aplicat cele zece lovituri m-ai puternic si la intervale mai mari de timp un pic mai mari. Cand am terminat pe curul rosu al tiganusului incepu sa se vada urme vinetii lasate de curea.

Dupa asta, vecinul mai mare il puse pe tiganus cu burta in jos perfect intins pe pamant si ii puse pantaloni sub fata. Eu m-am asezat cu fundul pe spatele lui ca sa nu poata misca. Vecinul lua cureaua si ii aplica patru lovituri puternice si rapide peste buci. Tiganusul isi ineca plansetul tot mai puternic in pantaloni. Vecinul incepu sa-i frece si sai stranga bucile cu mainile,vreme de cateva minute, apoi i spune:
-Mai rezista putin si ai scapat. Apoi lua cureaua si ii aplica ultimele puternic si rapid ultimele sase lovituri.
 – Sa nu te ridici de jos pana nu iti dam noi voie, ti-ai luat pedeapsa pentru ca ai furat, urmeaza pedeapsa ca ne-ai injurat, spuse colegul meu.
Tiganusul statea intins pe burta si plangea. Colegul meu isi scoase putulica din pantaloni si incepu sa si-o scuture si sa si-o frece. Se aseza in genunchi la capul tiganusului, il prinse pe acesta de par, ii ridica capul de la pamant si-i spuse:
-Pentru ca m-ai injurat acuma o sa-mi sugi un pic pula, asa ca sa te simti un pic umilit. Cu o mana il tinea de par cu cealalta isi freca puta de buzele tiganusului. Desi plangea dupa bataie tiganusul nu mai deschidea gura.
-Daca nu o sugi i-ti mai trag o tura de bataie ii spune colegul. Dupa inca cateva frecari cu puta pe buze si auzind ce-l putea astepta tiganusul deschise gura si incepu sa i-o suga. Colegului i se scula si cum il tinea de par incepu sa-i apese si sa-i traga usor capul in timp ce pulica ii intra si iesea din gura.
Vazand asta noi ceilalti trei ne-am scos putele din pantaloni si am inceput sa se masturbam de-a roata lor. Dupa cateva minute colegul indrepta capul tiganusului cu gura spre pulica mea. Acesta incepu incet incet sa mi-o suga. Eram extrem de excitat si placerea ma facea sa ma simt foarte bine. Apoi veni randul vecinului mai mic sa-i fie supta puta, apoi celui mai mare. Catre final vecinul mai mare ejacula cativa stropi de sperma pe buzele tiganusului.

— Noi ceilalti incepuram sa ne terminam pe rand masturbarea. Vecinul mai mare ii spune tiganusului sa inceapa sa-si faca si el laba. Acesta se aseza pe fund, isi lua putulica in mana si incepu sa si-o frece asa cum vazuse la noi. Dupa cateva miscari i se scula. Nu mai plangea si ne-am dat seama ca chiar ii placea, si vreme de minute bune tiganusul isi facu laba uitand cu totul de bataia pe care o luase inainte. Dupa ce se termina si el, vecinul mai mare ii spune:
-Acuma ridicate in picioare, urmeaza sa ne pisam un pic pe tine dupa aia i-ti dam drumul. Tiganusul se ridica in picioare. De la spatele lui vecinul mai mare incepu sa deie drumul la jetul de urina peste curul tiganusului apoi se duce de-a roata lui si isi finalizeaza urinatul pe putulica lui. Pe rand fiecare ne-am pisat pe curul si pe puta lui. De rusine lasa capul in jos si nu ne mai privea.

— Acuma ai platit pentru porumbi, ii zice vecinul mai mare. Poti sa-i iei si sa pleci. Daca mergi in directia aia, ii arata cu degetul directia, la capatul lanului ii lacul, poti sa te si speli. Tiganusul i-si lua cu o mana pantaloni de jos si cu cealalta lua plasa cu porumbi. In puta goala pleca in directia aratata. Probabil chiar avea de gand sa se spele

Noi ne-am indreptat catre casa. Am cazut de acord ca cateva zile sa nu ne mai jucam pe strada ci numai in curti s-au in gradini, ca nu cumva tiganusul sa nu vina cu alti tigani sa-si ia revansa. Nici vorba, nu l-am mai vazut si nu am mai auzit nimic de el de atunci. Probabil ii fusese rusine de ce patise si prefera sa nu spuna la nimeni. Asa se termina cea mai tare aventura din vara aceea, pe care toti am tinut-o minte.


Show all the stories by Phantom_lord
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org