New MMSA spank logo

Het tenniskamp
Deel 1

by Jerome

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 Apr 2013


Het tenniskamp – Deel 1

Jonge topsporters zijn niet altijd verwend van 's morgens tot' s avonds. Geloof maar mijn ervaring.

Deze zijn 15 en 16 jaar. Ze zijn met vier en zullen gedurende 6 maanden aan een stage deelnemen. 6 maanden ver weg van hun familie, hun vrienden, hun geliefden. Nou ja, niet allemaal, want Jacob en Bramham – Bram voor de vrienden – zijn tweelingbroers.

Deze vier jongens, voordat ze geselecteerd werden, waren door hun ouders of hun coach ingeschreven voor deze stage die plaatsvindt in een zonnig land waar het zelfs in het voorjaar warm is en waar men van een mooie en weldadige zon kan genieten.

Maar om daar te geraken, hebben ze in hun respectievelijke club proeven moeten ondergaan in aanwezigheid van de Stephen, de 'scout' van de organisator van de stage.

Stephen, 24 jaar is de rechterhand van de hoofdcoach Diego, 36 jaar.

De jongens moeten, in hun leeftijdscategorie, de beste zijn in hun land en ook het nodige potentieel hebben. Anders zal Stephen hen geen kans geven zelfs zouden de jongens en hun ouders akkoord gaan met al de andere punten opgenomen in het contract dat de jongeren en hun ouders moeten ondertekenen zoals: gehoorzaamheid, discipline en respect voor traditie.

Ik geef toe dat dit laatste punt niet een volledige uitleg geeft aan de ouders en de stagiairs over de lijfstraffen die in 'respect voor traditie verborgen zijn.

In zes maanden tijd, moeten Diego en Stephen deze vier jonge spelers trainen, motiveren, opwarmen om van hen de toekomstige kampioenen te maken en vooral ze klaarstomen om de 4 beste te zijn van de belangrijkste toernooien voor junioren van volgend seizoen.

Ze moeten ook, moment suprême, de kleuren van de trainingclub van Diego verdedigen in de 4 tornooien waar de beste opleidingscentra deelnemen. En, belangrijk detail: Diego wint elk jaar!

 

Hier, de oproep brief:

'Hallo,

We hebben uw inschrijfformulier, uw akkoord op de belangrijke punten van de overeenkomst tussen ons en uw betaling goed ontvangen.

We herinneren u eraan dat elk bezoek van ouders of coaches is verboden. De stagiair zal een keer per week contact met u opnemen de zaterdag rond14 uur, voor zover zijn prestaties perfect zijn.

We verwachten de studenten op 12 oktober.

Wat meenemen:

3 raketten,

2 paar schoenen

1 tennis pak (korte broek, shirt, sokken, muts)

Toiletartikelen

Om een ​​goede teamgeest te creëren, zal de organisatie voor de rest zorgen.
 

En op 12 oktober, Diego en Stephen zijn klaar om hun nieuwe studenten te
verwelkomen: Jacob en Bram, Belgen, een tweeling van 16 jaar, Peter, uit Canada, 16 jaar en Stéphane uit Nederland, 15 jaar.
 

Om 11 uur, zijn ze allemaal aanwezig. Na een korte presentatie door Diego en het bevestigen van de eerste training om 13 uur, neemt Stephen de jongeren over.

Stephen neemt hen mee naar de kamer die niet erg groot is en dat ze gedurende zes maanden zullen moeten delen. Het kamertje dat maximaal 4x4 m is grenst aan de kleedkamer met wc's, douchen en wasbakken en de kleine fitnessruimte.

De kamer heeft slechts vier bedden en vier metalen kasten zoals die gebruikt worden in de kleedkamers van fabrieken.

Stephen neemt het woord “jongens dit is uw kamer waar u samen zullen leven in de 180 komende dagen. Het is hier klein, zeer klein, maar het is een bewuste keuze, omdat we willen dat jullie een samenhangend en verenigd team vormen. En in zo een team willen wij geen verschillen. Allemaal gelijk, allemaal hetzelfde, allemaal samen. Op je bed, vindt u lakens, kussensloop en handdoek, twee jock strap, een witte, en een zwarte.”

De jongens luisteren in stilte en Stephen geeft nog meer uitleg “Je draagt de ​​witte jock strap op het veld of in de sportzaal. In al de andere gevallen draag je de zwarte.”

En Stephen nog “Neem nu uw tas en neemt er uw tennisraketten, uw schoenen en je toiletartikelen, niets meer! Dus laat je kleding in de zak, kleed je volledig uit en propt alles in je tas en zeker je mobieltje, je MP3-speler, je elektronische spelletjes! Aan het einde van de stage krijgen jullie alles terug”

De 4 jongens zijn verbaasd maar zeggen geen woord. “Nu is het hoogtijd dat jullie de witte jock strap aantrekken voor jullie eerste training. Geen Vragen ? Order uitvoeren dan !”

De vier jongens krijgen zelf de tijd niet om kennis te maken en beginnen zich uit te kleden. Sommige zijn bloot in een mum van tijd; ze zijn toch gewend kontjes en piemels te zien in de kleedkamer maar de tweeling schijnt nogal preuts te zijn.

Stephen geniet van het moment om naar de lichamen, de piemels en kontjes van de 4 jonge gasten te bekijken en 2 jongens vallen al echt in zijn smaak: Bram, de linkshandige en Stéphane, de jongste.

Tijdens het omkleden heeft Stephen de behoefte om het dragen van de jock te rechtvaardigen... althans gedeeltelijk. “Als wij wensen dat jullie alleen maar jock straps dragen is het om beter de bewegingen van uw lichamen te zien. En zo zijn wij vlugger en makkelijker in staat om verbeteringen aan jullie bewegingen aan te brengen.”

Maar twee van de jongeren zijn niet stom. Peter en Stephen; die weten waarom ze een jock strap moeten dragen! Voor de tweeling, die opgevoed zijn in een bijna fundamentalistisch katholiek gezin, lijkt dit volledig onschuldig. Want ondanks hun leeftijd denken die twee nog steeds dat hun piemel alleen dient om te plassen en als ze met een stijve zitten dan is dat het werk van de duivel.

Eerst terug naar Peter: 16 jaar oud en komt van Quebec. Hij is enige zoon en aarzelde lange tijd tussen tennis en hockey. Wat hij het meest mist in het tennis is het contact met andere jongens. Hockey is een teamsport en daar heeft hij veel ervaring opgedaan met ander jongens.

Stéphane die komt uit Amsterdam. Hij heeft altijd getennist?. Hij kent zowel de anatomie van de meisjes dan die van de jongens omdat zijn ouders naturisten zijn en vanaf zijn twaalfde was hij al aan het oefenen. En het wordt algemeen gezegd dat naturisten 'gezond' zijn maar dit belet niet dat hun kinderen de wereld ontdekken!

Zodra dat ze in jock strap zijn gaan ze met Stephen naar en met zijn vijven beginnen ze aan een jogging van 10km. Jacob en Bram mopperen, ze zijn niet gewoon bijna naakt te lopen en hun billen aan iedereen te tonen.

Maar Stephen heeft een snelle oplossing om de tweeling tot stilte te krijgen: “Ik denk dat de tweeling zullen de eerste zijn om een ​​goed pak slaag krijgen, als ze zo doorgaan.”

En zonder te vertragen bekijken de jongens zich. Stephen heeft hun verbazing gemerkt en zegt “jullie hebben allen een ​​contract ondertekend waarin jullie accepteren als leefregels gehoorzaamheid, discipline en respect voor traditie. En deze traditie hier is dat lijfstraffen gegeven worden als jullie ongehoorzaam of onhandelbaar zijn.”

De vier jongeren zijn nog meer verbaasd, maar de hobbel in de jock van Peter is het bewijs dat er minstens een van die jongens niet onberoerd blijft op die worden. En de trainer heeft het duidelijk gemerkt.... Stéphane ook!

En ze joggen verder.

Ondertussen, laat mij een beschrijving van de gebouwen maken. Twee buiten tennisbanen en één baan binnen. Het is een grote zaal die in de lengte ook al de andere ruimten bevat: de slaapzaal van de jongens, de vestiaire, de fitnessruimte, de keuken en eethoek, de alkoof van Leo de kok die ook de terreinen onderhoudt en de studio van Stephen die ter plaatse moet blijven slapen. Diego woont een paar kilometer verder met zijn vrouw en zijn twee stiefzonen van 13 jaar en 15 jaar.

Onze jonge gasten zijn juist terug van hun eerste jogging en Stephen geeft al de volgende bevelen: “Nou, naar de kamer, jock uit en onder de douche! Handdoeken zijn in de vestiaire en blijven in de vestiaire. Om naar de douche te gaan en om terug te komen is het volledig naakt. Eens terug de zwarte jock aantrekken en ik wacht op jullie in de eetzaal. Daar zullen jullie Leo onze klusjesman en ook onze kok ontmoeten.”

Stephen zegt noch daarbij “En Jacob en Bram moeten ook weten dat ze al een min 5 hebben voor hun mopperen. En nu naar de douches en de laatste in de refter krijgt ook een min 5!”

En de jongeren haasten zich naar hun kamer, trekken vlug hun jock uit en rennen naakt naar de douches. Eindelijk daar onder het warm water hebben de vier jongens de kans om zich beter te leren kennen. En Peter en Stéphane, de twee inventiefste leiden het gesprek.

Peter “Als ik het goed begrijp, zullen we hier vaak een pak slaag krijgen en ik ben bang dat dit zelfs vandaag gaat gebeuren.”

En Stéphane gaat verder “Ja Peter, ik zag daar straks, toen Stephen van lijfstraffen sprak. Het laat je niet onberoerd. Geef toe dat je begon een stijve te krijgen! Kijk Bram en Jacob, onze Peter doet het weer!

En inderdaad de Canadese pik begint te zwellen.

En voor het eerst neemt een van de tweeling, Jacob deel aan het gesprek “Ik denk dat Peter fantaseert over het onderwerp, want wij, Bram en ik krijgen regelmatig een pak slaag van onze vader en Peter, ik verzeker het u, daar krijgen noch ik noch mijn broer een stijve van; dat mag ook niet!”

Stéphane vervolgt: “Ik heb maar één of twee keer billenkoek gekregen en heb er geen stijve van gekregen. Maar toen ik weer alleen op mijn kamer was heb ik toch een beetje plezier genomen”

En wat bedoel je met dat?” vraagt Bram.

Stephen en Peter kijken verbaasd. “Je gaat ons toch niet doen geloven dat je nog nooit van masturbatie gehoord hebt; Ik kan moeilijk geloven dat je nog nooit je hand in je eigen broek, in de broek van je broer, van een klasgenoot of van een tennis partner gestoken heeft en dat niemand getracht heeft je pik te omringen met zijn hand!” zegt Stéphane.
 

En Jacob antwoord in de plaats van zijn broer. “Nee, ik ook niet. Bij ons, is het aanraken het spelen met ons lichaam, zoals je zegt, is volledig verboden. Als ik door mijn vader verrast zou zijn of had ik moeten bekennen dat ik vieze dingen gedaan had, dan ben ik zeker dat ik een zwaar straft zou krijgen. Eerst zou me een lange sessie billenkoek wachten. Daarna zou vader mij bij mijn biechtvader sturen. Daar zou ik urenlang gebeden moeten reciteren en dan zou hij me nog een pak slag geven om de duivel in mij te verslaan.”

Peter en Stéphane konden hun oren niet geloven, ze kijken zich, ze glimlachen en Stéphane laat op hen los “Maar dan zijn jullie allebei nog maagd!

En Peter voegt nog daaraan “Ik wed, nu dat jullie ver van huis zijn, het niet lang zal duren voordat jullie ervaring zullen opdoen want met een Stéphane en ikzelf in de buurt die graag willen experimenteren – dit is toch normaal voor pubers – en een Stephen die ook van vers vlees houdt zullen jullie een dag of een ander en liever vandaag dan morgen toch uit jullie kast moeten komen.”

Op dat moment, komt Stephen in douches binnengelopen, met zijn notitiehouder onder de hand en schreeuw “Wat zijn jullie aan het doen. Douchen duurt hier maximaal 5 minuten en tussen de tijd dat ik jullie loslaat om te gaan douchen en dat ik jullie verwacht voor de volgende activiteit is er maar 10 minuten”. En Stephen slaat de deur dicht.

De jongeren drogen zich snel af, keren terug naar hun kamer, trekken hun jock aan en rennen naar de refter.

Stephen wacht op hen “Voor iedereen, minus 5 voor deze te lange douche, en jij Jacob een extra min 5 want je bent de laatste.

Op dit moment beseft Peter dat hij de verkeerde jock draagt. Hij heeft de witte aan in plaats van de zwarte en Stephen heeft het natuurlijk ook gezien “Peter, voor jou komt er nog een min 15 want je draag de verkeerde jock die je NU mag uitdoen. En die wordt in beslag genomen tot morgen.”

Maar Stephen, ik ga nog niet naakt lopen door de refter hier!”

Niet mopperen, Peter! Bovendien, jij hebt de slechtste cijfers en dus moet jij Leo helpen deze middag en deze avond. En nu iedereen aan tafel!” En de vier jongens begeleid door Stephen gaan aan de tafel zitten en Leo komt er bij.

Leo is een neef Diego. Leo was niet goed op school en ook niet in de sport. Zijn ouders hebben hem aan Diego toevertrouwd en die heeft van zijn neef zijn klusjesman gemaakt. Hij is 22 jaar oud.

Na de lunch gaan Jacob, Bram en Stéphane terug naar hun kamer waar ze zijn verplicht om een ​​dutje van 60 minuten moeten doen. Peter moet naakt in de refter blijven en zijn karwei, zijn corvee begint.

Goed, begint met de tafels af te ruimen en breng alles in de keuken. Daarna doen we de afwas tesamen” zegt Leo

Je zou mij geen boxershort, broek of jock kunnen lenen” vraagt Peter een beetje verlegen.

Luister, Stephen heeft je jock geconfisqueerd tot morgen en je denkt toch niet dat ik mezelf zal toestaan deze straf tegen te gaan. Beste vriend, je moet je een reden maken; in je vrije tijd, zal je vandaag naakt moeten blijven.” En Leo geeft hem een ​​kleine tik op zijn kontje en voegt eraan toe,“En ik moet zeggen dat ik de show dat je me te aanbied waardeer”

Eenmaal de tafel gewist en ook de vloer schoongemaakt zet Leo Peter aan de afwas en elke keer dat Leo achter hem loopt, tracht hij het bloot kontje aan te raken en met de tijd gaat Leo een stapje verder en nu streelt hij openlijk de billen van de gestrafte jonge gast.

Peter is niet dom en dit spelletje boeit hem genoeg om er een stijve van te krijgen.

Met het zien van deze jonge piemel die dank zij zijn werk recht komt durft Leo zijn spel ontwikkelen. Hij heeft een grote houten lepel genomen, plaatst zich achter Peter, streelt zijn billen en af ​​en toe geeft hij een zachte klop op zijn billen met de houten lepel.

Peter heeft nu een echte vaste stijve en zijn kontje blijft niet stil. Die de bewegingen van het bekken van Peter aanmoedigen onze 22-jarige Leo om nog verder te gaan. En deze keer, na het bevochtigen van de schacht met zijn speeksel, duwt hij de lepel tussen de billen van de tiener op zoek naar zijn kleine gat.

Peter is meer dan ooit opgewonden, neemt zelf de lepel vast en laat zich neuken door de houten lepel. Voor Leo is dat het signaal dat hij verder mag gaan.

Hij neemt Peter, legt hem op zijn buik op een van de keukentafels, verwijderd de lepel van het gat, trekt zijn korte broek naar beneden en neukt de jonge gast genadeloos. Hij is zo opgewonden dat het niet lang duurt voordat hij op het punt staat om te spuiten.

Dan trek Leo zich snel terug dwingt Peter zich te knielen en steekt zijn lange, dikke en nog stijve pik in de mond van het gastje en spuugt al zijn sap erin in. En de gestraft slikt alles in zonder enig probleem of gemopper.

Leo zegt nog: “Ik vind het een goede vernedering dat Stephen de gestrafte verplicht om naakt te lopen. En jij, gastje, heb me sterk opgewonden en volgens wat ik gezien heb, heb je al veel ervaring.”

En Peter op zijn beurt zegt: “Ja, ik hou van dit soort situaties en ik moet toegeven dat ik voor jou op de tafel gespoten hebt.” En als Leo een vod wil nemen om alle sporen van hun capriolen te verwijderen, voegt Peter nog bij “Doe geen moeite,” en hij likt zijn eigen sperma gretig op.

De twee bespotten nog de tweeling die nog maagd is en voordat Peter naar zijn kamer gaat zegt hij nog aan Leo “Ik wou feitelijk dat je in mijn gat spoot. Hou je daar niet van?”

Ja, heel sterk, maar voor de straffen moet ik de hiërarchie respecteren: Diego, de baas, die gestraft voor overtredingen die tennis gebonden zijn, Stephen die straft voor de pure discipline en al de rest. Ik, Leo, kan niet straffen.”

En de kok gaat verder “Voor de 'leuke kant', als ik dat zo mag uitdrukken, zal je snel zien dat Stephen van discipline et lijfstraffen houdt maar ook van het vernederen van jonge gasten. Hij, mag alle kanten uit met jullie en ik krijg hulp maar een half uur 's morgens, 's middags en 's avonds en tijdens die drie half uren mag ik met jullie plezier hebben met de toestemming van mijn hiërarchie.”

Leo en Peter knuffelen nog even en de kok profiteert ervan om Peter nog eens om hem een stijve te bezorgen.

In de kamer, liggen de tweelingen op hun bed liggen en Peter vertelt niets of weinig wetende dat ze zo weinig ervaring hebben.

En plotseling gaat de deur open. Stéphane, naakt, zonder jock en met rode kont komt binnen. “En was is er gebeurt met jou?” aanvraagt Bram.

Stéphane stort op zijn bed, droogt zijn tranen en vertelt.

Hij was de 'winnaar'; hij hat de beste cijfers en mocht hij meegaan voor zijn dutje met Stephen en mocht daar een video spelletje spelen. Hij is op het bed van Stephen gaan liggen en toen hij de tv aanzette kwam hij op een p