New MMSA spank logo

Het tenniskamp
Deel 2

by Jerome

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 02 May 2013


Het tenniskamp – Deel 2

Na hun dutje, de 4 jongeren slechts gekleed met hun sokken, hun tennisschoenen en hun witte jock, verschijnen voor Diego en Stephen voor hun eerste echte tennisles.

Peter en Stephen, Is dat een jock dat jullie dragen? Jullie zijn beiden gestraft voor verschillende redenen. En eens dat men gestraft is, is men voor de ganse dag beroofd van kleren. Is dat duidelijk?”
 

Ja, Stephen”, zeggen de twee jongens bijna in koor en snel trekken ze hun jock uit zonder valse naar hun jock te verwijderen, zonder valse zedigheid; zijnde Peter de exhibitionist bij uitstek en Stéphane door zijn opvoeding loopt liever naakt dan gekleed.

Zodra ze zijn in lijn zijn met de regels van Stephen worden ze in handen genomen door Diego die toch de baas van het kamp is. De vier jongens ontmoeten voor de eerste keer Diego op een tennis terrein.

Op de buitenbanen, traint Jacob met Stéphane op de ene en Bram en Peter op de andere baan. Diego biedt begeleiding aan de jongeren en aan zijn zijde Stephen die veel noteert op zijn notitiehouder.

Eens dat ze goed opgewarmd zijn, zet Diego ze in de spelsituatie en ieder op zijn beurt moet tegen de coach spelen.

En ongeveer 17 uur, eindigt de sessie en Diego, altijd gevolgd door Stephen, neemt onze vier jonge gasten mee naar de sportzaal die vroeger bodybuilding heette. Maar Diego heeft dat doen veranderen want een jonge sporter moet oefeningen doen om zijn spieren uit te rekken en niets anders.

Eerst proberen te groeien en daarna is er tijd genoeg om de spieren te ontwikkelen en zich te versterken. En als de vier jonge gasten samen met Diego en Stephen de sportzaal binnen wandelen zijn ze heel verbaasd geen bodybuilding werktuigen en geen gewichten te zien.

Nee, slechts twee 'steps' en twee loopbanden. En aan het plafond, 4 speciale huisgemaakte werktuigen die op de trapezen dat men in de circuswereld zien en die geactiveerd worden door katrollen.

Twee aan de 'steps' en twee op de loopbanden en we werken een half uur” beveelt Diego die nog daaraan voegt: “Ik wil jullie fysieke weerstand kennen.”

En ondertussen, neemt Stephen nog meer notities maar zijn ogen zijn echt aangetrokken door de pikken van de twee naakte jongens die in alle richtingen gaan.

Na een half uur veranderen de jongens van toestel en ze zijn weer weg voor een half uur. Maar de effecten van de vermoeidheid laat zich voelen en de prestaties zijn ondermaats.

Tot slot, om te eindigen, laat Diego de 4 trapezen zakken en de jongens moeten rekoefeningen doen. Maar al na tien minuten is de sessie gedaan en Diego geeft aan iedereen de hand en vertrekt naar huis.

Stephen neemt de besturing van de groep weer in handen. “Ik heb de rekening van jullie prestaties gemaakt. In het algemeen, is het niet erg goed, hoewel jullie allen op andere momenten soms geweldig zijn. In ieder geval, wil ik dat dit voor iedereen vanaf morgen veel beter wordt. De slechtste vandaag was Jacob.”

Hij kijkt Jacob in de ogen en zegt hem “Gij zult morgen onze kok moeten helpen; dat is uw straf.”

Dan voor de ganse groep “De beste was Peter deze keer. Dus je zult een video spelletje mogen spelen op mijn kamer maar voordien moet je vanzelfsprekend uw karweitje bij Leo afwerken”

Op dit moment, kruist de blik van Stéphane die van Peter en een kleine glimlach verschijnt op hun lippen.

Nu hebben jullie tot 19 uur om een ​​douche te nemen en een beetje te ontspannen in uw kamer. Om 19 uur wil ik jullie zien in de refter in uw zwarte jock .... Ten minste voor degenen die zich het kunnen veroorloven. Niet waar Peter en Stéphane?”

En Stéphane durft antwoorden “ik loop liever volledig naakt en toon graag mijn lichaam. Peter, jij toch ook?” En deze knikt ja met zijn hoofd.

De vier lopen met spoed naar hun kamer en iedereen stort op zijn bed. De eerste om zijn schoenen uit te trekken is Jacob. Hij neemt zijn schoen in handen en brengt hem onder zijn neus.

Daarop reageert zijn tweelingbroer direct. “Je bent toch niet van plan om dat hier te doen! Je weet je wel wat vader zei!”

Luister, laat me met rust, broer. Ik doe geen pijn aan iemand als ik dat doe en je weet dat ik daarop echt kick” antwoord Jacob.

Maar je weet dat het deel uitmaakt van onze godsdienst verboden. Wil je gestraft worden door onze vader? Wil je echt naar de hel gaan? Je weet dat ik dit moet melden aan vader en aan onze biechtvader” zei Bram zich echt slecht voelend.

Jacob heeft niets meer gezegd maar intussen heeft hij zijn sok verwijderd en nogal lang aan gesnoven en dan liepen zijn vingers tussen zijn tenen en na elke beurt snoof hij ook lang, heel lang. En daarna was het de beurt aan de andere sok, aan de andere voet.

Bram is ronduit boos, hij is rood van woede, maar het is een innerlijke woede omdat, gelovig zoals hij is, is geweld verboden.

Peter en Stephen, zitten naast elkaar en zijn verrast door de reactie van Bram maar de voet fetisjisme van de 'zieke' Jacob vinden ze echt tof en Stéphane had er zelf een stijve van gekregen.

Maar het is al tijd om te gaan douchen en het is poedel naakt dat de jongens samen onder de douche gaan en Stéphane tracht een meer persoonlijk gesprek met Jacob te hebben.

Het lijkt mij dat je minder afhankelijk van je religie bent dan je broer?” zegt Stéphane voorzichtig.

Het is waar. Weet je, ik stel me veel vragen. Ja, ik hou van de geur van mijn voeten! Is het zo erg? Is dit het werk van de duivel? Nee, ik denk het niet! En als ik in mijn bed ben en heb een erectie, is het de duivel? Ik denk het niet want soms, zonder me aan te raken en alleen door mijn dromen, ben ik soms volledig nat van mijn sperma. Mijn God beschermt mij niet goed genoeg tegen de duivel!

En Stéphane lanceert: “Weet je, ik ben een naaktloper en ik hou van jongens en meisjes. En ik heb vaak een stijve; dat heb je waarschijnlijk al gemerkt!”

Ja, ik zag het en het deed me iets; ik voelde kriebels in mijn buik” antwoord Jacob.

En je vond je het leuk?” vraagt Stéphane.

Ja, en ook je mooie gezwollen piemel” antwoord Jacob op een onschuldige manier.

En onder de douche, is Stéphane erg opgewonden en er komen allerlei ideeën in zijn hoofd en hij kan het niet meer uitstellen; hij neemt zijn piemel in handen en streelt hem op een hevige manier onder de verbaasde grote ogen van de tweelingen.

Peter, hij, ondanks het brandende verlangen om zijn nieuwe vriend te gaan bevredigen, blijft hij mooi in zijn hoekje maar blijft glimlachen.

Met dit alles, hebben ze geen aandacht besteden aan de tijd en wanneer ze rennend de refter binnenkomen, is Stephen daar chronometer in handen en ze worden uitgescholden

Luister, jullie zijn allemaal erg leuk, maar als ik vraag om hier te zijn om 19 uur, is het niet tien minuten later. Hier, is het geen gevangenis, maar het is ook geen hotel! Er zijn regels die moeten gevolgd worden! Leo moet een maaltijd klaar te hebben voor bepaalde uren en wij moeten dat respecteren. Ik verwacht jullie na de maaltijd, alle drie naakt in de sportzaal; jij Peter, jij komt zodra de afwas gedaan is. En nu aan tafel!”

Aan tafel is iedereen stil en Stephen probeert de situatie te bagatelliseren maar zodra iedereen gedaan heeft met eten zijn de drie gastjes weg. Peter, blijft allen achter en in de sportzaal moeten alleen de tweeling hun zwarte jock uitdoen.

Stephen maakte zijn entree. “in houding staan en handen op het hoofd.”De jongens volgen het bevel, dan neemt Stephen een krukje, neemt plaats en roept dan de eerste jongen en Bram ligt al op de knieën van de hulp coach.

16 jaar, 16 klappen met de hand en daarna 16 slagen met het pingpong palet voor Bram. En je moet de klappen tellen.

Bram telt de klappen maar die zijn voor hem niet te hard. Zijn billen zijn wel een beetje rood maar de billenkoeken die hik van zijn vader krijgt zijn veel zwaarder: Moet hij niet de duivel uit het lichaam van zijn zoon roeien!

Bram moet weer naast de twee andere gaan staan maar hij vraagt de toestemming om op zijn knieën te mogen gaan staan om beter tegen het kwaad dat in hem is te vechten.

Toen was het de beurt aan Stéphane om zijn straf te ondergaan. Hij die tot nu toe geen billenkoek in zijn leven gekregen had, verzilverd hij zijn tweede pak slaag van de dag!

Eens dat hij op de knieën ligt, trekt Stéphane de spieren van zijn billen samen. Hij vindt dit helemaal niet leuk, hij is gespannen en na de vijfde klap beseft Stephen dat de jonge gast niet telt. “Hoef jij niet te tellen” zegt Stephen.

Ja, meneer. Sorry, ik heb het vergeten

Nou, dan beginnen we vanaf nul en in plaats van vijftien ga jij 30 klappen krijgen voor je vergetelheid.”

Nee, meneer, alstublieft. Ik hou niet van die afstraffingen, het doet pijn, ik ben dit niet gewoon.” jankt Stéphane. En voor zijn 15de klap is hij aan het wenen. En als hij na zijn 30ste klap moet rechtstaan, ziet iedereen dat zijn billen echt rood zijn maar vooral dat hij met een stijve zit.

Je zegt dat je dat niet leuk vind maar je geraakt er toch opgewonden van en je piemel is bijna zo hard als een stock.” Zegt Stephen.

Daarna was het de beurt aan Jacob en Peter, die erbij was gekomen na zijn karweitje met Leo. Jacob verdraagt zijn straf even goed als zijn broer maar hij heeft geen behoefte om zich intellectueel te ranselen.

Bram maakt zich klaar om het tweede deel van zijn straf te ontvangen. Bram vindt ook dat ze al die klappen verdienen om op het goed pad te blijven maar dan sprak Stephen “Nou, het tweede deel van de collectieve straf is opgeschort. Ik zeg wel opgeschort en niet afgeschaft. Het is nu meer dan 20 uur en om 21 uur, worden de lichten gedoofd. Gaan jullie maar naar de slaapkamer. En jij, Peter, je mag een video spelletje spelen op mijn kamer.”

Sorry Stephen, ik hou niet van videospelletjes. Heb je niets anders om te compenseren?”

Je kunt een film bekijken als je dat wenst maar je hebt maar 50 minuten. Volgens mij heeft dat geen zin.”

De drie gaan naar hun kamer en Stephen gevolgd door Peter klimt naar zijn studio. Peter gaat op zoek naar een video en terwijl hij een film kiest kan Peter niet stoppen zijn piemel in hand te nemen. En Stephen zag het vanzelfsprekend;

Er is niets gebeurt met Leo deze avond. Ik kan zien, dat je dat mist want je laat noch je kloten noch je piemel met rust” zegt Stephen;

Peter is verrast, maar hij verliest niet het noorden. “Nee, helaas, maar hij was bang dat je me zou me komen halen voor de collectieve straf.”

Dan springt Stephen op Peter, die naakt is vanwege zijn straf en geeft hem twee meppen in zijn gezicht. “Ik hou niet van je arrogantie, en je gaat nu krijgen wat ik voor de andere geschorst heb: 16 goede harde klappen met mijn pingpong palet.”
 

Stephen neemt plaats op de rand van zijn bed, vangt de arm van Peter ligt hem op zijn dijen en begint de 16 klappen uit te delen op de twee billen. Hij slaat hard omdat hij boos is vanwege de houding van Peter die voor de tiende klap vergiffenis vraagt en hij tracht ook niet te huilen.

Eens de straf gegeven, neemt Stephen Peter in zijn armen, alsof hij hem wilt troosten, maar onze jonge Canadees heeft al zijn hand in de onderbroek van de hulpcoach. Het is hij die op zoek gaat naar de pik van Stephen!

Heel snel staat Peter, op handen en voeten op het bed en Stephen duwt al zijn grote pik in de kont van de jonge gast. Peter voelt goed dat de pik erin zit en begint te rukken op het ritme van het rammen van Stephen. En al snel voelt de coach dat zijn lozingen in de kont van Peter gaat eindigen; Peter die ook klaar is om te komen;

Ik ga klaarkomen, meester,” zegt hij in zijn opwinding en Stephen arriveert net op tijd om de nectar in zijn handen te krijgen en dwingt Peter om zijn eigensperma te slikken.

Ondertussen, in de kamer van de jongens is alles vrij rustig gebleven. Bram lag in bed, met uitzicht op de muur en hij was aan het bidden volgens zijn broer. En het is waar dat we stukjes van zinnen en amen's horen.

Zodra hij de kamer in liep, is Jacob naakt naast Stéphane gaan zitten. Ze hebben de hele tijd gesproken. Jacob had veel vragen rond naturisme, seks maar ook masturbatie en spelletjes tussen jongens.

En een beetje voor 21 uur, fluisterde Jacob aan het oor van Stéphane en vroeg hem “mag ik eens je piemel in handen nemen?” En Stéphane antwoordt “ja, als ik hetzelfde mag doen.” En het is Jacob dat de hand van Stéphane op zijn pik legde.

Jammer genoeg kwamen op dat moment Stephen en Peter in de kamer binnen en de twee gastjes moesten alles stoppen. Iedereen ging nog eens naar het toilet en om 21.15 uur werd het licht gedoofd.

Die avond, kreeg Jacob zijn eerste aftrekbeurt van Stéphane en liet hij ook zijn 'leraar' spuiten. Jacob leek zich niet schuldig te voelen tegenover zijn god en hij heeft zelfs Stéphane op de lippen gekust om hem te bedanken voor zijn eerste ervaring.

Toen Peter en Stéphane de broers hoorden snurken, zijn ze samen beginnen te spelen. Niet alleen mondelings want Peter wou zich nog laten neuken door Stéphane die nog heel opgewonden was door zijn ervaring met de maagd Jacob.

Het zinnetje van Stephen aan Jacob gisteravond: “gij zult als straf morgen onze kok moeten helpen.” En de vervolgen daarvan zijn waarschijnlijk de belangrijkste gebeurtenissen van deze tweede dag. Jacob was ongetwijfeld de ster van de dag.

Al in de ochtend, ging alles mis. Hij stond op met een paarde lul tussen zijn benen en zijn broer, de kerkpijler, heeft hem wat dat betreft een opmerking gemaakt in aanwezigheid van de twee andere jongens: “Je maakte weer ongezonde dromen! Je zult naar de hel gaan, weet je dat!”

Ja, ik heb een erectie gehad deze nacht, ja ik heb me gemasturbeerd, ja ik heb genoten en ja mijn penis is nog steeds vanochtend gezwollen. God of duivel, het kan me niet schelen; ik vind het leuk”

Dan leunt Peter naar Stéphane en fluistert “dan zal onze uitgetreden priester zich niet vervelen met Leo de kok.”

Maar Stephen komt al de kamer binnen en neemt de vier jongens, gekleed met hun jock, mee voor de rituele ochtend jogging. 10 km lopen op een nogal snel tempo en de laatste die aankomt, moet zijn jock afgeven en de hele dag naakt lopen zonder de min punten niet vergeten die er nog bij komen.

Bram en Jacob zijn er niet graag bij voor de ochtend jogging en als Bram nog de moeite doet om de groep te volgen, Jacob, die misschien nog droomt van zijn eerste ervaring, maar, verliest afstand en komt bijna 5 minuten na de andere terug.

Stephen is woedend “Kijk, Jacob, ik hou niet van de kleine gastjes in je genre die al geloven dat kampioenen geen inspanning hoeven te doen. Om alles in je hoofd op plaatst te stellen ga ik je hier in de kamer een pak slaag geven.”

Stephen gaat op een bed, legt Jacob op een brutale manier over zijn dijen en begint hard te slaan 'om van zijn woede af te geraken. De tweeling, schreeuwt, huilt, verontschuldigt zich, smeekt hem om te stoppen, maar het alleen wanneer Stephen zich gekalmeerd voelt dat hij stopt en hij stuurt direct de vier jongens in de douche.

En voordat ze de kamer verlaten zegt hij nog tegen Jacob, “Geef me je jocks; die neem ik in beslag tot nader order.”

En Jacob geeft al zijn jock aan de hulpcoach neemt die gelegenheid om zich te verontschuldigen. “Te laat, maatje! Voor het moment toch.” en Stephen verlaat ook de kamer.

Deze keer, zijn de vier jongens binnen de tien minuten in de refter. Drie in zwarte jock en Jacob naakt.

Zodra het ontbijt gedaan, wist de tafel Jacob en gaat hij Leo in de keuken helpen.

Ik mag niet klagen van Stephen hij zorgt goed voor mij! Nog een jong gastje volledig naakt voor mij!” zegt Leo al gevende een paar vriendelijke klappen op de billen van de gestraft.

Die jonge pik in alle richtingen zien gaan als Jacob beweegt windt Leo sterk genoegen op en zijn altijd warm bloed begint te koken.

En natuurlijk, weet hij dat Jacob een tweelingbroer heeft en ook dat beide nog maagd zijn en hij begint het gesprek: “Je moet geluk hebben want je hebt altijd een speelkameraadje, een leuke metgezel aan je zijde

Hier mijn lieve kok zit je volledig fout zit. We zijn beide opgebracht in zeer katholiek gezin, wellicht te katholiek en wat jij een genotkompaan noemt, heet bij ons thuis een gezant van de duivel!”

“Je gaat me toch niet vertellen dat je nog nooit de lul van je broer in de hand heeft genomen?”

“Nooit! En zelfs de mijne nam ik in de hand alleen om te plassen....Tot gisteren” durft Jacob zeggen.

Hmm, en hoe moet ik dat begrijpen?”zegt Leo.

En zonder valse bescheidenheid geeft Jacob toe “Gisteren heb ik voor de eerste keer, een harde pik in mijn hand gehad; die van Stéphane die ook goed voor mijn gezorgd heeft. Hij heeft me laten komen en ik heb echt genoten en ik heb hem ook bevredigd met de hand.”

“Vond je het zalig?”

“Ja, en ik voel me niet schuldig tegenover God”

“En u wilt nu nog meer ontdekken?”

“Ja, natuurlijk. Stéphane heeft me gesproken van iemand zuigen, zich laten afzuigen en ook van penetratie maar voor die dingen geloof ik dat ik nog niet klaar ben.”

“Als je je nooit masturbeerde, heb je ook waarschijnlijk nooit iets in je kont gestoken?”

“Toch, ja! Zetpillen!”

Leo is verbaasd en luistert naar de uitleg van Jacob “Thuis, worden we nog steeds behandeld op de oude manier met zetpillen en ik hou van dat gevoel. Een paar maanden geleden, nadat mijn vader me een zetpil in mijn kont stak, begon ik een stijve te krijgen en hoewel ik ziek was gaf mijn vader me een pak slaag want voor hem was ik door de duivel bezeten. En ondanks de koorts heb ik op mijn knieën moeten blijven en een volledige rozenkrans zeggen en daarna nog vijftig 'Wees gegroet, Maria' dit allemaal luid op”.

Hmm, zeer interessant” voegt Leo erbij vol emoties die te zien zijn dank zij de tent in zijn korte broek.

Ik zie dat het je boeit; je bent helemaal opgewonden zoals Stéphane gisteren”

“Maar je eigen lul is niet meer in zijn toestand van rust,” zegt Leo als hij lichtjes de half gezwollen pik van Jacob aanraakt.
 

De jonge gast laat zich gaan, laat zich strelen en als Leo vindt dat de piemel een behoorlijke omvang heeft, laat hij zich op zijn knieën zakken en zonder een moment van aarzeling neemt hij de mooie stevige pik in zijn mond en begint het te bewerken.

Jacob zwijgt, hij geniet en laat hij zich lang pijpen. Hij voelt zijn sap stijgen in hem en hij geniet ervan en wanneer het moment suprême komt, probeert hij uit de mond van Leo te ontsnappen maar deze verzet zich en Jacob wordt gedwongen in de mond van Leo te exploderen. En de mond blijft op de lul want Leo wil niet dat er een druppel verloren gaat.

En het is pas als Jacob volledig leeg is dat Leo zich recht zet. Hij neemt Jacob in zijn armen en kust hem en vraagt of hij het leuk vond. En Jacob knikt ja met zijn hoofd.

Het is tijd hoog tijd voor Jacob om bij de anderen aan te sluiten en zich klaar te maken voor de tennisles van deze morgen.

De les gaat goed voor iedereen maar toch krijgt Jacob een opmerking, deze keer van Diego, want hij is genoeg geconcentreerd op het spel. Moest de coach weten dat andere spelletjes zijn volledige aandacht krijgen!

En wanneer de les eindigt om 11.30 uur, wordt Jacob bij de coach geroepen in aanwezigheid van Stephen. Diego maakt zich echt kwaad op de jongen en wanneer hij klaar is neemt Stephen over en dan vernemen de andere gastjes wat hem te wachten staat.

Jacob, je moet jezelf herpakken, als dat niet vlug gebeurd moeten Diego en mij, je terug naar huis sturen.”

“Nee Stephen, doe dat niet. Jullie mogen me straffen zoals jullie willen maar stuur mij niet terug naar huis, naar mijn vader. Als ik dit tenniskamp niet mag verder bijwonen, wordt ik door mijn vader afgeslacht of hij stuurt me naar een klooster en dat, wil ik niet, en zeker niet na al die toffe dingen die ik heb meegemaakt de afgelopen uren!

Dan valt Jacob zijn knieën, kust bijna de voeten van Stephen en eindelijk wanneer hij gekalmeerd is, Stephen geeft zijn oordeel: “Ik wacht op u binnen tien minuten in de sportzaal voor een eerste straf. Daarna, na uw karwei met Leo, kom je in mijn kamer tot de hervatting van de training en ook deze avond na je karweitjes, kom je op mijn kamer tot bedtijd. Is dit duidelijk?”

Ja, Stephen, dank je Stephen. Ik zal alles doen wat je van mij verwacht.”

Eenmaal in de kamer, heeft Jacob niet de tijd om met de andere jongens te spreken of om zijn gedachten over Leo te geven. Maar hij neemt toch de tijd om zijn tennisschoenen uit te doen en sterker dan hem, begint hij aan zijn schoenen, zijn sokken te ruiken en met zijn vingers gaat hij tussen zijn tenen en snuift hij zijn eigen geuren. En het is poedel naakt en op blote voeten dat hij naar de sportzaal gaat waar Stephen op hem wacht.
 

Toen hij de kamer binnenkomt is hij nog steeds bezig met het snuiven van zijn vingers. “Je hebt ons echt heel boos gemaakt vanmorgen en daarvoor ga je boeten.”

Dan laat Stephen een trapeze zakken tot op de hoogte van de borst van de straf. Hij neemt uit zijn zak en twee lederen banden en snel wordt Jacob één met de trapeze. Hij zegt niets, hij is stoïcijns, hij weet dat hij zal kwijl, kwijl zoals het soms met zijn vader gebeurt. Stephen bediend de katrol totdat Jacob de grond bijna niet meer raakt met zijn tenen.

Stephen pakte de leren riem dat hij mee heeft, vouwt hem in twee en de afstraffing begint. Hoewel de coach de slagen tracht te concentreren op de billen, zijn er toch veel klappen die op de dijen, de rug en zelfs op de borst. En ondanks de pijn kreunt Jacob helemaal niet alleen zijn lichaam siddert van alle kanten; het bewijs dat hij probeert zijn pijn te controleren en te onderdrukken.

Het is waar dat hij huilt maar geen geschreeuw, geen gezeur! Het is waar dat hij dit gewoon in bij zijn vader waar kreten, genade verzoeken verboden zijn.
 

Toen Stephen eindelijk stopt, is het duidelijk dat Jacob geleed heeft maar hij heeft geen idee van wat hij nog kan verwachten. De hulpcoach was erg opgewonden door Jacob en een enorme bult in zijn broek is het bewijs.

Als Jacob weer met zijn voeten op de grond is en dat hij bevrijd wordt van zijn boeien dan verplicht Stephen hem te knielen voor hem en zegt dan “Ik heb vernomen van Leo en van je vrienden dat, ondanks je alles thuis heeft – ik denk aan je tweelingbroer – je nog maagd bent. En, ik, wil je ook iets leren. Jij hebt al een man afgetrokken, je werd ook al door een jongen afgezogen; is het nu hoog tijd om mij af te zuigen.”

En zonder een woord te zeggen, neemt hij zijn harde pik uit zijn broek en brengt hem aan de lippen van Jacob. De pik is zo hard, zo dik, zo lang dat de jongen bijna stikt.
Hij herpakt zich en blijkbaar is hij een goede leerling – meer dan voor het tennis – want Stephen voelt op geen moment de tanden van de gestrafte op zijn pik. En door het feite dat hij te opgewonden is kan jij jammer genoeg niet langer profiteren van de warme mond van Jacob.

Stephen houdt stevig het hoofd op zijn pik en het is pas na een tiental hevige rukken dat hij in de mond van de gestrafte jonge gast spuit. Hij houdt nog steeds het hoofd van Jacob goed vast want hij wenst dat deze alles slikt en het maar nadat hij zag dat Jacob ingeslikt heeft dat hij hem loslaat.

Als Stephen de sportzaal verlaat zegt hij nog “Ga naar je kamer, bij je vrienden, neem snel een douche en ik verwacht jullie in de eetzaal voor de lunch.”

Wanneer Jacob in de kamer aankomt, kijken de drie andere zich aan en zij kunnen zien in welke staat het lichaam maar vooral de billen. Alleen zijn broer geeft commentaar “Zie je, dit is de hand van God die je voor je voet fetisjisme gestraft heeft!”

Na de lunch, is Jacob alleen met Leo, die zoals gebruikelijk op dat moment opgewonden is, maar in eerste instantie wil hij de pijnlijke billen en rug van Jacob te behandelen met een zachte amandel crème die wonderen maakt.

Maar als hij van een bil naar de andere gaat kan hij zich niet onthouden ook het gatje van Jacob te masseren met de balsem en blijkbaar vindt de jonge gast een goede zaak en uiteindelijk accepteert zonder morren de vinger van Leo in zijn kont.

Jacob ondanks wat hij vandaag al afgezien heeft is zo opgewonden dat hij niet stopt met zich te masturberen en op hetzelfde moment dat Leo drie van zijn vingers in het gat van de jongen duwt is het zo lekker voor Jacob dat hij zijn zaad loost op de vloer van de keuken.

Leo is woedend. Hij begint zich af te trekken en beveelt Jacob zich voor hem te plaatsen en al zijn sap komt op het gezicht van de jongen terecht. Dan, met zijn vingers, verwijdert hij zijn eigen sperma van het gezicht van Jacob, steekt het in zijn eigen mond, leunt naar en in de mond legt, leunt naar voren, zet zijn lippen op die van Jacob en dwingt hem zijn zaad te slikken.

Jacob speelt het spel. Als je dat ziet kan je denken dat hij liever die seksspelletjes speelt dan zijn tennis techniek te verbeteren. En gelukkig voor hem dat Bram dat allemaal niet ziet!

Eenmaal 'bevrijd' van de karwei bij Leo, loopt Jacob naar de kamer van Stephen voor het tweede deel van zijn straf. Hij hoopte stiekem dat Stephen hem nog een seks ervaring zou bieden maar jammer genoeg was hij fout. En tot aan de hervatting van de training moest hij op zijn knieën, handen op zijn hoofd in een hoek blijven.

In de middag gaat alles goed voor iedereen en vooral voor deze Jacob die heel gefocust en die het beste van zichzelf geeft... (en ik heb het over zijn spel en niet over zijn lichaam!)

Die avond, was Jacob in de kamer van Stephen zodra het maaltijd op was want voor een vreemde reden heeft de coach besloten dat Bram Leo moest gaan helpen.

Jacob moest nog een half uur op zijn knieën en handen op het hoofd blijven, en dan is hij op de schoot van Stephen moeten gaan liggen en gedurende een half uur heeft een pak slaan gekregen met de blote hand. Jacob wriemelde in alle richtingen, huilde maar nog steeds geen kreet, geen klachten.

Toen hij klaar was, lag Stephen hem op het bed terwijl hij hem masseerde om de pijn te stillen, trachtte hij te weten wat voor soort van opvoeding hij en zijn broer hadden gekregen.

Dit was maar een excuus om Jacob in te palmen – alsof het nog nodig was – en toen Stephen begon zich te interesseren in het kontje en gatje van de gestrafte heeft deze zelf de juiste positie genomen om geneukt te worden. Liggend op zijn buik, hief hij zijn kontje en zonder morren kreeg hij de stijve pik van de coach in zijn gatje.

Het was pas toen de lichten moesten gedoofd worden dat Jacob in de kamer verscheen met Stephen aan zijn zijde en toen deze de lichten uit deed en aan de vier jongens een viel Jacob bijna onmiddellijk in slaap.

Maar Peter en Stéphane zagen dat volledig anders! Want die nacht werd het bijna maagdelijk kontje van Jacob nog 2 maal bezocht door zijn vrienden.

En voordat hij in zijn bed kon gaan liggen om eindelijk te slapen, heeft Peter hem gevraagd om zijn voeten te likken. En zonder aarzeling, nam onze voet fetisjist in zijn mond en begon hij te likken.

“Het is waar dat ik van de geur van voeten hou en het is ook waar dat ik soms mijn eigen voet onder mijn neus zet en tracht hem te likken. Maar ik moet toegeven dat het likken van de voeten van een ander, me echt meer boeit.”

En zijn twee vrienden zagen Jacob een heel stijve pik krijgen.

En voordat iedereen in slaap viel, hebben de drie jonge gasten nog veel gezoend en Jacob heeft hen meermaals bedankt voor al de spannende en aangename dingen die hij op korte tijd geleerd had en dat hij tot nu toe door zijn strikte religie gemist had!
 

Toen hij alleen in zijn bed lag was hij aan het denken dat hij misschien een missie had: zijn tweelingbroer overtuigen dat er, aan hun leeftijd, naast het geloof andere prettige en opwindende dingen bestaan en dat niets duivels is, integendeel!

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jerome
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org