New MMSA spank logo

Mark krijgt straf na drinken

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 14 May 2013


Mark was een jongen van 16. Hij speelde tennis. Toen hij een keer thuis kwam rook zijn vader de alcohol. Thuis mocht de jongen gerust een pilsje. Pa wilde niet hebben dat hij het met vrienden deed. Dat leidde alleen tot vervelende dingen. Pa werd kwaad en zei: ¨Ik denk dat ik de cane maar eens moet gebruiken. Direct naar boven.!". Na een kwartier kwam pa boven. Mark zag dat hij het rietje bij zich had. Pa zwiepte ermee en sloeg Mark op het zitvlak van zijn witte korte broek. Het kletste op het nylon. Pa zei: ¨Shirt omhoog en over je bed.¨ Mark gehoorzaamde en was benieuwd hoeveel tikken hij zou krijgen.

Pa zag zijn zoon liggen. Een lange 16 jarige knul. Zijn billen waren nog vrij mager. Toch had Mark al zeker 100 keer de cane gevoeld. Pa gebruikte een klassieke schoolcane van 7 mm dik en wel een meter lang. De cane hing altijd aan de binnenzijde van de kledingkast.

Pa pakte de cane en zwiepte er nog eens mee. ¨Je krijgt 6 tikken over je korte broek, 6 tikken op je onderbroek en 6 tikken bloot". Pa trok de witte korte broek nog eens aan. Onder de korte broek zag hij duidelijk de witte onderbroek die Mark aanhad.

Hij pakte de cane, boog hem eens tussen zijn handen, tikte op de broek en sloeg toen. Zweeeeeeeeepppp, kletsss.

Het was een apart geluid, zo'n cane op de nylon broek. De broek was glad , had geen binnenbroek en stond goed gespannen rond de billen. Nog eens kregen de billen van Mark de cane te voelen. De cane trok een mooie streep op de broek. Mark kreunde. Het materiaal van de nylonbroek was dun en de katoenen onderbroek was helemaal zo dun als een postzegel...

Na 6 slagen pakte pa het elastiek van de korte broek en trok die tot aan de knieen. Hij zag dat sommige striemen onder de onderbroek uitkwamen. Daar had Mark dus geen profijt gehad van zijn onderbroek. Daarna trok hij de witte onderbroek strak. ¨Ik ga je nu verder canen. Dat zal je leren te drinken.¨ Pa zwiepte met de cane. Hij tikte op de onderbroek van Mark en sloeg toen. De jongen kromp ineen. Dit was feller dan het pak slaag op zijn trainingsbroek. Dat gloeide ook wel maar dit was intenser.

Pa sloeg hard zodat de cane bij iedere slag diep in de onderbroek veerde. Het was een prima onderbroek voor een caning. Wit en strak zodat de huid goed aangespannen stond. Na 4 slagen jankte de jongen. Toch besloot pa niet milder te straffen. De cane floot bij iedere slag en leek steeds soepeler te worden. Pa behandelde de billen van Mark vanuit het midden zodat er evenwijdige lijnen zouden staan op zijn billen. Pa zag dat enkele striemen weer onder de onderbroek uitkwamen. De striemen waren flink rood en gezwollen. Na 12 slagen had Mark een fikse caning gehad. Pa zei: ¨Zo, nu mag je je witte onderbroek ook nog uit.¨ Toen Mark zijn onderbroek liet zakken zag pa de striemen pas goed. Ze waren goed rood. De laatste 6 waren duidelijk intenser omdat ze minder gehinderd waren door de nylon broek.

Het resultaat van de tuchtiging zag er al goed uit. Twaalf parallelle strepen. De jongen lag nu naakt voor hem met zijn witte onderbroek net boven zijn witte sportsokken. Pa pakte de cane weer en kletste zachtjes tegen de billen. ¨Ik hoop dat deze caning je goed zal leren. Je zult voelen dat caning op blote billen nog wat harder aankomt zeker als je al 12 slagen gehad hebt.". De zes slagen kletsten door de slaapkamer en werden begeleid met het janken van Mark. Pa sloeg iedere 20 seconden met ijzeren regelmaat en spaarde de billen van zijn zoon niet. De cane floot hoog en veerde met volle kracht op de billen van de 16 jarige jongen.

Na de straf zei pa: ¨Ik heb je nu echt goed gecaned. Denk erom dat je jezelf nu niet meer bedrinkt anders krijg je alles bloot.¨ De jongen trok zijn onderbroek aan en voelde hoe het katoen schroeide tegen de rode striemen. Hij verlangde niet naar de volgende keer.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org