New MMSA spank logo

Koen wordt aangepakt

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 30 Aug 2013


Koen was 12 en ging net naar een andere school. De eerste weken waren achter de rug en de herfstvakantie kwam eraan. Koen vond dat niet verkeerd. Er was wel een probleem: het rapport kwam eraan. De onderdelen gedrag en inzet zouden een onvoldoende scoren. Verder had Koen niet zoveel met engels en wiskunde. Hij wist zeker dat zijn vader dat niet op prijs zou stellen.

Zijn vader had weliswaar ook niet zoveel met engels maar vond de zwiepkracht van een echte engelse cane ideaal om jongens af te straffen.

Omdat het huis van Koens ouders groot genoeg was, was de rommelzolder niet in gebruik. De zolder was daarom als strafkamer in gebruik. De vader van Koen had twee jaar geleden een oude kast en een oud bed op de zolder gezet. In de kast hingen aan de kledinghaak enkele canes, een mattenklopper en een tawse. De rechterkant van de kast was bijna leeg, er lag alleen een witte boxer, een witte onderbroek en een witte sportbroek zonder binnenbroek.

Vandaag was het zover: het rapport kwam in een grote enveloppe op de mat. Het was gericht aan de ouders van Koen. De vader van Koen maakte het open, las het en zei:


Ga de dunne cane boven halen, dan krijg je vast een pak slaag als voorschot
Direct naar boven. Straks zul je ervan lusten


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org