New MMSA spank logo

Jeroen bezoekt de decaan

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 30 Aug 2013


Jeroen zit op Engelse scholengemeenschap. Er wordt uitsluitend in de Engelse taal lesgegeven. De school heeft de vermaarde reputatie op gebied van discipline. 20 jaar geleden kon het zelfs gebeuren dat een leerling bij wangedrag een lijfstraf kreeg.De ouders die hun kinderen naar deze school toesturen houden van goed onderwijs en een strikt regiem. Het is algemeen bekend dat de ouders hun pubers ouderwets opvoeden.

Toch gaan de geluiden over examenfraude ook deze scholengemeenschap niet voorbij. Sterker, Jeroen heeft via een vriend die op een andere school zit voor het examen Engels het examen in kunnen zien. De leiding van de school reageerde geschokt. Jeroen werd geschorst van school en kreeg een brief mee naar huis.Zijn ouders waren kwaad en belden de school. Na een gesprek met de klasseleraar kregen ze het advies mee Jeroen langs te sturen bij de decaan. Die wist wel raad met dit soort gevallen. Zijn ouders kregen de verzekering dat de jongen er niets van zou krijgen maar waarschijnlijk wel met striemen thuis zou komen. Dat was geen probleem.

Deze avond is het zo ver. Jeroen is op weg naar Veenendaal om zich bij de decaan te melden. Als hij daar komt blijkt de decaan een man van weinig woorden. Hij stuurt de jongen naar de kamer in zijn flat en zegt dat hij over de tafel moet gaan liggen met zijn shirt omhoog. Achter de tafel staat de camera die Jeroen heeft meegebracht om de straf vast te leggen voor Jeroens ouders.

De decaan zegt dat Jeroen met het rietje krijgt- de cane- en wel in drie afleveringen. Hij legt de cane voor Jeroen op de tafel. Het is een gladde cane van bijna een meter lang en ongeveer 7 mm dik.

De decaan pakt de cane en zwiept er eens mee door de lucht. Het is een instrument dat in Engeland een rijke traditie kent. De decaan weet dat een pak slaag met het zwiepende martelwerktuig van tijd tot tijd nodig is voor pubers.Een stevige zwieper met de cane zorgt ervoor dat het uiteinde met een vaart van 150 km/h op de billen terechtkomt. Iedere slag zorgt voor een karakteristieke striem. Deze striem is dubbel en afhankelijk van de kracht waarmee geslagen is gezwollen. Normaal gesproken geeft de decaan jongens over een dunne broek of strak gespannen boxer. De pijn van het snerpende riet is dusdanig dat een strak gespannen boxer de pijn nauwelijks tegenhoudt. Bij een pak slaag over de blote billen is de pijn nog iets intenser en de vernedering groter.

Dan zegt de decaan dat Jeroen zijn broek moet laten zakken. Jeroen schrikt. Hij ziet het rietje al uit zijn ooghoeken en is al bang dat dit straks zijn broek gaat straffen. En nu de boxer ?

De decaan zegt dat Jeroen 3 straffen krijgt van hem. De eerste keer bestaat de straf uit 18 slagen over de boxer.

Dan zwiept hij de cane omhoog en laat hem met kracht op het achterste van Jeroen neer veren. In kamer is het karakteristieke geluid te horen van zwiepend rotan en het kletsende geluid als dat op billen terechtkomt. Met een ijzeren regelmaat van iedere 45 seconden krijgt Jeroen een nieuwe slag. Het lijkt een simpel strafwerktuig maar de decaan weet dat de zwiepende werking van rotan een geweldige straffende werking heeft op jongensbillen. De jongen draagt een witte boxer die de pijn van de cane niet zou tegenhouden. De decaan weet dat een caning op de blote billen nauwelijks pijnlijker zou zijn, het is alleen vernederender.

Na 6 slagen stopt de decaan. Jeroen moet zijn boxer laten zakken zodat de decaan de striemen kan zien. De decaan wrijft met de cane over de blote billen en voelt de striemen. Het zijn 6 evenwijdige rode strepen. Dan moet Jeroen zijn boxer weer aandoen.

De volgende 4 minuten klinkt in de kamer opnieuw het geluid van de soepele cane. De decaan slaat hard zodat de jongen zeker 4 dagen striemen zal hebben. Hij slaat van twee kanten zodat beide billen evenveel krijgen. Na 12 slagen moet Jeroen weer zijn boxer laten zakken. De jongen heeft inmiddels een vuurrood achterste. Dan mag Jeroen zijn boxer weer aantrekken en is het tijd voor de laatste 6.

De decaan zal hem een mail sturen wanneer hij weer moet komen.

2e keer

Jeroen krijgt een mail en moet zich vanavond melden bij de decaan. Hij ziet er geweldig tegenop want het vorige bezoek was geen pretje. De decaan besluit de examenfraude streng de kop in te drukken. Een tweede caning moet dan ook strenger zijn. Jeroen moet zich deze keer na binnenkomen geheel ontkleden in de kamer met uitzondering van zijn witte onderbroek die hij deze keer draagt.

Na enkele minuten komt de decaan binnen en vertelt de straf, 12 slagen over de onderbroek en 6 over zijn blote billen.

Dan pakt de decaan de cane. De decaan tikt even met de cane op de billen om extra goed te mikken. Dan ineens een zwiep en een slag. Gevolgd door het kreunen van Jeroen. Dat was de eerste van de 2e caning. De decaan slaat van weerzijden over de billen en spaart de jongen niet. Iedere 45 seconden krijgt hij een striem. Aan weerzijden van de onderbroek kan de decaan de striemen zien komen.

Na 12 slagen moet Jeroen zijn onderbroek laten zakken. Deze keer tot zijn knieŽn. De decaan pakt de cane, voert de spanning op door er eens mee te zwiepen en Jeroen krijgt de beroemde six of the best.

3e keer

Deze keer krijgt Jeroen na enkele dagen al een mailtje om zich weer te melden. Als de jongen binnenkomt wordt hij naar de kamer gestuurd en moet hij over de tafel gaan leunen.

Dan moet Jeroen zijn broek laten zakken. De straf is deze keer niet mals. Hij krijgt 12 striemen op zijn boxer en maar liefst 12 striemen op blote billen.

Het halfuur daarna klinkt in het flat van de decaan het zwiepen van de cane en het kreunen van Jeroen.

Na de straf mag Jeroen naar huis en kunnen zijn ouders zien hoe hun zoon is aangepakt.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org