New MMSA spank logo

Jarno en Maaike
Deel 1 – Jarno en Maaike krijgen straf in de woonkeuken

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 07 Oct 2013


Jarno en zijn zus Maaike logeerden regelmatig bij hun oom. Hun ouders moeten regelmatig naar het buitenland toe en besteden hun kinderen dan uit. Jarno is een lange knul van 17, Maaike is 15. Oom vindt het leuk als de pubers er zijn maar houdt ook van strenge aanpak als ze zich niet gedragen.

Deze avond is het weer zover. Jarno en Maaike hebben op school gespijbeld. Dat kan niet verborgen blijven want de school stuurt onmiddellijk een e-mail naar ouders of verzorgers. Oom besluit het gedrag gelijk de kop in te drukken. In de woonkeuken staat een mooie keukentafel die van tijd tot tijd ook dienst doet om Jarno of Maaike met het rietje te geven. Oom heeft in junior cane in huis die daar regelmatig voor gebruikt wordt.

Een junior cane werd in Engelse scholen gebruikt om jongens tussen 12 en 14 een geducht pak slaag te geven. Oom is een liefhebber van de wat langere straffen en neem daar dus de tijd voor. Jarno heeft 6 uur gespijbeld en hij krijgt voor ieder uur 3 slagen. Hij krijgt dus 18 slagen met een junior cane. Dat zal er voor zorgen dat hij een week striemen heeft op het achterste.

Jarno weet heel de avond al dat hij een pak slaag gaat krijgen. Rond 20:30 besluit oom dat het zover is. Hij roept Jarno en Maaike in de keuken. Op de keukentafel ligt de soepele cane al klaar. Zowel Jarno als Maaike moeten hun bovenbroek uitdoen en over de stoel hangen. Jarno draagt een felblauwe broek, Maaike een rode. Dan moeten ze ieder in een hoek van de keuken gaan staan. Eerst is Jarno aan de beurt. Hij moet zijn boven broek uitdoen en netjes over de stoel hangen. Dan moet hij over de tafel gaan liggen en krijgt hij de opdracht zijn witte boxer aan te spannen. Oom pakt de junior cane en geeft hem met een pauze van bijna een minuut 12 slagen over zijn boxer. Oom weet dat de cane in principe streng genoeg is over de boxer maar dat een jongen het nodig heeft om af en toe zijn billen te moeten ontbloten voor een stuk extra vernedering.

Maaike hoort in de hoek hoe haar broer aangepakt wordt. Zij krijgt iets minder vaak de cane maar weet precies wat Jarno nu doormaakt. Jarno moet zijn boxer laten zakken en krijgt vervolgens van oom weer 6 slagen maar nu op zijn naakte huid. De slagen kletsen door de woonkeuken. Jarno schaamt zich en gluurt naar de hoek of zijn zus niet kijkt hoe hij in zijn blote billen ransel krijgt.

Na ruim een kwartier is de straf afgelopen en heeft Jarno vuurrode billen. Oom heeft de jongen stevig aangepakt, spijbelen zal voorlopig niet meer voorkomen. Na de straf moet Jarno zijn boxer omhoog doen en moet hij in de hoek van de keuken gaan staan met zijn gezicht naar de muur. Hij voelt zijn billen gloeien.

Dan is Maaike aan de beurt. Oom zwiept eens met de cane en zegt dat Maaike over de tafel moet komen liggen. Zij heeft 4 uur gespijbeld en krijgt 12 keer met de cane. Ze zal ze allemaal over haar strakke witte slip krijgen. Oom legt de cane over de billen van het meisje, haalt aan en dan voelt Maaike hetzelfde als haar broer net over zijn boxer voelde. Ze kreunt. Oom slaat hard en spaart het meisje niet. Na 12 slagen staan de striemen op haar billen, sommige komen zelfs onder het slipje uit.

Na bijna een kwartier is de straf afgelopen en heeft Maaike knalrode billen. Spijbelen zal voorlopig niet meer voorkomen. Na de straf moet ook Maaike in de hoek van de keuken gaan staan met haar gezicht naar de muur.

Na een kwartier mogen ze hun broeken weer aantrekken. Als de twee ís avonds gaan fietsen ziet oom dat hun blauwe en rode broeken zich voorzichtig op het zadel laten zakken.

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!