New MMSA spank logo

Jarno en Maaike
Deel 2 – Jarno en Maaike worden gestraft voor stelen

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 08 Oct 2013


Het was een paar weken later. Jarno en Maaike logeerden weer bij oom. Op vrijdagavond gingen ze shoppen. Toen ze bij de Hema kwamen kwam jarno tot ontdekking dat er haast geen geld meer in de portemonnee zat. Hij vroeg Maaike om geld te lenen maar die had daar geen zin in en wilde zelf nog wat kopen. Maaike ging betalen bij de kassa en zag jarno nergens meer. Toen ze buiten kwam zag ze in haar tas een zaklantaarn die niet betaald had. Blijkbaar had Jarno die gestolen en in haar tas gelegd. Toen ze buiten kwam zag Jarno staan. Ze liep een klein stukje verder en had met zijn tweeŽn best lol. Toch wel leuk, een zaklamp voor niks. Die lol duurde niet lang. Uit de Hema kwam een personeelslid die direct op hen toeliep. Het bleek de buurvrouw van oom te zijn, die hun verzekerde dat ze direct oom zou bellen.

Jarno en Maaike schrokken, ze herinnerden zich het pak slaag dat ze kregen toen ze gespijbeld hadden. Dat was al niet mals, oom zou nu helemaal wel een strenge straf uitdelen. Toen ze na een uur aarzeling rond 20:00 uur thuiskwamen stond oom hem op te wachten. Hij gebood hen direct naar de woonkeuken te gaan. Op het aanrecht stond een emmer met water met daarin de cane. Oom vertelde dat hij de cane vast in het water had gezet om die zwaarder en soepeler te maken zodat ze de pijn extra zouden voelen.

Oom sprak niet veel. Jarno en Maaike wisten best waarom ze straf zouden krijgen. Zoals altijd deelde oom de straf mee en werd hij zonder pardon uitgevoerd waarbij alleen het strenge zwiepen van de cane en het kletsen op billen werd gehoord. Dat was taal jarno en Maaike verstonden en voelden. Omdat jarno de uiteindelijke dief was kreeg hij extra straf.

Oom besloot voor de straf de tijd te nemen en er gewoon een uur voor uit trekken. Eerst kregen ze de opdracht om naast elkaar over de grote keukentafel te gaan liggen. Maaike had een zwarte broek aan met achterzakken, Jarno droeg een gele broek, ook met achterzakken. Qua dikte waren de broeken ongeveer even dik. Toen kregen ze ieder zes slagen met de cane over hun broek heen. Oom begon bij Maaike. Haar broek spande strak rond haar billen. Oom sloeg haar hard zodat de cane door het materiaal van de broek en de onderbroek heen zou trekken. Ook jarno kreeg zijn zes slagen.

Na afloop moesten Jarno en Maaike blijven liggen. Oom zette de cane weer in de emmer. Hij ging op een stoel zitten en zag hoe jarno en Maaike over de tafel lagen gebogen. Ongetwijfeld voelden ze de eerste zes striemen al gloeien. Na 5 min gebood oom dat ze allebei hun broek laten zakken. Vervolgens moesten ze weer over de tafel heen buigen. Jarno droeg een strakke boxershort en Maaike droeg een witte onderbroek. Maaike kreeg weer eerst van langs. Oom vertelde dat ze 12 slagen over haar onderbroek verdiend had. Hij pakte de cane uit de emmer, zwiepte er mee zodat het water eruit vloog, en sloeg toen met kracht op billen van Maaike. Oef dat was een striem die gevoeld werd. Maaike voelde duidelijk verschil van de cane die ze nu kreeg en de cane van een paar weken geleden. Een natte cane was zwaarder en strenger. Oom gaf 12 slagen er rustig, beheerst maar wel hard over de billen van het vijftienjarige meisje. Jarno voelde dat het tafel schokte, zijn zus had duidelijk moeite op de strenge slagen te verdragen. Aan alle goede dingen komt een einde, aan een goede caning ook.

Toen was het de beurt aan Jarno. Hij zou ook 12 slagen over zijn boxer krijgen. Oom nam de tijd, zette de cane weer in het water en keek hoe zijn neef en nicht over de tafel leunden. Door de boxer van jarno zag hij al de rode kleur van de eerste zes striemen. Door de onderbroek van Maaike zag hij gezwollen striemen die rood tot donkerrood van kleur waren. Sommige striemen waren neergekomen net onder de onderbroek.

Na een tijdje herhaalde zich het ritueel. Oom zwiepte het water uit de cane, legde de cane over de billen van zijn zeventienjarige neef, zwiepte en daar had jarno zijn eerste striem over de strakke boxer te pakken. Ook hij kreeg er flink van langs. Jarno bedacht zich dat hij beter af was dan zijn zus. Zijn boxer bedekte zijn billen veel beter dan het onderbroekje dat zijn zus droeg. Oom had het ook in de gaten en besloot hem als dief en als oudere broer wat harder te slaan. De cane maakte een hoog fluitend geluid dat weerklonk in de woonkeuken.

Na 12 slagen had jarno rood tot paarse billen.Maaike kreeg de opdracht haar broek weer aan te trekken en naar bed te gaan. Jarno moest over de tafel blijven liggen. Weer kreeg de cane een plaatsje in de emmer. Oom ging zitten en bekeek het achterste van zijn neef. De witte boxer stond perfect gespannen over de billen van de zeventienjarige jongen. Toen gaf oom de opdracht een jarno onder zijn boxer te laten zakken tot zijn knieŽn. Oom ging weer rustig zitten en zag dat de jongen eigenlijk al flink gestraft was. Toch besloot hij dat hij een extra lesje nodig had. Jongens vergeten immers snel.

Oom pakte de cane weer, en zonder het water eruit te zwiepen sloeg hij jarno op zijn blote billen. De jongen kwam omhoog van tafel maar ging daarna weer liggen, bang dat oom daar consequenties aan zal verbinden. Oom stak de cane weer even in de emmer en jarno kreeg weer een stevige striem op zijn achterste.

Intussen hoorde Maaike op haar slaapkamer dat oom nog steeds aan het straffen was. Zij kreeg nooit op haar blote billen maar jarno wel. Zo hoorde het vertrouwde geluid van de cane en het kletsen op de naakte huid. Ook voelde ze haar eigen striemen gloeien. Oom besloot de straf op de blote billen pas nadat jarno zes keer de junior cane over zijn billen had gekregen. Stelen zou hij voorlopig niet meer doen. Als hij weer plannen zou hebben dan wist hij nu hoe het is om streng met de cane gedisciplineerd te worden. Toen jarno ook naar boven was zette oom een bak koffie. De klok sloeg 9 uur. Oom hing de cane op in de bijkeuken en dacht aan de strenge straf en de gloeiende billen die Jarno en Maaike zouden hebben.

De buurvrouw die bij de Hema werkte had het geluid van de cane ook gehoord. Hte geluid klonk haar als muziek in de oren. Zo horen straffen gegeven te worden !

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!