New MMSA spank logo

Jarno en Maaike
Deel 3 – Jarno en Maaike krijgen een strafdag

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 16 Nov 2013


Jarno en Maaike in logeerden weer bij oom. Op vrijdagavond waren ze samen uit geweest. Je raadt het al, ze hadden te veel gedronken. Oom wilde absoluut niet dat Maaike zou drinken, Jarno mocht dat wel maar omdat ze samen uit waren vond oom dat Jarno verantwoordelijkheid droeg voor zijn zus. Het werd dus weer tijd om de billen van de twee tieners op te zoeken. Op zaterdagmorgen besloot oom dat vandaag voor de twee tieners een soort strafdag zou zijn. Toen ze rond 9:00 naar beneden kwamen zagen ze op de keukentafel de cane liggen. Tot hun verbazing lag er ook een zweep naast. Het was al lange zweep van een meter lang met aan het uiteinde een koordje.

Oom legde uit dat hij het absoluut niet accepteerde dat de twee tieners te veel hadden gedronken. Maaike was sowieso in overtreding. Van Jarno mocht verwacht worden dat hij zijn zus erop zou wijzen dat ze niets mocht drinken. Oom vertelde dat hij ervoor zou zorgen dat ze 's avonds gloeiend gestriemde billen zou hebben. Ze zouden nu een straf krijgen, direct na het middageten en vanavond om 7:00. De laatste straf zou vanavond boven in de slaapkamer voltrokken worden, de eerste straffen in de woonkeuken waar Jarno en Maaike al eerder de striemende pijn van de cane op de billen hadden gevoeld.

Toen sprak oom:


Laten jullie de broek maar zakken, jullie krijgen nu zes slagen met de cane
laten jullie de broek maar zakken, jullie krijgen nu ieder zes zweepslagen

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!