New MMSA spank logo

de krantenwijk

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 10 Jan 2014


Mark was bijna 13. De jongen kreeg een strenge opvoeding. Zijn ouders waren allebei in engeland geboren. Zijn vader van 35 had vroeger op school en thuis regelmatig met het rietje, de cane, gehad. Mark was de laatste tijd vervelend. Echt puberbuien. Op een zaterdagmorgen in januari kwam hij pas laat beneden terwijl het de bedoeling was dat hij om 6 uur de krantenwijk zou doen. Pa was nijdig toen zijn zoon met een slaperige kop de trap afkwam. Kun je niet opletten. Nu krijgt iedereen de krant te laat..

De jongen mompelde wat en geeuwde. Hij mompelde dat mensen toch nog op bed lagen. Kun je niet fatsoenlijk antwoord geven, gromde pa en gaf de jongen een draai rond zijn oren. Auw, schreeuwde Mark, U hoeft me toch niet te slaan. Ik had zin om uit te slapen. Zijn vader werd woest en beval dat Mark direct koud moest gaan douchen. šEn je bent binnen 5 minuten in mijn studeerkamer. Daar praten we verder.š De jongen ging naar zijn slaapkamer en pakte een witte onderbroek, een T-shirt, een trui en een blauwe broek.

De douche was koud, erg koud zelfs. Mark wist dat hij niet hoefde te proberen de warme kraan erbij te draaien. Pa zou controleren of de geiser aanging....

Toen Mark in de studeerkamer kwam stond zijn vader daar met de cane. Die was al oud. Hij had er zelf nog mee gekregen. Twee jaar geleden had Mark’ opa de cane aan pa gegeven om hem te gebruiken voor Mark. Tot nu toe had hij er ongeveer 10 keer mee gekregen. De cane was bepaald geen pretje. Hij was een meter lang en 7 mm dik.

Ik ga die luiheid er uit slaan. Laat je broek zakken en ga over het buro liggen., zei pa. De jongen gehoorzaamde. šJe krijgt 12 slagen met de junior cane. !š Pa zag hoe de billen zich spanden in de strakke witte onderbroek, maat 164. Pa pakte het elastiek van de witte onderbroek en spande het broekje nog wat aan. Hij voelde dat de billen goed koud waren van de douche net. Dat zou de caning nog wat erger maken. Mark vader pakte de junior cane, legde hem over de onderbroek heen, tikte zachtjes en haalde toen uit. Zwieeeppp....klets.

In de kamer was het typische geluid te horen dat een dunne cane maakt bij het zwiepen en klonk het geluid van het kletsen op de billen. Pa vroeg zich af hoeveel jongens dat geluid al gehoord hadden en het typische snijdende gevoel van de cane kenden. Pa hoorde de jongen na de slag sissen tussen zijn tanden. Hij wachte 20 seconden en zag dat het onderbroekje goed strak was. Mark zou er weinig plezier van hebben.

Zwieeeppp...klets, daar floot de volgende, net onder de eerste slag. De onderbroek stond goed gespannen. Weer zwiepte de cane en trof de onderbroek precies midden op de billen. Ouuwwwwww, huilde de jongen.

Pa wachte even en sloeg weer. Pa wreef zijn hand langs de jongensbillen. Die waren aardig warm geworden. Hij voelde door de onderbroek heen dat de striemen behoorlijk opzwollen. Zo hoorde het ook. Mark gilde van de pijn toen de zwiepende cane de 5e keer neerkwam. Niet janken . Je hebt de cane verdiend, zei pa. Hij pakte de cane en liet hem ongenadig zwiepen de zesde keer op de billen van Mark. Hij zag dat de jongen ineenkromp toen de lange cane op zijn billen kwam.

Na zes slagen zei pa dat Mark zijn onderbroek moest laten zakken. Toen de onderbroek op zijn knieen hing zag pa dat de billen van Mark behoorlijk waren bijgekleurd. De verse striemen waren lichtrood.

Zo, ben je klaar om je blote billen te laten tuchtigen ? Ik ga de junior cane nog een keer gebruiken en je 6 slagen geven. Dat zal je leren om te laat uit bed te komen. De 3 minuten erna kreeg Mark de pijnlijke maar verdiende afstraffing. De junior cane striemde de blote billen ongenadig. Dit was echt straf. Toen kwam de laatste slag. Ouuwwwwww, huilde de jongen.

En nu kranten bezorgen. En als je niet binnen een uur terug bent krijg je nog een keer. De jongen trok zijn broek aan en rende naar de schuur. Pa zag dat de jongen wat moeilijk zittend op zijn zadel zat. De striemen zouden behoorlijk in de weg zitten. De mensen die hun krant later kregen zagen de krantenjongen. Ze konden niet weten dat onder de blauwe broek en witte onderbroek 12 perfect toegediende striemen stonden.

Binnen een uur was Mark terug. Toen de jongen de keuken binnenkwam vroeg pa : En hoe is het met jouw billen. De jongen glimlachte wat verlegen en wreef zijn broek.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!