New MMSA spank logo

Billenkoek na de wedstrijd

by Swinburne

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 11 Feb 2014


Ik was 14 jaar oud en een verlegen jongen met fijne gelaatstrekken, eerder lief dan knap, met blond haar en een slank lichaam. Het was een koude dag in de winter en we hadden onze voetbalwedstrijd met 3-1 verloren. Daarna douchten we en we voelden de kou in onze jonge lichamen smelten met het warme water.

Het was stil na het verlies en ik kwam als laatste terug uit de douches. Op dat moment kwam onze coach binnen, een jongeman met strenge ideeën over discipline. Terwijl mijn teamgenoten zich begonnen aan te kleden, stak hij een preek af over ons spel. Hij zei dat we niet de discipline en kracht hadden om te concurreren op dit niveau. Om een voorbeeld te stellen riep hij mij, en ik schuifelde met de handdoek om mijn middel naar hem toe.

Ik zal jullie laten zien wat het woord discipline betekent, zei hij.

Ik stond inmiddels naast hem. De meeste anderen waren nu bijna aangekleed en er viel een ongemakkelijke stilte.

Je hebt niet al te goed gespeeld vandaag hè? Ik mompelde schuchter iets en keek omlaag naar de natte tegels.

Wanneer zul je leren om te spelen als een man? Wederom was er een korte stilte. Kijk me aan Jim! Ik schrok van de strengheid in zijn stem. Als je je op ’t veld als een klein kind gedraagt, wordt je ook in de kleedkamer zo behandeld. Buig voorover mijn knie!

Even begreep ik niet wat hij bedoelde, maar hij zei het nog eens Buig voorover!

Ik deed met de handdoek nog steeds rond mijn middel een poging voorover te buigen. Hij haalde me dichter naar zich toe en trok toen zachtjes de handdoek weg en liet hem op de grond vallen.

Ik voelde de koele lucht over mijn vochtige billen glijden terwijl hij me vakkundig verder over zijn knie trok. Al gauw boog mijn hoofd voorover naar de grond, mijn voeten kwamen los kwamen van de tegels, en mijn jongensbillen staken hoog de lucht. Ik zag alleen de tegels onder mij, maar voelde me beschaamd omdat alle anderen al aangekleed waren.

Maar ik had weinig tijd om daarbij stil te staan. Al gauw voelde ik een koude, sterke hand op mijn kleine bips, die nog steeds warm en vochtig van het douchen was.

Laat dit een les voor jou zijn, Jim, en voor jullie allemaal.

Er was nu een doodse stilte in de kleedkamer. Ik geneerde me om mijn positie, mijn billen hoog in de lucht. Natuurlijk had iedereen in de kleedkamer me naakt gezien, maar dit was anders. Ik was de enige die naakt was nu en alle ogen waren gericht op mijn witte billen, die hoog en hulpeloos de lucht instaken. Ik wist dat ik er eerder uitzag als een peuter dan als een tiener in deze onderdanige houding. Mijn billen waren niet gespierd zoals die van sommige anderen, maar hadden nog de ronde, bijna meisjesachtige zachtheid van een kinderbips.

Toen hief mijn coach zijn rechterhand en ik kronkelde op zijn schoot in een poging me los te worstelen. Met mijn vrije arm reikte ik terug om mijn billen te beschermen. Ik wist niets van zulke straffen af en had geen idee wat er gebeurde. Hij greep behendig mijn dunne pols beet en klemde mijn hand tegen mijn onderrug. Nu was ik helemaal hulpeloos.

Je zult dit niet leuk vinden, Jim, maar misschien leer je er van.

Daarmee kwam zijn hand hard neer op mijn geheven jongensbilletjes, en de pijn verraste me. Een kleine kreun ontsnapte uit mijn mond en ik probeerde me opnieuw los wurmen, maar zijn grip was te sterk en nu begon hij echt los te gaan op mijn tedere billen. Zijn grote rechterhand bestreek gemakkelijk mijn hele bips. De klappen van zijn koude hand op mijn gloeiende billen echoden door de doucheruimte, en ook mijn wangen liepen rood aan door de vernedering van deze kinderlijke straf.

Bij elke klap groeide de brandende pijn in mijn bips. Het enige geluid waren nu mijn gedempte gekreun en de niet aflatende klappen op mijn natte achterwerk.

Heb je je lesje nu geleerd?

Ja, riep ik tussen mijn gekreun door, terwijl de wreedste volley tot nu toe op mijn zitvlak neer regende, allemaal op de plek waar mijn billen overgaan tot mijn benen, het gevoeligste deel van mijn bleke jongensbips. Auw!

Wat zei je?

Ja meneer, kermde ik uit, terwijl de tranen in mijn ogen stonden.

Hij bleef doorslaan en de pijn werd zo hevig dat ik nauwelijks nog gedacht aan de schaamte van mijn houding, maar ik wist dat ik er voor mijn teamgenoten uitzag als een baby met mijn gloeiend roze billen hoog in de lucht en mijn gezicht naar de grond gericht.

Hij stopte even en terwijl ik over zijn schoot kronkelde dacht ik opgelucht dat dit het einde was. Maar toen de pijn iets minder werd, kwam de vernedering terug met hernieuwde kracht .

Oké, Jim , dit was de warming-up. Hoe gaat het?

Niet zo goed. Een scherpe pijn in mijn onderste bips. Auw! Niet zozeer meneer!

Dat is al beter. Linkerhand weer graag.

Ik wachtte even en weer kwam er een gemene klap neer op mijn billen, die nu van roze naar rood aanliepen. Verslagen hield ik mijn linkerhand omhoog op en hij klemde mijn pols weer tegen mijn rug, zodat ik volkomen hulpeloos was, mijn jonge lijf overgeleverd aan de wil en discipline van een veel sterkere man. Terwijl ik kronkelde over zijn schoot in een hopeloze poging los te komen, mijn billen heet en pijnlijk, voelde ik de tranen van schaamte en vernedering in mijn ogen komen.

Maar die vielen snel op de tegels toen zijn hand op mijn roze zitvlak neerkwam met hernieuwde kracht. En een hoge Auw! ontsnapte uit mijn mond . Hij begon nu sneller en wreder te slaan, en ik probeerde al mijn jongensachtige kracht te gebruiken om me sterk te houden, maar het had geen zin. Ik voelde de tranen weer komen, tranen van pijn nu in plaats van schaamte, want de pijn in mijn achterste werd tot een ondraaglijk vuur.

Nog tien snelle slagen en ik brak op zijn schoot, mijn lichaam verzette zich niet meer en ik huilde als een baby van de pijn en schaamte en vernedering. Nog steeds sloeg zijn hand op mijn tedere billen, zonder boosheid of woede, maar met al de controle en de kracht van zijn sterke mannelijke handen. Terwijl ik daar lag te kermen en huilen van de pijn voelde ik me zo klein en kwetsbaar, en ik vergat geen moment dat de ogen van alle andere jongens elke centimeter van mijn kleine roze billen en bleke lichaam konden zien.

Alsjeblieft meneer, stop alsjeblieft.

Het spijt me jongen, het is voor je eigen bestwil.

Hij bleef slaan met een onvermoeibare hand, een wreed, getraind martelwerktuig dat zonder genade op mijn maagdelijke jongensbillen neerkwam. Ik schreeuwde nu nog luider, het snot liep langs mijn neus, volledig hulpeloos om de pijn te stoppen, de sterke grip van zijn hand op mijn rug zorgde dat ik mijn lichaam nauwelijks kon bewegen. Net toen ik dacht dat het nooit zou eindigen, stopte hij.

Zo jongen, heb je je lesje geleerd nu?

Ja, kermde ik tussen de tranen door uit. Nog een wrede klap. Auw! Ja, meneer.

Ik wil dat jullie dit allemaal onthouden. Dit is wat er gebeurt als jullie spelen als meisjes: dan worden jullie ook gestraft als kleine meisjes. En niemand van jullie wil dit ook ondergaan, of wel dan?

Een paar jongens mompelden van nee, en zijn harde hand viel nog eens op mijn brandende jongensbilletjes.

Toen trok hij me langzaam op mijn voeten en ik stond daar snotteren en naar de grond te kijken, mijn gestrafte rode billen naar de groep gericht.

Goed, Jim. In de hoek nu. Op je knieën jongen, gezicht naar de muur, totdat iedereen weg is. Jij ruimt op vandaag.

Ik schuifelde mijn snotterig gezicht naar de hoek en voelde de koude lucht langs mijn gebroken lichaam gaan terwijl de anderen zich stil aan kleedden de kamer verlieten. De pijn in mijn achterwerk was nog nauwelijks draaglijk, maar de schaamte en vernedering wonnen het nu. Ik dacht aan al mijn teamgenoten en hoe ik had liggen huilen als een kleine baby, hulpeloos als een meisje over de schoot van onze coach, mijn billen roder met elke wrede klap, en hoe ik nu als voorbeeld in de hoek stond, mijn gestrafte rode achterwerk voor iedereen te bewonderen.

Toen iedereen eindelijk klaar was, moest ik onder het oog van de coach, nog steeds helemaal naakt, de kleedkamer vegen en schoonmaken. Soms als ik niet snel genoeg werkte, gaf hij nog een paar gemene klappen op mijn gevoelige billen en voelde ik weer de pijn en vernedering opkomen.

Toen was het eindelijk klaar en ik kleedde me voorzichtig aan en stapte in de kou buiten. Ik liep naar mijn fiets en ging op het zadel zitten. Door de dunne trainingsbroek heen voelde ik de pijn in mijn billetjes en mijn wangen bloosden weer van de schaamte.


Show all the stories by Swinburne
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!