New MMSA spank logo

De advertentie

by Benny

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 04 Apr 2014


Om te begrijpen wat er is gebeurd, moet je wat meer van me afweten. Hoe ik heet of waar ik woon is niet belangrijk; noem me maar X als je me zo nodig een naam wilt geven. Wat je wel moet weten, is dat ik er inmiddels een gewoonte van heb gemaakt om van mijn leven een rotzooitje te maken.
Ik heb er al meerdere relaties opzitten en ook mijn laatste vriendin is bij me weggegaan. Gelijk had ze, want ik moet toegeven dat er met mij moeilijk valt te leven. Ik ben eigenwijs, dominant, grof, kortom: niet echt een fijne man om het leven mee te delen.
Ook heb ik al de nodige baantjes versleten. Op dit moment werk ik op een kantoor waar ik oninteressant maar niet al te inspannend werk doe. Ik heb die baan nu anderhalf jaar en daarmee heb ik een nieuw record gevestigd. Of ik hier over een halfjaar nog steeds werk, is de vraag. Mijn functioneringsgesprekken verliepen niet onverdeeld positief.
Aan mijn vrijetijdsbesteding valt ook wel iets te verbeteren. Vaak drink ik te veel, wat soms leidt tot ruzies in cafés en zelfs een incidentele knokpartij. Tot nu toe is het nooit echt uit de hand gelopen, maar dat is waarschijnlijk meer geluk dan wijsheid.

Er is nog iets dat je van me moet weten om te begrijpen wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Al sinds ik een puber ben, ben ik gefascineerd door straf. Hoewel ik in het dagelijks leven behoorlijk dominant ben, heb ik ook een onderdanige kant. Ik vind het fijn om te fantaseren over een strenge man die me onder de duim houdt en me straft als ik dat nodig heb. Begrijp me goed: ik heb niks met SM; het is meer een kwestie van respect voor macht. Ik heb een grote bewondering voor mannen die nog dominanter zijn dan ik en mij duidelijk laten voelen dat ze de baas zijn. En voor je het vraagt: nee, ik heb nooit actief iets met die gevoelens gedaan. Het is nooit verder gekomen dan surfen op het internet, zoekend naar verhalen en plaatjes die mijn fantasie op dit gebied prikkelen. Ook bezoek ik regelmatig sites met spankingadvertenties. Niet omdat ik op zoek ben naar iemand, maar gewoon om te lezen wat anderen schrijven.

Enkele weken geleden zat ik weer eens op zo’n website, toen een advertentie onmiddellijk mijn aandacht trok. Waarschijnlijk was het de zakelijke toon en het no-nonsensaanbod waar mijn oog op viel.
Mentor beschikbaar voor mannen die af en toe een strenge hand nodig hebben. Hulp bij studie– en gedragsproblemen. Geen rollenspel, maar serieuze begeleiding en –zo nodig– echte straf. Alleen serieuze reacties!
Niet echt een advertentie waar ik opgewonden van raakte. Toch las ik hem enkele keren en ook toen ik de site een paar dagen later weer bezocht, herlas ik de tekst. Op een of andere manier trok het aanbod me aan. Er was weinig twijfel aan dat ik een harde hand nodig had. Aan studie deed ik niet, maar gedragsproblemen had ik des te meer. Het beviel me dat rollenspel nadrukkelijk werd uitgesloten, want ik heb nooit begrepen wat volwassen mannen eraan vinden om een schooljongetje te spelen dat straf krijgt van de meester. Serieuze begeleiding: daar kon ik wat mee en dat ik daarbij echte straf nodig zou hebben was amper een vraag.

Enfin, je begrijpt het al: ik besloot te reageren. Ik stuurde een mailtje met wat informatie over mezelf; zo’n beetje hetzelfde als wat ik jou net heb verteld. Ik verwachtte snel een antwoord, maar dat kwam niet. Toen ik na vijf dagen nog geen reactie had gehad, concludeerde ik dat de ander niet geïnteresseerd was. No problem! Tot nu toe had ik het prima zonder begeleiding gered. Ja, oké, je hebt gelijk: prima gered is overdreven, maar dan toch gered

Wie schetst mijn verbazing toen ik precies een week nadat ik mijn mailtje had verstuurd, een antwoord in mijn mailbox vond. Daarin geen Dankjewel voor je mailtje, geen informatie over de ander, zelfs geen reactie op wat ik had geschreven. De mail bevatte slechts enkele regels:
Ik verwacht je a.s. zaterdag, 13.00 uur [gevolgd door het adres]. Deur staat open. Nadere instructies op de radiator.
Voor veel anderen zou zo’n kort-door-de-bocht-reactie waarschijnlijk reden zijn om direct af te haken. Zo niet voor mij! Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Hier was iemand die het niet nodig vond me te vervelen met uitgebreide kletspraatjes, maar me gewoon gebood aan te treden. De afzender liet gelijk weten wie de baas was en wie dus de regels bepaalde. Dat dwong onmiddellijk mijn respect af. Natuurlijk twijfelde ik wel even: misschien was de afzender wel een of andere gestoorde maniak. Risico’s was ik in mijn leven echter niet vaak uit de weg gegaan. Dus vertrok ik die zaterdag naar het dorp dat in de brief werd genoemd.

Via een routeplanner had ik uitgezocht waar ik precies moest zijn. Zodra ik het station uitkwam, hield ik rechts aan en volgde de weg, het dorp uit. Op zeker moment leek ik een bos in te lopen. De weg was volledig overdekt door gebladerte. Dat duurde echter maar even. Voor ik het wist hielden de bomen op en liep ik weer onder de blote hemel. Na zo’n half uurtje wandelen, zag ik het huis. Het was een groot, ouderwets herenhuis. Bij de oprit bevond zich geen bordje, alleen een brievenbus. Het huisnummer klopte met het nummer in het mailtje. Ik liep verder. Via een hoge stoep bereikte ik de deur. Zoals in het mailtje gemeld, stond die aan, zodat ik zonder moeite naar binnen kon lopen. Even dacht ik aan een valstrik: stel je voor dat de politie plotseling zou opduiken en me als insluiper zou inrekenen? Maar ik was niet dat verdomde eind hierheen gereisd om nu onverrichter zake om te keren en met de staart tussen de benen terug naar huis te gaan. En ach, stel je voor dat het waar was: ik was nog nooit door de politie opgepakt, dus als dat nu zou gebeuren was dat slechts een nieuwe ervaring op mijn toch al niet vlekkeloze c.v. De deur ging tamelijk zwaar open. Ik stapte een hoge, ruime hal binnen met recht voor me een trap. Links was een grote ouderwetse radiator. Mijn oog viel direct op een grote witte envelop. De informatie in de mail klopte dus. Ik scheurde de envelop open. In keurige blokletters stond er: Kleren hier achterlaten. Deur rechts naast de trap. In de gang derde deur rechts. In de hoek gaan staan, gezicht naar de muur, handen op je hoofd.

Dat laatste vond ik nogal kinderachtig klinken. In de hoek staan was iets voor kleine jongetjes, niet voor volwassen kerels zoals ik. Maar goed, het zou wel bij het ritueel horen. Ik vond de hele operatie zo zachtjes aan iets hebben van een speurtocht met opdrachten. Eerstvolgende opdracht: kleren uit. Nou, vooruit dan maar!
Ik begon me van mijn kleren te ontdoen: jas, schoenen en sokken, trui en shirt, broek en tenslotte mijn slipje. Hoewel ik meestal boxershorts droeg, had ik die ochtend een ouderwets wit slipje aangetrokken. Op een of andere manier vond ik dat wel bij serieuze straf passen. Toen had ik natuurlijk nog niet geweten dat ik dit kledingstuk al gelijk in de hal zou moeten uittrekken. Het voelde vreemd om hier zo naakt te staan. Ik had er al vaak over gefantaseerd, om naakt gestraft te worden, maar om in het echt in je blootje rond te lopen, in een vreemd huis, op weg naar een ontmoeting met een wildvreemde man die je straf ging geven, was toch net even anders. Ik voelde een lichte rilling over mijn armen gaan. Ik was er niet helemaal zeker van of dat door de tocht kwam of van de zenuwen. Enfin, ik was hierheen gekomen en had me uitgekleed, dus nu moest ik de rest van het scenario ook maar doorlopen. Ik las nog even de brief: deur rechts, derde deur rechts, hoek, handen op hoofd.

Ik volgde de aangegeven route en kwam in een ouderwetse studeerkamer. Mijn god wat een boeken! Zelf ben ik niet zo van lezen. Sinds de middelbare school beperkt zich dat tot Voetbal International en de Panorama. Hier stonden echter boeken tot aan het plafond, kasten vol. Ik keek om me heen. Slechts één van de hoeken was leeg. Het leek erop dat deze plek zorgvuldig was vrijgehouden. Hier werd ik blijkbaar geacht te gaan staan. Ik hoopte maar dat deze flauwekul niet te lang zou duren, want ik was tenslotte geen ondeugend schooljongetje. Geen rollenspel, weet je wel!
Daar stond ik dan: gezicht naar de muur, handen op mijn hoofd. En nu maar wachten. De tijd tikte langzaam weg en er gebeurde niets. Ik had regelmatig de neiging me om te draaien, maar ik deed het niet. De onbekende had mij immers nadrukkelijk opgedragen hier te blijven staan en ik wou niet dat door mijn schuld een vroegtijdig einde zou komen aan dit avontuur. Vroeger op school had ik ook wel eens in de hoek moeten staan maar ik wist niet meer dat het zo dodelijk saai was. Het lijkt zo gemakkelijk: gewoon naar de muur blijven kijken, maar als je eenmaal in de hoek staat, zeker als je ook nog eens compleet naakt bent, verzet iedere vezel in je lijf zich tegen die kinderachtige straf.

Na een poosje hoorde ik de deur opengaan en weer sluiten. Er was nu duidelijk iemand in de kamer, maar de binnengekomen persoon liet in niets merken dat hij mijn aanwezigheid had opgemerkt. Ik hoorde bewegingen in de kamer, maar het bevel me om te draaien bleef uit. Ik besefte dat het in de hoek te staan plotseling een heel andere dimensie kreeg, nu ik wist dat iemand me in de gaten hield. Ik werd me, nog meer dan eerder, bewust van mijn naaktheid. Mijn gebruikelijke bravoure maakte plaats voor ootmoed en schaamte. Mijn aanvankelijke weerzin ten spijt, begon ik te beseffen dat dit een serieuze straf was, precies zoals de advertentie me in het vooruitzicht had gesteld.
Hoewel ik nieuwsgierig was, wat er zou gebeuren als ik me zou omdraaien, deed ik het niet. Ik had zelf gekozen me aan het gezag van de onbekende man te onderwerpen en hoe langer ik hier te kijk stond, des te meer drong tot me door dat ik dit volledig verdiend had. Als een schooljongetje bleef ik staan tot ik permissie kreeg me om te draaien. En neem van mij aan: dat had niks te maken met rollenspel!

Hoe lang had ik in die verdomde strafhoek gestaan? Een kwartier, een halfuur, een uur? Toen eindelijk het bevel kwam me om te draaien, was ik ieder besef van tijd kwijt. Kom voor het bureau staan met je handen op je hoofd.
Achter het bureau zat een grote, grofgebouwde kerel. Zelf ben ik nogal klein gebouwd. Mijn laatste vriendin zei altijd dat mijn mond groter was dan mijn lijf. Ik vond het dan ook nogal intimiderend om in mijn blootje voor zo’n kerel te staan, temeer daar de voorgeschreven positie bedekking van mijn geslacht volledig onmogelijk maakte.
Zonder introductie begon de man me te ondervragen. Over mijn vriendin, wat ze van me te verduren had gehad, over mijn werk, hoe ik me tegenover mijn baas gedroeg, over mijn seksleven, mijn drankgebruik, mijn interesse in straf en mijn ervaringen op dat gebied. Als ik om een vraag probeerde heen te praten, vroeg hij net zo lang door tot ik een eerlijk antwoord gaf.
Toen hij eindelijk tevreden was, gaf hij me te kennen dat hij moest nadenken over de aanpak die ik nodig had. Hij gebood me terug in de hoek te gaan staan en daar te wachten tot hij een besluit had genomen. O nee, dacht ik, niet weer die verdomde hoek! Ik durfde echter niet te protesteren. Ergens moest ik toegeven dat het terecht was dat hij na mijn bekentenissen moest nadenken over de door hem te volgen werkwijze. Dat hij mij zolang in de hoek parkeerde, was eigenlijk niet eens zo onlogisch. Op mijn blote voeten slofte ik zo langzaam mogelijk terug naar mijn strafplaats.

Het was weer een hele tijd later, toen de man me beval me om te draaien en bij hem te komen. Luister, maat. Je gedrag is op alle fronten onaanvaardbaar. Ik weet dat. Jij weet dat. Ik ga je nu dan ook het pak slaag geven dat je al jaren tegoed hebt. Over precies vier weken kom je hier terug en dan bespreken we of er verbeteringen in je gedrag zijn te bespeuren. Zo niet, dan zullen we een wat strengere aanpak moeten beproeven. Hoewel ik me zo had voorgenomen niet de stoute schooljongen uit te hangen, kan ik niet ontkennen dat ik me steeds meer zo ging voelen. Alsof ik verdomme mijn vader hoorde als ik weer eens had gespijbeld!

De man trok me zonder verdere introductie over de knie. Gezien het verschil in postuur hoefde hij daar, ondanks dat ik eerst nog een beetje tegenspartelde, weinig moeite voor te doen. Voor ik het wist begon hij mij met zijn hand hard op mijn billen te slaan. In het begin deed het niet veel zeer, maar toen de hand keer na keer op dezelfde plaatsen neerdaalde, begonnen mijn billen flink te gloeien. Dat was verdomme pijnlijker dan ik had verwacht.
Toch was dit pak slaag nog slechts een inleiding. Na verloop van tijd haalde de man uit een van de laden van het bureau een dikke leren riem. Dankzij mijn surfervaring op internet herkende ik het ding direct als een Schotse tawse. In een flits besefte ik dat dit echt zeer zou gaan doen. Lang de tijd om daarover na te denken kreeg ik echter niet, want de eerste klappen vielen al. De eerste vier of vijf vielen nog wel mee, maar daarna begon mijn achterste tekenen van een klein veenbrandje te vertonen. Verdorie dit was geen straf meer voor kleine jongens. Ik zou bijna terugverlangen naar de hoek, als die verdomde slagen maar ophielden. Voorlopig was daar echter geen sprake van. De man begon mij te vertellen op welke punten mijn gedrag diende te veranderen en daarbij gaf hij tamelijk precies aan welk gedrag hij wenste te zien en welk gedrag niet zou worden getolereerd. Ondertussen zette hij zijn woorden kracht bij met welgemikte slagen van het leer op mijn blote billen.

Eindelijk hield hij op. Terug in de hoek! Dit keer wist ik niet hoe snel ik weer op mijn strafplaats moest gaan staan. Ik zou dolgraag mijn brandende billen willen wrijven, maar ik was oud en wijs genoeg om te begrijpen dat dat niet de bedoeling was. Dus legde ik mijn handen maar weer plichtmatig op mijn hoofd. Pijn en verveling wisselden elkaar vervolgens af. Toen de verveling het begon te winnen en de pijn in mijn billen geleidelijk veranderde in een warme gloed, voelde ik een grote hand op mijn blote schouder. Draai je maar om. Het zit erop. Voor nu tenminste, relativeerde hij met enigszins dreigende stem. Over een maand zien we verder.

Even later zaten we in een prettig ingerichte woonkamer. Het voelde vreemd om hier zo naakt tegenover een geklede man op de bank te zitten, maar ik mocht tenminste eindelijk mijn billen wrijven. Daarvan maakte ik dankbaar gebruik. We dronken koffie en kletsten nog wat. De strenge ongenaakbare bestraffer uit de studeerkamer, bleek in de woonkamer best een geschikte vent. Een halfuurtje later mocht ik in de hal mijn kleren gaan aantrekken. Mijn eerste begeleidingssessie zat er op.

Nu vraag je je natuurlijk af of mijn gedrag sindsdien is verbeterd. Nou, mijn vriendin is niet bij me terug en mijn baan heb ik ook niet meer. Maar ik heb inmiddels wel ander werk en ik doe daadwerkelijk mijn best dat te houden. Ook voor de rest gaat het iets beter, maar voorlopig zal ik nog wel begeleiding nodig hebben. En straf? Ja, dat zal er voorlopig ook nog wel inzitten. Ik heb beslist het laatste van die verdomde rothoek nog niet gezien, vrees ik.


Show all the stories by Benny
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org