New MMSA spank logo

Een toeschouwer in de studeerkamer
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 05 May 2014


Jelle en zijn vader gingen naar school. Het was een kwartaal geleden dat ze het vorige gesprek gehad hadden. Jelle had toen in aanwezigheid van de leraar gymnastiek een geducht pak slaag gehad. De vader van Jelle had in de tussentijd zijn zoon slechts een keer met de cane hoeven te geven. Aan het eind van de avond hadden ze opnieuw gesprek met de leraar gymnastiek. Hij vertelde dat Jelle tot een maand geleden goed zijn best deed. De laatste weken was er geen beweging in de jongen te krijgen. Jelle had geklaagd over een verzwikte enkel maar de leraar had de indruk dat de jongen niets mankeerde.

Jelles vader wond zich behoorlijk op. Hij had de vorige keer Jelle geducht aangepakt en had erop gerekend dat Jelle dubbel zou oppassen dat hij deze avond opnieuw kennis zou maken met de soepele rotanstok.

Jelles vader zei: Ga direct naar huis. Zet de junior cane in een emmer met water. Ga daarna douchen. Ik wil dat je vanaf 21 uur alleen in een dunne witte boxer in de hoek van de studeerkamer staat. Reken maar dat jou achterwerk er straks nog van zal lusten.

Jelle ging naar huis. Hij zag behoorlijk op tegen straks. Hij had wel door dat de straf met een natte cane behoorlijk harder zou aankomen. Verzet had geen zin, dat wist hij goed genoeg. Zijn vader zou de caning alleen maar strenger maken.

Om 21 uur stond Jelle in de studeerkamer. Het was er koud. De kachel brandde niet en het bovenraam stond open. Jelle voelde de wind over zijn lichaam gaan. Hij had een dunne witte boxer aan. De jongen voelde eens aan het katoen. Het was dun en zou de cane niet tegenhouden. Het zou wel eens zo kunnen zijn dat zijn vader hem voor zijn blote kont zou geven.

Om 21:30 ging de deur open. Zijn vader en de gymleraar kwamen binnen. Zijn vader droeg een emmer met daarin de junior cane. Zo Jelle, we gaan de caning van de vorige keer herhalen. Je krijgt eerst zes slagen over je boxer. Daarna krijg je zes slagen over je blote kont. Ik doe dit niet graag maar die heb je nodig.

Jelle schrok. Hij had wel of zoiets gerekend maar had niet gedacht dat de gymleraar ook bij de straf aanwezig zou zijn. Jongens van 14 vinden het al niet prettig dat hun vader de blote billen ziet, dit geldt zeker voor een leraar. Laat staan dat die leraar ook nog ziet dat je met een soepel riet wordt geranseld.

Jelle’s vader droogde de cane af en voelde dat hij wat zwaarder was geworden. De jongen zou dat zeker opmerken. Hij zwiept eens door lucht en zei tegen Jelle dat hij over het bureau moest gaan liggen. Jelle gehoorzaamde. Zij vader trok de boxer wat aan, legde de cane over de plek die straks gestriemd zou worden, zwiepte de cane omhoog en sloeg met volle kracht over de billen van zijn zoon.

De cane veerde diep in de billen. Na 20 seconden kwam de volgende striem. Die werd gegeven net onder de eerste. De derde zwieper kwam neer. De jongen kreunde maar waagde het niet te gillen. Zijn vader had hem eerder al verteld dat hij dan extra slagen zou krijgen.

Na 3 min had Jelle zes keer de rotan over zijn zitvlak gehad. Nu was het tijd om zijn billen te ontbloten. Zijn vader vond het nodig om hem nu echt hard aan te pakken. Een cane striemt al ongenadig door het katoen van de boxer heen maar op de blote billen is de snerpende pijn nog erger.

Zo, doe je boxer naar beneden tot je knieŽn. Dan kan jouw leraar zien of het rotan jouw billen al voldoende behandeld heeft. Jelle gehoorzaamde en de leraar zag zes dieprode striemen op de billen van de jongen staan. Ze stonden keurig onder elkaar. Die vader van Jelle had wel ervaring, dat was wel duidelijk ! De leraar vroeg zich af hoeveel jongens die hij in de klas had op deze manier zouden worden aangepakt. Hij zou er met het omkleden eens op letten of hij bij andere jongens ook striemen zag.

Het ritueel herhaalde zich. Jelle kreeg opnieuw zes fikse slagen met de soepele cane over zijn blote billen. Het kletsende geluid galmde door de studeerkamer.

Na de caning in sprak zijn vader, laat dit een les zijn. Als hier een vervolg op komt moet je erop rekenen dat de straf nog erger zal zijn.

Jelle hoopte na de straf dat de striemen weg zouden zijn bij de volgende gymles. Stel je voor dat andere jongens ze zouden zien.....

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!