New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 1

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 06 May 2014


Zo tegen de grote vakantie werd het spannend. De kinderen van groep 8 zouden naar een andere school gaan of blijven zitten.

Op een vrijdag in mei was het zover. Alle jongens van de groepen 8 kregen een pakketje mee naar huis. De meisjes kregen niets, alleen een brief. Ze keken een beetje jaloers. Niet openmaken. Het is voor jullie vaders. Geef het aan hen als je thuis komt. De brief die erbij zit moet je ook geven. , sprak de onderwijzer.

Het was wel een vreemd pakketje. Het was erg licht en lang en als de jongens ermee schudden hoorden ze gerammel. Het lijkt wel alsof er stokjes in zitten, zo sprak Jeroen. Zijn vriend Hans die een oudere broer op school had gehad vertelde geheimzinnig dat het canes waren. De school gaf die weg zodat ouders hun zoons als dat nodig was ermee op de billen zouden geven. Jeroen keek bevreemd zijn vriend aan. Ze hadden wel eens gepraat over hoe er bij hen thuis gestraft werd. Hij had Hans wel eens horen vertellen over een rietje. Zelf kreeg hij wel eens met de mattenklopper. Als echte vrienden hadden ze geen geheimen maar om nu te vertellen dat je thuis op je billen kreeg, dat is voor een jongen van 12 een beetje beschamend.

Toen zijn vader thuiskwam gaf Jeroen het pakket aan zijn vader. Die pakte een mesje, maakte het open en trof eerst een brief aan.

Aan de ouders/verzorgers van Jeroen, De schoolleiding heeft gemeend u te moeten ondersteunen in uw taak als opvoeder. Daarom hebben wij 3 echte engelse canes besteld. Die krijgt u van ons kado.

De dunste cane, de nursery-cane, kunt u direct gebruiken. Doordat deze dun is kunt u hem het beste gebruiken op een dunne onderbroek of op blote billen. Voor de meeste overtredingen is 6 slagen voldoende.

De junior cane is wat strenger. U kunt hem gebruiken als uw zoon zich echt misdragen heeft. Als uw zoon een niet al te dikke bovenbroek draagt is de junior cane ook geschikt. Vanaf 13-14 jaar kunt u beter de nursery-cane niet meer gebruiken en overgaan op gebruik van de junior cane.

De senior cane is geschikt voor jongens van 15 of 16. Het is een stuggere strenge cane die meedogenloos zwiept. Uw zoon zal een tuchtiging van zo’n cane niet snel vergeten.

Wij hopen dat u de canes niet vaak nodig heeft. Als u ze gebruikt, gebruik ze dan wel goed. Uw zoon Jeroen zal u er later dankbaar voor zijn.

U treft hierbij een inlogcode aan voor een internetsite. Wij horen graag wanneer u de canes gebruikt en wat de ervaringen zijn. Als u besluit de canes niet te gebruiken wilt u ze dan met uw zoon meegeven naar school toe. Dan bewaren wij ze tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet, De Schoolleiding

Jeroen werd bleek. De vader van Jeroen keek zijn zoon eens aan en zei Ik vind dit zo gek nog niet. Het zal allicht beter zijn dan de mattenklopper. Ik denk dat het aardig striemt op je achterste, vriend.. Pa bekeek de rietjes eens goed. Ze zagen er perfect uit en waren glad en recht. De punt was afgerond. Waarschijnlijk om de huid van een jongen niet te verwonden.

Laten we maar eens even proberen of de kwaliteit goed is. Kom maar mee naar boven. Jeroen kende de weg naar boven. Als hij met de mattenklopper kreeg was dat ook in de slaapkamer. Deze keer ging het net eender.

Boven in de slaapkamer moest de jongen zijn korte broek laten zakken en zijn shirt naar boven doen. Er stond een oude leren Chesterfield die vroeger beneden had gestaan. Daarover moest Jeroen zich buigen. Pa zag dat de billen van Jeroen zich spanden in de witte onderbroek. De jongen voelde het koude leer tegen zijn benen.

Pa pakte de nursery cane en zei je krijgt eerst drie met de nursery-cane. Lijkt me een lekker zwiepstokje, knaap. Het nursery rietje maakte een hoog geluid en kletste bij het neerkomen. Jeroen schrok. Het leek wel een speld die hem stak. De pijn trok wel vrij snel weg. Zwieeepp...daar kwam de 2e slag. Die deed echt pijn.

Die school van jou had een goed idee. Ik denk dat er vanavond aardig wat jongens gloeiende billen zullen krijgen., sprak pa. Na de derde slag zei pa, we gaan nu de junior maar eens proberen. Ook 3 slagen. Je mag je onderbroek aanhouden. Vind je wel fijn denk ik. De jongen zei niets maar dacht , Een pak slaag op de blote billen kan haast niet erger zijn. Het tweede rietje, de junior, floot net zo maar gloeide intenser. Jeroen hoopte dat zijn vader dit rietje niet te vaak zou gebruiken. Bij de tweede slag jankte de jongen. Pa zag dat toen het rietje de onderbroek raakte de billen meer werden ingedrukt. De jongen draaide op de stoel. Pa besloot de laatste slag echt hard te geven. Hij haalde het riet aan. Het floot en snerpte over het witte katoen van Jeroens onderbroek. De jongen jankte. Tranen liepen langs zijn wangen. Dit was echt streng. Jeroens vader wachtte even om de jongen tot rust te laten komen.

Ga nu maar weer over de chesterfield. Ik ga die laatste cane nog proberen. Kun je vast voelen wat er gebeurt als je 15 bent..

De onderbroek spande toen Jeroen bukte. Zijn vader zag onder de rand van de onderbroek een striem van de junior cane. Hij pakte de senior cane, zwiepte en sloeg toen 1 keer. De senior cane gierde en trof de onderbroek precies midden op de billen. Ouuwwwwww, huilde de jongen.

Jeroen en pa spraken na de caning af dat de junior cane alleen gebruikt zou worden als Jeroen vaker dan 1x in de twee weken een pak slaag nodig had. Als dat wel nodig was zou die cane zeker gebruikt worden ! Jeroen nam zich voor zich goed te gedragen. Hij wreef zijn korte broek en voelde dat zijn billen behoorlijk gloeiden ! Later onder de douche zag hij hoe de ene striem met de senior dieprood was.

De vader van Jeroen vulde na het eerste gebruik de enquete in op de internetsite. Toen de directeur zaterdagmorgen keek zag hij dat 20% van de vaders de canes al gebruikt hadden. 8 jongens hadden dus gehad. 2 jongens hadden op hun bovenbroek gekregen, 4 over hun onderbroek en 2 zelfs op de blote billen.

Toen Jeroen maandag op school kwam sprak hij Hans. Zonder iets te zeggen begrepen zij elkaar. Later hoorde Jeroen dat Hans 6 slagen over zijn blote billen had gehad. Later die week kwamen 30% van de pakjes terug naar school. Zonder woorden begrepen Jeroen en Hans dat deze jongens waarschijnlijk geen striemen op hun billen hadden staan. Ze waren er stilletjes trots op dat zij tenminste wel kregen.

De schoolleiding kreeg van enkele ouders van meisjes later een brief met het verzoek ook een pakketje te ontvangen. Een ouderpaar schreef dat zij het een goed idee vonden om de canes uit te reiken maar dat zij de school in overweging wilden geven dit ook voor meisjes te doen. Een dun striemend rietje kan ook voor meisjes goed zijn.

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!