New MMSA spank logo

Een toeschouwer in de studeerkamer
Deel 3

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 06 May 2014


Enkele weken later was het weer raak. Jelle vader kreeg een telefoontje van school. De gymnastiek docent deelde mee dat Jelle gespijbeld had. Jelle’s vader werd behoorlijk kwaad en vroeg aan de docent of hij die avond gelegenheid had om langs te komen. Nee dat lukt helaas niet, morgenavond zou wel kunnen. Jelle’s vader antwoordde: dat is ook goed, als u rond 20:00 aanwezig bent dan zal ik Jelle de afstraffing van zijn leven geven.

Toen Jelle die avond thuiskwam werd hij gelijk naar de studeerkamer gestuurd. Je weet wel waarom, ik vertel je alleen dat je docent voor gymnastiek morgenavond zal zien hoe ik je zal laten genieten van het rotan. Zorg dat je over een kwartier in je boxer over het bureau ligt. Je krijgt straks alvast een voorschot. Je hebt het hard nodig.

Een kwartier later was het zover. Jelle’s vader kwam binnen, zonder nadere aankondiging pakte hij de junior cane, trok de boxer strak en sloeg met volle kracht over de billen van Jelle. 10 seconden later kwam de volgende al, al snel gevolgd door de derde. Nauwelijks een minuut later was de caning voorbij.

Zo, nu mag je je boxer laten zakken en weer over het bureau gaan liggen. Dan kun je vast maar denken over de straf die je morgen gaat krijgen.

Intussen pakte zijn vader de cane en wreef met het koele rotan over de blote billen. Jij gaat morgen met dit rietje ongenadig van langs krijgen. Blijkbaar waren de vorige straffen nog niet streng genoeg. Ik zal ervoor zorgen dat je bepaald niet zult genieten van de striemende pijn tegen je billen.

De volgende avond rond 20:00 werd er gebeld. Hartelijk welkom, kom verder. Jelle is al in de studeerkamer en weet dat hij zo meteen of zijn blote kont ongenadig afgeranseld zal worden. De leraar en de vader van Jelle liepen naar de studeerkamer en zagen de jongen met zijn boxer op zijn knieŽn over het bureau liggen. Tot zijn verbazing zag de leraar dat er al zijn striemen op de billen stonden. Hij vermoedde dat de jongen na zijn telefoontje al een voorschot had gekregen op de straf van vanavond.

De vader van Jelle zei dat hij vanavond echt een voorbeeld wilde stellen zodat Jelle het wel zou laten om lui te zijn, te spijbelen of andere dingen te doen die verboden waren. Normaal gesproken kondigde hij van tevoren af welke straf de jongen zou krijgen. Om de spanning op te voeren en om te kijken hoe de striemen zich zouden ontwikkelen zei hij alleen: ik begin met je zes slagen met de junior cane te geven. De vader van Jelle pakte de cane. Die was na het gebruik gisteren en een half weken in het water zeer soepel. Hij hield iets meer pauze tussen de slagen dan de vorige keer maar toch had Jelle binnen 2 min zes snerpende slagen te pakken.

Zo, de kop is eraf. Reken er niet op dat we al klaar zijn. Je krijgt nu nog een keer zes slagen. En ze zullen hard zijn. Opnieuw floot de cane zes keer en Jelle ervaarde dat de cane op zijn blote billen nog feller aankwam dan op zijn boxer.

Na zes slagen voelde de vader van Jelle de billen van de jongen. Sommige striemen waren gezwollen en hij voelde dat de billen gloeiden. Zo, jouw billen zorgen vanavond voor warmte in huis. Dat scheelt weer in de stookkosten. De leraar grinnikte, Jelle kon de humor er niet van inzien.

Tot slot heb ik nog een verrassing voor je. Je krijgt nog drie slagen met de senior cane. Ik weet dat je billen eigenlijk genoeg gehad hebben, maar ik wil je afleren dat het ooit nog een keer nodig is dat jouw docent jouw billen ziet, laat staan hoe daar een zwiepende cane overheen gehaald wordt. Toen volgden nog drie slagen met de senior cane. Jelle schreeuwde van de pijn. Zijn vader gaf hem daarvoor geen extra slagen. Er waren immers grenzen aan wat een jongen van 14 hebben kan.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!