New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 06 May 2014


Het was dinsdag. Jeroen wilde naar huis gaan en werd door de meester tegengehouden. “Wil je dit pakketje afgeven bij jouw buurmeisje Sanne.” Jeroen kreeg een langwerpig pakketje in zijn handen geduwd dat was verpakt in plastic. Toen hij het aanpakte wist hij het: het was net zo’n pakketje als hij zelf vrijdag had gehad.

Zijn buurmeisje Sanne zat in een parallelgroep en had dinsdagmiddag vrij omdat de lerares ziek was. Jeroen speelde vroeger wel eens met Sanne en kende haar goed. Hun ouders kwamen regelmatig bij elkaar over de vloer. Hun slaapkamers grensden aan elkaar. Jeroen had wel eens gehoord dat Sanne huilde. Hun huizen waren gebouwd in de jaren 60 en waren vrij gehorig.

Hij belde aan bij Sanne. De moeder van Sanne deed open. “Kom maar even binnen Jeroen, sprak ze. Toen Jeroen in de huiskamer was Sanne er ook. De moeder van Sanne vroeg of hij wist wat er in het pakketje zat. De jongen bloosde en vertelde dat er rietjes in zaten. De moeder van Sanne zei niets en legde het pakje op tafel. Sanne vroeg aan Jeroen of hij haar even wilde helpen met een engelse vertaling. Jeroen en Sanne liepen naar boven en gingen naar de slaapkamer van Sanne.

Ze begonnen gelijk te praten over de rietjes. Jeroen vertelde dat zijn vader afgelopen vrijdag de rietjes gelijk geprobeerd had. “Dat dacht ik al, ik hoorde jou janken en hoorde zelfs het zwiepen van het rietje.”, vertelde Sanne. Jeroen vroeg “krijg jij ook wel eens voor je billen ?”. Sanne vertelde dat het niet vaak gebeurde maar als het zover was kreeg ze met de lineaal op haar broek of onderbroek. Jeroen vertelde op zijn beurt dat hij wel eens met de mattenklopper kreeg en dus sinds vrijdag het rietje. “Krijg je daar striemen van”, vroeg Sanne. “Jazeker, mijn pa pakte het dikste rietje, de senior cane, sloeg me daarmee en vanmorgen zag ik onder de douche de striem er nog op staan.” Sanne keek eens naar de broek van Jeroen. De jongen droeg een blauwe broek en er was natuurlijk niets te zien. “Je mag de striem wel zien hoor”, sprak Jeroen. Hij deed z’n broek iets naar beneden, schoof zijn witte boxer wat omlaag en Sanne zag vaag de afdruk van de cane in de billen van haar buurjongen. Ze kon nog niet weten dat ze vanavond allebei de cane zouden krijgen.

Toen Jeroen naar huis ging rinkelde net de telefoon. Toen z’n moeder die opnam was de school aan de telefoon. De meester vertelde dat haar zoon niet over zou gaan vanwege een onvoldoende voor engels. De moeder van Jeroen stuurde haar zoon meteen naar boven. “Jouw vader zal denk ik vanavond jouw billen wel een lesje engels leren”, sprak ze. Ook bij de buren werd gebeld. Sanne zou wel over kunnen gaan maar dan moest ze minimaal een 8 halen voor de laatste toets van engels. De moeder van Sanne wees op het pakje dat nog steeds op tafel lag. “Maak maar open”, sprak ze. Sanne deed het en haalde 3 canes en een brief uit het pakje. Ze las: Aan de ouders/verzorgers van Sanne,

We vinden het fijn dat u als ouders praat over de opvoeding van uw kinderen. Wij stelden uw brief zeer op prijs. U schreef daarin dat u met de ouders van uw buurjongen een goed gesprek heeft gehad over straffen. U krijgt bijgaand een zelfde pakketje dat aan alle jongens van groep 8 is uitgedeeld en inmiddels ook aan enkele meisjes.

De dunste cane, de nursery-cane, kunt u direct gebruiken. Doordat deze dun is kunt u hem het beste gebruiken op een dunne onderbroek of op blote billen. Voor de meeste overtredingen is 6 slagen voldoende.

De junior cane is wat strenger. U kunt hem gebruiken als uw dochter zich echt misdragen heeft. Als uw dochter een niet al te dikke bovenbroek draagt is de junior cane ook geschikt. Vanaf 13-14 jaar kunt u beter de nursery-cane niet meer gebruiken en overgaan op gebruik van de junior cane. De senior cane is geschikt vanaf 15 of 16. Het is een stuggere strenge cane die meedogenloos zwiept. Uw dochter zal een tuchtiging van zo’n cane niet snel vergeten. Wij hopen dat u de canes niet vaak nodig heeft. Als u ze gebruikt, gebruik ze dan wel goed. Uw dochter Sanne zal u er later dankbaar voor zijn. U treft hierbij een inlogcode aan voor een internetsite. Wij horen graag wanneer u de canes gebruikt en wat de ervaringen zijn. Met vriendelijke groet, De Schoolleiding

Sanne keek eens naar haar moeder. Die sprak “Ja, vanavond krijg je van je vader het eerste pak slaag ermee. Ik kreeg zojuist een waarschuwing van school dat je een 8 voor engels moet scoren omdat je anders blijft zitten. Je snapt dat we dat niet kunnen accepteren. Ga maar naar boven. Ik kom zometeen naar boven.”

Even later kwam de moeder van Sanne naar boven. Ze zei dat Sanne haar broek moest laten zakken en voorover in haar onderbroek op bed moest gaan liggen. “Je krijgt nu alvast met de lineaal 12 slagen. Dan zijn je billen vast voorverwarmd.” Klits, klats, de lineaal warmde het achterste van Sanne aardig op.

Met het avondeten voelde Sanne haar zitvlak gloeien op de houten keukenstoel. Na het eten werd ze naar boven gestuurd. Haar vader kwam naar boven en had de junior cane meegenomen. “Je krijgt 3 slagen op je broek en 3 slagen op je onderbroek. Jeroen krijgt vanavond ook. Ik sprak net zijn vader. Hij vertelde dat Jeroen blijft zitten voor engels.” Sanne ging voorover op bed liggen. Haar zwarte broek had 1 achterzak . Haar vader mikte met de cane op de bilhelft zonder achterzak. Het zwiepte en daar kreeg de 12-jarige Sanne haar eerste canestriem. Het trok, heel anders dan de lineaal. Na 3 slagen moest de broek uit en kreeg Sanne op haar witte onderbroek van langs. Haar vader sloeg hard. De cane floot en Sanne gilde van de pijn. Dit was echt straf. “Zo, je mag hier vanavond voor straf blijven.”

Aan de andere kant van de muur had Jeroen het zwiepen van de cane gehoord. Hij was ook naar boven gestuurd. Zijn vader zei dat hij om 21:00 uur slaag zou krijgen. Dan had hij nog wat tijd om ertegen op te zien. Zo rond 19:00 uur hoorde hij Sanne huilen. Hij hoorde zelfs het zwiepen van de cane.

Om 21:00 was het zover. Jeroen moest zich buigen over de chesterfield. Pa zag dat de billen van Jeroen zich spanden in de witte onderbroek. De jongen voelde weer het koude leer tegen zijn benen.

“Je krijgt 6 slagen met de junior cane. Je mag je onderbroek aanhouden. Vind je wel fijn denk ik.“ Bij de vierde slag gilde de jongen. De jongen draaide op de stoel. Pa besloot de laatste slag echt hard te geven. Hij haalde het riet aan. Het floot en snerpte over het witte katoen van Jeroens onderbroek. De jongen jankte. Tranen liepen langs zijn wangen. Dit was echt streng.

Aan de andere kant van de muur hoorde Sanne hoe Jeroen werd aangepakt. Ze voelde haar eigen striemen gloeien en dacht aan de pijn die haar buurjongen nu zou hebben.

De volgende dag liepen ze samen naar school. “Voel jij je billen nog gloeien ?”, vroeg Sanne. “ Wat denk je ?”, antwoordde Jeroen.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!