New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 3

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 28 May 2014


Het was de eerste week van de vakantie. De leerlingen van groep acht genoten ervan. Sanne en Jeroen zouden samen naar de binnenstad gaan. Gezellig winkelen en zo. Toen ze aan het eind van de middag bij de Hema waren beland spraken ze af dat ze nog wat zouden drinken. Het was er druk en ze konden net een plekje vinden om te gaan zitten. Sanne fluisterde tegen Jeroen we kunnen wel weg lopen zonder te betalen. Niemand die het ziet.

Ze keken eens rond en waagden toen de kans. Ze hadden niet gerekend dat er in de Hema camera’s hingen. Het gebeurde vrij regelmatig dat schooljeugd zonder te betalen de winkel uitliep. Jeroen Sanne werden bij de uitgang tegengehouden. Ze moesten naar het kantoortje van de bedrijfsleider. De bedrijfsleider vertelde dat hij hun ouders zou opbellen zodat die ervan wisten. De vaders van Jeroen en Sanne waren beiden thuis. Ze vertelden de bedrijfsleider dat ze hun zoon en dochter een geducht pak slaag zouden geven. Toen de bedrijfsleider de telefoon er opgelegd had zei hij: Jullie vaders vertelden me dat jullie vanavond geducht billenkoek zullen krijgen. Nu ik hoop dat jullie je lesje zullen leren.

Sanne en Jeroen liepen naar huis toe. Ze spraken over de straf die ze zouden krijgen. Jeroen zei tegen Sanne Ik denk dat we straks weer met dat vervelende striemende rietje krijgen. Sanne zei: Dat weet ik wel zeker, mijn vader is helemaal gek op die rietjes. Haast iedere avond zegt hij wel dat ik er striemen mee krijg als ik me niet gedraag.

Toen ze thuis kwamen stonden hun ouders al te wachten. Ze kregen te horen dat vanavond Jeroens vader hen allebei zou straffen. Morgenavond zou de vader van Sanne hen beiden het rotan laten voelen. Na het avondeten was het zover. Sanne had gedoucht en belde aan bij het huis van haar buurjongen.

Ga maar naar boven, naar Jeroens slaapkamer. Je weet de weg. Jeroen en zijn vader zijn al boven en wachten op jouī, zo sprak de moeder van Jeroen. Toen Sanne voor de deur van de slaapkamer van Jeroen stond hoorde ze zijn vader zeggen Ga maar vast in je boxer over de leren stoel liggen. Sanne zal zo wel komen.

Sanne deed de deur open en zag Jeroens vader met de junior cane staan. Jeroen lag in zijn boxer over de oude Chesterfield. Jeroens vader vertelde hen dat hij ze allebei zes slagen met de cane zou geven. Sanne zag dat de vader van Jeroen de cane omhoog zwaaide en hem met kracht over de boxer liet zwiepen. Het maakte een kletsend geluid. Weer sloeg Jeroens vader, net onder de plaats waar de eerste keer het rietje was neergekomen. Jeroen siste toen hij de tweede striem gekregen had.

Na zes slagen mocht hij overeind komen en zei zijn vader tegen hem: Zo, nu gaan we wisselen, je kunt nu zien hoe Sanne een pak slaag krijgt. Sanne, kom hier, laat je broek zakken, ga over de stoel liggen. Sanne kreeg een rode kleur. Het was nogal wat om als meisje van de buurman een pak slaag te krijgen. Het was wel blij dat het tenminste niet op de blote billen was. Haar vader had daar wel eens mee gedreigd. Tot nu toe was het daarvan niet gekomen.

Toen Sanne over de stoel lag voelde ze de warmte daar waar Jeroen net gelegen had. Ze voelde dat Jeroens vader met de cane over haar witte onderbroek streek. Toen hoorden ze het bekende zwiepen en voelde ze de eerste striem. De pijn was hetzelfde als bij haar vader. De rietjes kwamen tenslotte van dezelfde school en waren zorgvuldig op lengte en dikte uitgekozen. Ook Sanne kreeg haar zes verdiende striemen. Jeroen zag hoe de cane bij iedere slag in haar billen veerde. Na haar straf werd ze naar huis gestuurd.

De volgende avond was het tijd voor de volgende afstraffing. Deze keer belde Jeroen aan bij zijn buurmeisje. De moeder van Sanne deed open en liet hem binnen. Kom maar mee, mijn man en Sanne zijn al boven. Ik wil net als bij Sanne eerst de striemen op jouw achterste zien.

Ze nam de jongen mee naar de keuken, deed het gordijntje voor het raam dicht en vroeg de jongen om zijn striemen te laten zien. Sanne’s moeder zag dat de jongen aarzelend zijn blauwe korte broek liet zakken en nog aarzelender zijn witte onderbroek. De moeder van Sanne zag een vergelijkbaar beeld als bij haar dochter. Sanne had wat rondere billen, Jeroen had echt nog magere jongensbillen. Het leek wel alsof zijn striemen wat meer rood waren dan die van Sanne.

De jongen mocht zijn onderbroek en korte broek weer aantrekken en werd naar boven gestuurd. Toen hij voor de slaapkamer van Sanne stond hoorde hij haar vader al praten. Je weet Sanne dat ik geen liefhebber van deze straffen ben maar je krijgt nu met het rietje op je blote billen. Dat zal jullie leren. Ga maar vast voorover op bed liggen. Ik hoor Jeroen al komen.

Toen ging de deur open. De vader van Sanne zei tegen Jeroen: Ik ga jullie allebei zes slagen met de junior cane op de blote billen geven. Eerst is Sanne aan de beurt en dan jij. Ga maar op de overloop staan, ik laat de deur van de slaapkamer open zodat je goed kunt horen hoe hard Sanne ervan langs krijgt.

Jeroen bleef wachten en zag van de overloop Sanne niet liggen. Wel zag hij de vader van Sanne in de spiegel die daar hing. Hij zag hoe de vader van Sanne even voorover bukte en hij hoorde het geluid van elastiek. Het klonk alsof de vader de onderbroek liet zakken. Toen klonk het inmiddels vertrouwde geluid dat de cane maakt die met kracht op de billen van een tiener wordt gebruikt. De vader van Sanne sloeg iets langzamer dan de vader van Jeroen, dat was wel een geluk bij een ongeluk. Die striemen bleven toch al zo lang gloeien en als je dan de volgende slag al heel snel kreeg was dat geen pretje.

Na zes slagen hoorde Jeroen dat Sanne haar onderbroek en bovenbroek weer aan mocht doen. Ze kwam met betraande ogen naar buiten.

De vader van Sanne riep nu Jeroen naar binnen. Voor de tweede keer die avond moest Jeroen in tegenwoordigheid van iemand anders zijn billen ontbloten. De vader van Sanne zag hoe de jongen zijn blauwe korte broek liet zakken en vervolgens aarzelend keek. De vader van Sanne zei: ga maar voorover liggen op het bed. Ik trek straks je onderbroek naar beneden. Toen Jeroen op het bed van Sanne lag voelde hij de warmte nog. Gek, ook raar om of het bed van je buurmeisje te liggen en bovendien daar een geducht pak slaag te krijgen. Hij voelde dat de vader van Sanne het elastiek van zijn onderbroek pakte en die tot zijn knieŽn naar beneden trok. De vader van Sanne zag de striemen die de jongen had. Het viel hem ook op dat de billen slanker waren dan die van zijn dochter. Hij hief de cane omhoog en liet met kracht het tuchtriet neerdalen op de jongen billen. Jeroen voelde dat de pijn wat intenser was dan gisteren. Waarschijnlijk kwam dat omdat hij nu de bescherming van een dun laagje katoen moest missen. Nadat de vader van Sanne ook aan hem zes slagen had toegediend werd de jongen naar huis gestuurd.

De Sanne en Jeroen zouden het de volgende keer wel laten om te stelen bij de Hema.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!