New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 4

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 28 May 2014


Het was aan het eind van de zomervakantie. Sanne en Jeroen hadden zich voorbeeldig gedragen. Toch zou Jeroen groep 8 een keer over moeten doen. Sanne zou wel naar de brugklas gaan. Hun vaders hadden in de gaten dat canes voortreffelijk werken voor zover jongens als meisjes. De striemende pijn zorgde voor een passende herinnering en zorgde ervoor dat ze het wel lieten om iets verkeerd te doen.

De ouders van Sanne en Jeroen besloten zo net voor het begin van het nieuwe schooljaar om door middel van een caning hen in te prenten vooral hun best te doen.

Ze spraken af dat ze de caning zouden doen bij Sanne thuis. Sanne’s vader had een grote studeerkamer met een groot ouderwets eiken bureau. Daar zouden de tieners naast elkaar over kunnen liggen. Voor een extra strafelement zou de vader van Jeroen Sanne straffen en Sanne’s vader Jeroen. Verder werd afgesproken dat de tieners vooraf twee tikken zouden krijgen met de lineaal en de mattenklopper. Sanne kreeg voordat de canes werden gebruikt met de lineaal, Jeroen met de mattenklopper. De vader van Sanne en Jeroen vonden het goed dat Sanne en Jeroen zouden weten van elkaar hoe zij gestraft werden.

Op een mooie zomeravond was het zover. Jeroen en Sanne stonden samen met de vader van Sanne en Jeroen in de studeerkamer. Het raam stond open en ze konden de vogels horen fluiten.

Jeroens vader vertelde hoe ze tot dit besluit waren gekomen. Sanne dacht er het hare van. Ze vermoedde dat haar vader er plezier in had om af en toe een caningsessie te organiseren. Op het bureau lagen vier canes, 2 x een junior en 2 x een senior cane. Verder lag Sanne’s lineaal er en Jeroens mattenklopper.

We beginnen met de mattenklopper. Gaan jullie maar voorover liggen. De broek mag aanblijven. Jeroens vader zag hoe Sanne en Jeroen over het bureau bukten. Jeroen droeg een witte korte broek. Jeroens vader zag hoe zijn onderbroek erin afstak. Sanne droeg een gele korte broek. Jeroens vader sloeg hen allebei twee keer op de billen. Sanne voelde hoe de mattenklopper gloeide. Echt een jongenstuchtinstrument, dacht ze.

Toen moesten ze hun korte broek laten zakken. Sanne’s vader pakte de lineaal en sloeg eerst Sanne en dan Jeroen ook twee keer. Jeroen voelde hoe het hout schroeide. Die Sanne werd wel aangepakt, dacht hij. De pijn was beslist niet milder dan de mattenklopper.

Toen was het tijd voor de cane. Sanne’s vader vertelde dat ze allebei 6 slagen zouden krijgen met de junior cane. Sanne’s vader pakte Jeroens cane en Jeroens vader pakte Sanne’s cane. Ze gingen achter hun kinderen staan en spraken af dat ze gelijk zouden slaan. Toen weerklonk het geluid van de beide canes. De canes veerden in de billen van de tieners. Hun witte onderbroeken zouden de pijn beslist niet tegenhouden. Jeroens vader zag dat zijn buurmeisje anders reageerde dan Jeroen onder de pijn van de cane. Ze leek wel wat taaier te zijn. Sanne’s vader genoot van het gezicht van zijn buurjongen. De katoenen onderbroek herinnerde hem aan de tijd toen hij thuis van zijn vader een pak slaag kreeg.

Toen de slagen gegeven waren vertelde Jeroens vader dat nu de senior cane gebruikt zou worden. Jeroen zou 2 slagen op zijn blote billen krijgen omdat hij groep 8 moest overdoen. Sanne zou op haar onderbroek krijgen als waarschuwing om vooral niet de brugklas over te moeten doen.

De senior canes werden gepakt. De vaders legden de canes over de billen van hun kroost. Die van Jeroen waren ontbloot. De witte onderbroek hing op zijn enkels. Tegelijkertijd gierden de canes. Sanne en Jeroen sprongen op van de pijn. Dit was niet uit te houden. Sanne zag in een flits de striemen op de billen van Jeroen staan. Het zou er bij haar wel net zo uitzien.

Toen kwam de laatste caneslag. Weer gierden de seniorcanes en trokken de beroemde tramline op de billen van de twee. Ze zouden hun best doen op school !!

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!