New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 5

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 28 May 2014


Het ging goed op school. Sanne had het prima naar haar zin en de cijfers waren prima. Bij Jeroen was dat anders. De eerste weken dacht hij nog aan de dreiging van de cane. Jongens van 12 hebben echter een kort geheugen. Het komt maar zelden voor dat een enkele caning genoeg is.

Toen de vader van Jeroen te horen kreeg dat zijn zoon weer een potje maakte van engels was hij het echt beu. De jongen zou vanavond striemen krijgen die hem zouden heugen. Hij zette de junior cane in het water en besloot Jeroen vanavond een geducht pak slaag te geven.

Opeens schoot hem een aardige gedachte door het hoofd. Hij had van de buurman gehoord dat Sanne het prima deed op school. De cane had sinds het eind van de zomervakantie niet meer gezwiept op haar achterste. Misschien was het voor Jeroen wel goed dat zij zou kijken hoe Jeroen geranseld werd en vond de buurman het wel aardig een gedeelte van de caning te geven. Hij had gemerkt dat de buurman er echt van genoot. Dit in tegenstelling tot zijn dochter die zich het striemende uiteinde maar al te goed herinnerde en er voor zorgde dat haar vader geen kans kreeg haar billen te zwepen.

Een afspraak was zo gemaakt. Jeroen zou in de stdueerkamer van zijn vader 4 slagen op zijn boxer krijgen en van de buurman ook 4 slagen.

Jeroen moest aanbellen bij de buren. Sanne deed open. Ze had medelijden met Jeroen maar vond het ook wel spannend om te kijken hoe haar buurjongen met de cane kreeg. Het geheimzinnige rietje dat er heel onschuldig uitzag maar waarvan ze wist dat het gloeiende billen veroorzaakte. De vader van Jeroen vertelde dat hij er pijnlijke lijfstraf van zou maken. Het rapport lag al klaar dus Jeroen hoefde niet proberen een onvoldoende te verstoppen.

Op het bureau lag de junior cane klaar. Jeroen kreeg de opdracht zich uit te kleden en in zijn boxer over hte bureau te gaan liggen. Intussen had Jeroens vader de junior gepakt en hoorde Jeroen dat hij daar in de kamer mee zwiepte. De vader van Jeroen legde de junior cane op de nog witte billen die gespannen in de strakke witte boxer naar boven staken. Hij zwiepte de cane omhoog en liet hem precies midden op de billen striemen. Na enkele seconden kwam de striem opzetten.

Na 6 slagen moest Jeroen in de hoek gaan staan. Laat je boxer maar zakken, dan kan Sanne zien hoe goed jouw billen gestriemd zijn. Sanne zag dat dit niet was overdreven. Er stonden dieprode striemen naast elkaar over de billen van haar buurjongen. Toen mocht Jeroen zijn boxer weer aandoen. Hij voelde het katoen tegen de striemen schuren.

Jeroen kreeg de opdracht zich klaar te maken voor het volgende set van zes slagen. Nu zou zijn strakke witte boxer geranseld worden door Sanne’s vader. Jeroen ging weer over het bureau liggen. De vader van Sanne pakte de soepele junior cane en genoot van de billen van zijn buurjongen. Het witte katoen van de boxer spande prachig over de al gegeven striemen. Toen gaf hij rustig en beheerst 6 strenge slagen.

Na zes slagen vertelde de vader van Sanne dat nu de finale zou volgen. Jeroens vader keek een beetje vreemd. Er was afgesproken dat er 8 slagen gegeven zouden worden.

Sanne’s vader sprak: Ik doe dit niet graag waar Sanne bij is, maar je hebt het echt nodig. je krijgt nog 4 slagen op je blote kont. Jeroen schrok. De buurman had hem bepaald niet mild gecaned. Sanne’s vader vertelde dat hij zijn boxer tot zijn knieŽn moest laten zakken. Hij zag dat de 8 cane slagen behoorlijk effectief waren geweest. Op een Engelse kostschool had deze straf serieus meegeteld.

In de daaropvolgende 3 minuten kreeg Jeroen volgt een strak ritme 4 striemen onder elkaar die flink werden aangezet. Toen de straf voorbij was mocht Jeroen zijn boxer weer aantrekken.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!