New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 6

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 May 2014


Start Jeroen en Sanne werden uitgenodigd voor een reŁnie van groep 8. Het was begin december. Sanne had het prima naar haar zin op de middelbare school. Jeroen zat nog steeds op groep 8 omdat hij was blijven zitten.

De avond zou om half 10 afgelopen zijn. De ouders van Sanne en Jeroen rekenden erop dat zij tegen 10 uur thuis zouden zijn. Het was erg gezellig. De leraar informeerde ook nog terloops of de kinderen zich wel gedroegen nu zij op de middelbare school zaten. Anders moet ik nog een brief schrijven aan jullie ouders om de rietjes nog eens op jullie achterste te testen, zo sprak hij. De kinderen glimlachten eens. Sommigen hadden de rietjes al meer gevoeld dan hen lief was.

Na afloop stonden Sanne en Jeroen buiten te praten met oud-klasgenoten. Dat duurde nogal even en zij waren pas om 11 uur thuis. Ze hadden stevig doorgelopen naar huis maar verloren tijd kun je niet meer inhalen. Sanne deelde met Jeroen haar zorgen. Ze vermoedde dat ze thuis de cane zouden krijgen. Jeroen was er ook bang voor. Spelenderwijs sloeg hij zijn buurmeisje op haar billen. Jij hebt een stevige kont, daar voel je niks van. Sanne lachte. Ze mocht Jeroen graag.

Onverwachts sloeg ze hem ook op zijn billen. Nou, jij kunt nog wel een paar keer met het rietje gebruiken. Ik voel je botten door je broek heen steken. Jeroen vertelde dat het beslist niet aan het rietje lag. Hij kreeg er toch wel iedere 3 weken mee. Sanne antwoordde dat zij niet zo vaak kreeg. De laatste keer was aan het eind van de zomervakantie geweest. Ik ben al bijna vergeten hoe het voelt, sprak ze.

Dat zou snel veranderen. Toen ze achterom liepen kwamen ze in het pad de beide vaders tegen. Die wilden net naar de school gaan om te kijken waar ze bleven. Ze hadden afgesproken dat de twee 12-jarige tieners als ze door eigen schuld te laat waren de volgende straf zouden krijgen:

Kies de straf


straf met de junior cane
straf met de senior cane

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!