New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 7

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 May 2014


Het was drie maanden na de reunie in december. Sanne en Jeroen waren toen s avonds laat geducht met de cane afgestraft omdat zij te laat thuis waren.

Alleen Jeroen had twee weken geleden nog met de junior cane of zijn onderbroek gekregen omdat hij brutaal was geweest tegen zijn moeder. Jeroen kreeg het pak slaag direct na het avondeten. Sanne zat op haar slaapkamer te leren en hoorde het inmiddels vertrouwde geluid van de rotan dat het kracht neerkomt op jongens billen.

Deze middag zat Jeroen bij Sanne op de kamer. De twee hadden nog regelmatig contact. Ze woonden heel zijn leven al naast elkaar en hadden vroeger heel veel gespeeld. Op een gegeven moment begon Sanne over twee weken geleden. Ze vertelde dat ze door de muur heen de cane had horen fluiten. Jeroen knikte instemmend: Ik was brutaal geweest tegen mijn moeder en mijn vader wilde mij het gedrag gelijk afleren.

Sanne grinnikte. Ze zei: mijn vader en moeder zijn weg. Zullen we elkaar eens met de cane geven ?. Jeroen keek verbaasd. Hij had dit niet verwacht. Je gaat elkaar toch niet voor de lol een pak slaag geven. Hij wilde geen spelbreker zijn, hij was ook wel nieuwsgierig hoe de straf van Sanne zou voelen. Andersom vond Sanne het erg spannend om eens door haar buurjongen geranseld te worden. Sanne liep naar beneden en kwam terug met de junior cane.

Jeroen stribbelde nog wat tegen en stelde voor om bij hem de caning over zijn bovenbroek te doen. Sanne wilde daar niet van weten omdat hun ouders vrijwel altijd op de onderbroek en soms op de blote billen sloegen. Jeroen bedong wel dat hij als eerste mocht beginnen met slagen geven. Hij zei tegen Sanne dat ze voorover op bed moest gaan liggen. De bruine broek van Sanne was strak gespannen rond de billen. Jeroen zag door de broek heen de afdruk van haar onderbroek. Jeroen commandeerde dat ze haar bovenbroek moest laten zakken. Het werd nu echt spannend.

Jeroen pakte de cane, zwiepte er eens mee, legde hem over de billen van Sanne, mikte eens en sloeg toen haar hard. Sanne siste tussen haar tanden, ze had niet verwacht dat een jongen van 12 zo hard zou kunnen canen. Ze kwam er achter dat de zwiepkracht van de cane het echte werk doet. Net als bij de caning van hun ouders wachtte Jeroen even met volgende slag. Hij vond het wel spannend. De ronde billen van zijn buurmeisje lagen uitdagend te wachten voor de volgende striem. Die kwam dan ook snel. Jeroen genoot van het fluitende geluid en de kracht waarmee het rotan op het zitvlak van Sanne kwam. De laatste van zes slagen gaf hij met volle kracht. Sanne jankte, het was een echte voltreffer.

Toen was het de beurt van Jeroen om door Sanne geslagen te worden. Sanne nam zich voor om zijn billen geducht onder handen te nemen. Terwijl ze haar eigen striemen voelde gloeien zei ze tegen Jeroen dat hij zijn rode broek moest laten zakken. Ze zette een houten stoel in het midden van haar slaapkamer en zei dat Jeroen voorover op die stoel moest gaan leunen met zijn handen. Ja jongetje, ik ga jou eerst drie slagen over je onderbroek geven en daarna drie slagen bloot. Jeroen stribbelde nog wat tegen maar Sanne drukte door. Ze wees hem erop dat hij haar net ook onbarmhartig had geslagen en dat hij dus zo sportief moest zijn om ook haar striemen te voelen. Sanne pakte de cane en zag het uiteinde waarmee ze net zelf nog kennis had gemaakt. Het was onvoorstelbaar dat zo’n dun rietje zoveel pijn kon doen. Intussen had Jeroen zijn broek naar beneden gedaan en stond hij voorover over de stoel. Sanne pakte de cane en zwiepte gelijk over de billen van Jeroen. Het was een voltreffer die prachtig over de beide helften van zijn billen trok. Na drie slagen moest Jeroen zijn onderbroek tot ze knieŽn laten zakken. Jeroen vond de pijn van de cane stevig, aan de andere kant was het heel opwindend om van zijn buurmeisje dit pak slaag te krijgen. Hij voelde zijn piemel stijf worden en hoopte dat Sanne het niet zou zien. Sanne pakte de cane en ranselde voortvarend door. Jeroen kreeg van haar nog eens drie striemen op blote billen.

Na afloop bracht Sanne de cane terug en genoten de twee van hun gloeiende billen.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!