New MMSA spank logo

Groep 8
Deel 8

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 May 2014


Het was drie jaar later. Sanne en Jeroen waren 15 jaar. Alleen Jeroen kreeg af en toe nog met de cane. Sanne had haar laatste pak slaag vorig jaar gehad. De moeder van Sanne vond dat je meisjes van 14 eigenlijk niet meer moest slaan. Sannes vader wilde nog wel maar het ging toch niet door.

Jeroen zat nu in de 2e klas en had in de afgelopen 3 jaar zeker 25 keer met de cane gekregen. Meestal was dat de junior cane. Een enkele keer de senior cane. Als Sanne op haar slaapkamer zat hoorde ze dat haar buurjongen weer onder het rietje moest bukken. Aan het zwiepende geluid hoorde ze welke cane gebruikt werd.

Op een avond kwam Jeroen thuis. Zijn vader rook een alcohollucht. Zijn vader had hem streng verboden voor zijn 16e te drinken. Zijn vader werd kwaad en zei: šIk denk dat ik de cane maar weer eens moet gebruiken. Direct naar boven.!. Na een kwartier kwam zijn vader boven. Jeroen zag dat hij de junior- en seniorcane bij zich had.

Hij vertelde dat de jongen met iedere cane 6 slagen zou krijgen. De laatste 6 zouden bovendien op de blote billen zijn. Hij pakte de junior cane, boog hem eens tussen zijn handen, tikte op de witte boxer en sloeg toen. Zweeeeeeeeepppp, klets.

Het was een apart geluid, een cane op de boxer. De cane was al vaak gebruikt maar nog steeds zeer soepel. De boxer was glad en stond goed gespannen rond de billen. Nog eens kregen de billen van Jeroen de cane te voelen. De cane trok een mooie streep op de boxer. Jeroen kreunde. Het materiaal van de boxer was dun.

Vader zag dat enkele striemen onder de boxer uitkwamen. De striemen waren flink rood en gezwollen. Na 6 slagen had Jeroen een stevige caning gehad. Pa sommeerde hem zijn witte boxer te laten zakken voor de finale van de tuchtiging. Toen Jeroen zijn boxer liet zakken zag pa de striemen pas goed. Ze waren rood. Het resultaat van de straf zag er al goed uit. Zes parallelle strepen.

De jongen lag nu naakt voor hem met zijn witte boxer net boven zijn witte sportsokken. Pa pakte de senior cane en kletste zachtjes tegen de billen. šIk hoop dat deze caning je goed zal leren. Je zult voelen dat caning op blote billen nog wat harder aankomt zeker als je al 6 slagen gehad hebt. De zes slagen kletsten door de slaapkamer en werden begeleid met het janken van Jeroen. Pa sloeg iedere 20 seconden met ijzeren regelmaat en spaarde de billen van zijn zoon niet. De cane floot hoog en veerde met volle kracht op de billen van de 15 jarige jongen.

Na de straf zei pa: šIk heb je nu echt goed gecaned. Denk erom dat je jezelf nu niet meer bedrinkt anders krijg je alles bloot.š De jongen trok zijn onderbroek aan en voelde hoe het katoen schroeide tegen de rode striemen. Hij verlangde niet naar de volgende keer.

Toen zijn vader naar beneden ging piepte zijn telefoon. Een SMS bericht van Sanne. De inhoud sprak voor zichzelf. Was het lekker, schreef ze. Het antwoord was, ja hoor, nu wel.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!