New MMSA spank logo

Caning in de klas en een voorproefje van de zweep

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 25 Jul 2014


Ik ben een (strenge) leraar op de middelbare school en erger me al langer aan een wat gemakzuchtige leerling, genaamd Martijn. Een slanke puber van 15 jaar.

Hij maakt zijn huiswerk niet altijd af en bereidt zijn toetsen niet goed voor. Omdat Martijn hardleers is, wordt het tijd om hem een lesje te leren, zodra daar aanleiding voor is. Op een dag haalt Martijn voor Engels een 4; alle reden om eens een daad te stellen.

Ik zeg in de klas dat Martijn moet nablijven.

Als we alleen zijn zeg ik: Zo Martijn en hoe komt het dat je een onvoldoende hebt ?. Martijn zegt dat hij teveel uit is geweest. Dit antwoord maakt me boos. Ik zal je leren om je best te doen en mij te gehoorzamen. Als je nu niet doet wat ik zeg, word je van school gestuurd.

Wat moet ik dan doen meester, zegt Martijn onzeker en bedeesd. Ga gebukt over mijn bureau liggen. Je krijgt met het spaanse rietje van langs. Laat je broek maar zakken.

Martijn schrikt. Zou de meester weten dat zijn oom thuis ook wel eens een cane gebruikt. Hij laat zijn broek zakken en gaat over het buro liggen. De meester loopt naar het bord en haalt erachter vandaan een cane. Het is net zo’n cane als die zijn oom heeft, iets langer misschien.

Ik sla er eens mee door de lucht en wrijf met de cane door mijn handen. Heerlijk zoŽn rietje. Je krijgt niet iedere dag de kans een jongen te straffen maar als het nodig is moet je het goed doen.

Een siddering gaat door Martijn heen als hij het zwiepen van de cane hoort.Hij denkt dat zoals gebruikelijk de eerste slag komt. Maar ik vind het nog niet nodig, ik zwiep door de lucht en laat de cane zacht neerkomen en streel eerst de billen met de cane. De billen die ook vorige week al een keer gezwiept zijn thuis maar dat weet ik natuurlijk niet. Ik verwacht niet dat veel jongens in mijn klas een pak slaag krijgen, laat staan met een cane.

Dan hoort Martijn ik ga je 12 slagen over je boxer geven. Span je boxer maar strak.. Aarzelend en enigszins beschaamd zie ik dat Martijn zijn boxer strak trekt. Een witte boxer, de boxer heeft geen naad zodat de billen er precies in uitkomen. Het katoen is dun en staat strak rond de beide bilhelften heen. Ik kan niet weten dat deze boxer ook vorige week kennis gemaakt heeft met de cane van Martijns oom.

Dan suist de cane door de lucht en striemt de cane over de jongensbillen van Martijn. Ohhhhhhh...Auuuuu..., kreunt Martijn. De meester slaat net zo hard als oom maar de cane lijkt wel strenger. Dit hou ik niet vol denkt Martijn. Zijn billen voelen als hete kolen.

PATS en weer voelt Martijn op zijn billen de cane neerkomen. Een tergende pijn overkomt hem. Alsof een scheermes over zijn jongensbillen scheert.

Toch besluit ik dat er nog 10 slagen met de cane komen. Met al zijn kracht worden de 10 slagen met zwiepend geluid en bijna sadistisch genoegen afgewerkt. Ik neem ruim de tijd, iedere 50 seconden komt er een zwieper. Het geluid kletst door het lege klaslokaal. Tussendoor laat ik de cane zachtjes over de witte boxer gaan en streel met de cane door mijn handen. Ik voel de flexibiliteit van de cane.

Door de boxer heen staan de striemen van de cane als kerven in de billen van Martijn.

na de straf loop ik naar het bord en pak ik de zweep. Ik loop terug en zeg als je nog een keer lui bent en niet goed scoort krijg je de zweep. Ik zal je twee slagen geven als voorproefje.

Ik zie dat de jongen schrikt. De caning heeft hij opvallend goed ondergaan. Je zou zeggen dat de jongen aan pijn gewend is.

Dan pak ik de zweep en laat het dunne koordje over de billen veren. Het koordje is precies zo lang als het gemiddelde achterwerk van een jongen. Ik zie dat de jongen ineenkrimpt. Nog een keer knalt de zweep.

Na de straf heb ik een goed gesprek met de jongen. Hij vertelt me eerlijk dat hij de pijn van de cane kent. Ik neem me voor hem vaker te canen, zonodig bloot.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!