New MMSA spank logo

de Hema

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 25 Jul 2014


Op een zaterdagmiddag besloten Tom en zijn 15-jarige zus Sanne naar de stad te gaan. Ze verveelden zich en hadden niks te doen. Het liefst wilden ze wat snoep halen om de middag mee weg te eten.

Eenmaal in de HEMA, schrok Sanne: ze had geen geld bij zich. Tom had niets in de gaten en rekende rustig zijn chips af bij de kassa. Opeens was hij Sanne kwijt. Tien minuten later, na veel zoeken, vond hij Sanne buiten, rustig etend uit een zak snoep. Wat heb jij nou gedaan in die tijd?, vraagt Tom. Ja, ik had geen geld bij me dus ik heb het maar gewoon meegenomen, zegt zijn zusje. Gewoon gestolen!, briest Tom, dat gaat toch niet zomaar!?. Op dat moment komt een personeelslid met een opgewonden vrouw naar buiten. DAAR IS DE DIEF!!! Ze worden meegenomen door het personeelslid die hen naar de manager brengt. Streng kijkend zegt de manager: Dit zal jullie vader niet leuk vinden! Toevallig ken ik hem en nu zal hij heel wat minder mild met jullie omgaan dan normaal denk ik.

Tom, die zijn zusje niet wil afvallen, knikt van ja. Hij herinnert zich opeens zijn vader die altijd naar de cane wees en zei: Als jullie ooit nog eens stelen ga ik die gebruiken!

De manager heeft gebeld en nog geen tien minuten later staat vader op de stoep, te trillen van woede. Hij bedankt de manager voor zijn goedwilligheid, betaalt en sleurt ze mee naar buiten, de auto in. Eenmaal thuis stuurt hij Tom en Sanne onverbiddelijk naar boven, gepaard met wat klappen op hun billen. In de grote slaapkamer en uitkleden!, briest hij. Tom en Sanne kijken elkaar doodsbang aan: dit hebben ze nog nooit gehad. Alles uitdoen?, vraagt Sanne angstig. ALLES! brult hun vader en ze rennen naar boven. Eenmaal in de slaapkamer kijken ze elkaar aan: vanaf hun vijfde hebben ze elkaar nooit helemaal naakt gezien. Sanne begint, berustend in haar lot, haar kleren uit te trekken en over de stoel te hangen. Ook Tom kleedt zich helemaal uit. IN DE HOEK MET JE HANDEN IN JE NEK!!! klinkt het van op de trap. Ze doen haastig wat hun bevolen wordt.

Na een kwartier kijken naar de muur, onderwijl aangestaard door hun vader, beveelt hij: Allebei over het bed liggen jullie. Jullie gaan een fikse caning krijgen voor jullie onacceptabele gedrag.

Tom en zijn zusje gehoorzamen en gaan beiden op hetzelfde bed liggen. Ze voelen zich naakt, letterlijk en figuurlijk. Sanne probeert het nog één keer:’Pap, het was echt niet zo erg....’ om vervolgens vijf keer met de hand op haar billen te worden geslagen door haar vader.

Allebei krijgen ze twintig slagen met de cane en ze moeten meetellen. Geen enkele pauze, geen gepraat, alleen het wrede gezwiep van de cane en het huilen van de twee kinderen en het zuchten van hun vader. Nadat hij klaar is controleert hij de striemen. Als Tom beweegt als hij zijn billen voelt, krijgt hij ook nog tien klappen op zijn billen. Zo, dit voelen jullie nog wel even. Nog één keer zon geintje en jullie zullen twee dagen opgesloten worden in deze kamer om elk uur een caning te krijgen. Op je blote billen.’ Oef, dat was niet misselijk.

Tom en Sanne bedachten zich wel twee keer voordat ze nog iets zouden stelen.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!