New MMSA spank logo

De krantenbezorger
Deel 4 – Supplement (Studiegenoot)

by Benny

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 19 Feb 2015


Ik stap uit de trein, check uit en loop naar de uitgang van het kleine dorpsstation. Ik werp nog snel een blik op mijn routebeschrijving en ga op weg. Ik voel me een beetje verward: nerveus, maar ook nieuwsgierig naar wat me te wachten staat.

Vorige week was ik gezakt voor een tentamen. Het was stom en onnodig. Als ik wat minder had gegamed en wat harder had gestudeerd, had ik het makkelijk kunnen halen. Maar, zoals mijn opa altijd zei: As is verbrande turf: ik had wel gegamed en niet hard gestudeerd, dus was ik gezakt.

’s Avonds had ik hem flink geraakt, samen met een studiegenoot, die overigens wel was geslaagd voor het tentamen. Toen ik na een aantal pilsjes vertelde dat ik gezakt was, liet hij zich ontvallen dat hij er in zo’n geval flink van langs zou krijgen. Geïntrigeerd door die uitspraak probeerde ik hem verder uit te horen, maar tevergeefs. Toen ik het een aantal biertjes later nog eens probeerde – Wat bedoelde je nou zo-even met: dat je er van langs zou krijgen als je was gezakt?– was hij, als gevolg van de genuttigde alcohol, loslippiger. Hij begon te vertellen over wat hij zijn mentor noemde.

Jaren geleden, toen ik nog op het atheneum zat, was ik krantenjongen. Een keer nadat ik had moeten nablijven, was ik heel laat met de krant. De man die nu mijn mentor is, gaf me toen een flink pak voor mijn blote billen. Later, toen ik pas studeerde, ging het allemaal niet zo goed. Ik ging teveel uit, studeerde te weinig. Ik heb die man toen gevraagd of hij me wilde helpen om betere studieresultaten te behalen. En zodoende heb ik nu een mentor.

Ik kon mijn oren niet geloven. Een jongen van mijn leeftijd die, als hij niet goed zijn best deed, een pak voor zijn blote billen kreeg? Ik begon mijn studiegenoot uitgebreid uit te horen over zijn ervaringen. Ik wist zelf eigenlijk niet waarom ik zo geboeid was door zijn verhaal. Ik had zeker nog niet de intentie om mezelf aan het bewind van zo’n mentor te onderwerpen; ik was alleen maar nieuwsgierig. Op een vreemde manier wond zijn verhaal me op.

De volgende dag stond ik op met een kater, die pas in de loop van de dag verdween. Ondanks mijn hoofdpijn moest ik voortdurend denken aan het verhaal dat ik had gehoord. Een mentor die oplette of je hard genoeg werkte en je, als dat niet het geval was, ter verantwoording riep en straf gaf. Het klonk belachelijk; we waren immers geen kleine jongens meer. Maar op een of andere manier klonk het ook aantrekkelijk. Zelfdiscipline was niet mijn sterkste punt, dus een beetje externe controle kon geen kwaad. Steeds weer fantaseerde ik hoe het zou zijn als ik straf zou krijgen voor mijn slechte studiegedrag. En naarmate ik meer fantaseerde, werd het idee steeds aanlokkelijker.

’s Avonds trok ik de stoute schoenen aan en belde mijn studiegenoot. Vooraf had ik geen idee hoe hij zou reageren, maar toen hij opnam, klonk hij een beetje wantrouwend. Ik kon me wel voorstellen dat hij zich ongemakkelijk voelde. Hij had mij iets heel persoonlijks verteld. Misschien was hij wel bang dat ik zijn geheim zou doorbrieven aan andere studenten. Daar zou ik mij ook ongemakkelijk bij voelen.

Zelf voelde ik me ook niet zo zeker. Een beetje stotterend begon ik over ons gesprek van de vorige avond. Weet je... Ik, eh, ik dacht... Nou ja ik zou willen vragen... Nee, dit leidde tot niets. Ik vermande mezelf en besloot ter zake te komen. Weet je, ik vroeg me af of jouw mentor nog een leerling zou willen accepteren. Ik hoorde een verbaasde zucht aan de andere kant van de lijn. Ik besloot niet te wachten op een verdere reactie en vervolgde: Zie je, ik besteed veel te veel tijd aan games en te weinig aan mijn studie. Op een of andere manier kan ik mezelf niet dwingen te doen wat ik moet doen. Dus toen jij vertelde over jouw mentor dacht ik dat het mij misschien zou helpen als iemand mij voor mijn laksheid ter verantwoording zou roepen.
Het bleef even stil. Toen weer een zucht. Dit keer klonk het opgelucht. Weet je dat zeker? Het is namelijk geen spelletje. Je krijgt echt straf. Het is beslist geen pretje om een paar uur bij meneer in zijn studeerkamer door te brengen. Het is onaangenaam en pijnlijk.
Ik hoorde echter een aarzeling in zijn stem, alsof hij nog iets wilde toevoegen. Maar..., suggereerde ik. Hij lachte. Maar het voelt ook louterend. Je vindt misschien dat het raar klinkt, maar als je straf hebt gehad dan voelt het alsof je hebt geboet voor je zonden en je weer met een schone lei kunt beginnen.
Het klonk inderdaad wat vreemd, maar ook wel logisch. Door de reactie van mijn studiegenoot voelde ik me gesterkt in mijn voornemen. Ja, ik weet dat het echte straf is en ik hoop dat het het effect heeft dat jij beschrijft. Zou jij je mentor willen vragen of hij mij wil ontvangen.

De volgende dag kreeg ik een kort mailtje doorgestuurd. Stuur je vriend maar langs. Zaterdag, 14.00 uur. Ik ga ervan uit dat jij hem de regels uitlegt.
Nu werd het plotseling heel reëel. Nog een paar dagen en dan was het zover. Ik voelde me blij en bang, opgewonden en nerveus; alles tegelijkertijd. Maar ik wist dat het nodig was. Ik had er zelf om gevraagd.

Mijn studiegenoot heeft me de regels uitgelegd en me een routebeschrijving gegeven en nu ben ik op weg. Langs een verlaten weggetje loop ik, tussen bomen door, verder naar het huis. Als het plotseling opdoemt, verrast de omvang van het pand me. Het is een groot alleenstaand herenhuis en op een of andere manier ziet het er dreigend uit. De dreiging voelt als een voorteken van wat mij te wachten staat.

Zoals was voorspeld, staat de grote zware deur op een kier. Voorzichtig trek ik hem verder open. Er gebeurt niets. Geen geluid te horen. Beschroomd stap ik de grote hoge hal binnen. Ik voel me een insluiper en verwacht elk moment in mijn kraag gegrepen te worden, maar er gebeurt niets. Ik kijk om me heen. Een oude radiator, een trap, twee deuren. Ik ken de instructies op mijn duimpje: uitkleden in de hal, kleren op de radiator leggen...
Ik trek mijn jas uit en leg hem op de aangegeven plaats. Nu begint het serieus te worden! Langzaam begin ik mijn veters los te knopen. Van de zenuwen trek ik er een in een knoop, die ik slechts met veel moeite weer kan lospeuteren. Als dat eindelijk gelukt is, zet ik de schoenen onder de radiator en begin mijn shirt uit te trekken. Ik voel een koud briesje langs mijn blote bovenlijf strijken. Ik ril en maak een aanvang met het losmaken van mijn riem. Ik open mijn broek en trek de rits naar beneden. Even later ligt hij opgevouwen op de radiator, gevolgd door mijn sokken. De stenen vloer voelt koud aan onder mijn blote voeten. Langzaam maar zeker dringt het besef zich aan me op dat het nu echt begonnen is. Mijn onderbroekje glijdt langzaam omlaag. Ik buk om het op te rapen. Mijn penis is, tegen mijn verwachting in, slap als een vaatdoek. Nadat ik ook mijn horloge heb afgedaan en op de radiator heb gelegd, ben ik klaar voor mijn straf. Ik denk aan de vele keren dat mijn vriend hier zo naakt heeft gestaan. Zou hij ook zo geaarzeld hebben voor hij verder ging? De volgende stap, weet ik, is de wandeling naar de studeerkamer. Bij iedere stap die ik zet, hoor ik hoe mijn voetzool op de stenen vloer kletst. Het geluid galmt luid door de hoge lege hal Ik open voorzichtig de deur rechts naast de trap. Vreemd om zo in een wildvreemd huis rond te lopen. Het vervreemdende gevoel wordt uiteraard nog versterkt door het feit dat ik geen enkel kledingstuk aan heb. Ik voel me onzeker en lachwekkend. Voor me strekt zich een lange gang uit, met aan beide zijden deuren, allemaal gesloten. De derde deur rechts, zo weet ik, is de studeerkamer waar mijn straf zich zal voltrekken.

Weliswaar heeft mijn vriend de kamer uitgebreid beschreven, maar toch sta ik versteld als ik de vele boekenkasten zie waarmee deze is gevuld. Ik lees de titels op de rug van enkele boeken, maar dan bedenk ik waarom ik in deze kamer ben. Hier gaat het gebeuren; hier zal ik worden gestraft voor mijn gebrek aan ijver. Ik vraag me af hoe de man mij zal straffen. Net als mijn studiegenoot met de riem? Of milder, omdat ik nieuw ben? Terwijl ik met mijn ogen de lege hoek zoek waar ik mijn pak slaag zal afwachten, zie ik in gedachten mijn vriend hier naakt in de hoek staan. Nu is het mijn beurt!

Mijn benen licht gespreid, verdeel ik zorgvuldig mijn gewicht over beide voeten. Mijn handen leg ik, volgens voorschrift, op mijn hoofd. Dit is het dus. Het begin van mijn straf. Twee saaie muren en een poedelnaakte student die ernaar kijkt, wachtend op wat komen zal. Ik ben gewaarschuwd dat het in de hoek staan eindeloos zal duren, maar toch valt het me al gauw tegen. Als kind heb ik nooit voor straf in de hoek moeten staan. Ik heb sowieso zelden straf gehad. Mijn ouders hebben mij verwend en ik heb daar af en toe danig misbruik van gemaakt. Dus valt het niet mee om hier zo stil in de hoek te staan. Na een tijdje gaan mijn armen zeer doen. Ik herschik mijn in elkaar geweven vingers. Mijn benen prikken een beetje. Ik verplaats mijn gewicht naar mijn enkels en wiebel met mijn tenen om de opkomende kramp tegen te gaan.

Op dat moment hoor ik zachtjes een deur opengaan. Snel sta ik weer stil. Ik hoor geluiden achter me, voel me bekeken. Iets in me wil wegrennen, naar de hal, mijn kleren aantrekken en wegwezen. Maar mijn andere ik maakt me duidelijk dat er geen weg terug meer is: ik ben vrijwillig hierheen gekomen, heb me uitgekleed en ben naakt in deze hoek gaan staan. Misschien volstrekt gestoord – waarschijnlijk volstrekt gestoord, maar volkomen uit eigen vrije wil. En wie A zegt... Dus blijf ik staan. Na een tijd gaan mijn voeten zeer doen. Net als eerder verplaats ik mijn gewicht naar mijn hielen. Ik laat mijn tenen een beetje omhoog komen en beweeg ze even heen en weer.

Oké, jongeman. kom maar uit de hoek! Ik schrik van de woorden, die plotseling hard door de kamer schallen. Hou je handen op je hoofd en kom voor het bureau staan. Voorzichtig draai ik me om. Een grote, stevig gebouwde man zit achter het bureau te wachten. Ik wil mijn handen voor mijn geslacht slaan, dat er nog steeds klein en slap bij hangt, maar ik weet dat dat niet mag. Handen op het hoofd, was immers het bevel. Ik gehoorzaam. Ik voel me een kleine, stoute jongen. En dat ben ik op dat moment eigenlijk ook. Een luie jongen, die zijn schoolwerk heeft verwaarloosd en nu de straf krijgt die hij heeft verdiend.

Zoals mijn vriend al heeft voorspeld, begint de man mij uitgebreid te verhoren. Over mijn achtergrond, mijn studieresultaten, mijn ervaring met straf. Ik vertel, een beetje tot mijn eigen verbazing, alles eerlijk en zonder iets achter te houden. Eindelijk knikt de man, lijkt tevreden.

Goed. Ter zake dan maar. Je hebt je studie verwaarloosd en onnodig een tentamen verknald. Daarvoor verdien je straf. Kom hier! Voor ik weet wat er gebeurt, lig ik over de brede schoot van de man en dalen de eerste slagen neer op mijn billen. Opnieuw ben ik mij bewust van mijn kinderachtige positie. Waarom heeft mijn vader dit vroeger nooit gedaan? Dan was het nu misschien niet nodig geweest. Maar nodig is het, en dus krijg ik er danig van langs. De grote hand van de man zet mijn billen in vuur en vlam. Keer op keer slaat hij op mijn bips. Ik heb moeite stil te blijven liggen.

Minutenlang gaat het pak slaag door, en als het uiteindelijk stopt, blijkt dat slechts een intermezzo. De man pakt uit een la van het bureau een oude slipper en hervat zijn handwerk. De vlammen in mijn billen laaien weer op en ik voel tranen over mijn wangen stromen. Tranen van spijt, verdriet, maar vooral tranen van pijn. Merkwaardigerwijs ben ik me op hetzelfde moment ook bewust dat ik die pijn alleen aan mezelf te wijten heb en volkomen verdiend heb.

Juist als ik denk dat ik het niet langer zal uithouden en om genade wil smeken, houdt de slagenregen op. Zo, voor een eerste keer moeten we het hier maar bij laten. Vooruit! Opstaan en terug in de hoek. Hij begeleidt zijn woorden met nog drie snelle klappen met zijn hand op mijn billen. Ik doe onmiddellijk wat de man zegt, blij dat de pijnlijke slagenregen tenminste over is. Dat ik terug de hoek in moet, is vervelend, maar verre te prefereren boven meer slaag.

Terwijl ik met zere billen moeizaam naar de strafhoek loop, ontdek ik dat mijn penis, die voor het pak slaag nog klein en slap was, nu fier rechtop staat. Tijdens het pak slaag heb ik niet gemerkt dat ik een erectie had. De pijn heeft mijn –duidelijk ook aanwezige– opwinding naar de achtergrond gedrukt. Nu ik terug in de hoek sta, mijn lid als een geweer op de muur gericht, tollen de tegenstrijdige gevoelens door mijn hoofd: het besef van mijn naaktheid, de vernedering van het over de knie moeten, de pijn, maar ook de seksuele opwinding. Voor ik het weet, dwalen mijn gedachten af in allerlei fantasieën. Ik schrik dan ook op als plotseling een stem door de studeerkamer galmt: Draai je maar om. Het zit erop!

Ik draai me langzaam om, laat mijn armen zakken en loop op het bureau toe. De man is inmiddels opgestaan. Met een knikje in de richting van mijn nog steeds stijve lid, geeft hij me een paar tissues aan. Ik denk dat je die even moet afvegen. Ik kijk omlaag en zie sperma druipen. Beschaamd doe ik wat me is gezegd. Ik weet zeker dat mijn wangen nu knalrood zijn. Daar staat een prullenbak!

Nadat we de studeerkamer hebben verlaten, wijst de man me een badkamer, waar ik me wat kan opfrissen. Daarna neemt hij me mee naar de woonkamer en biedt me een drankje aan. Ik voel me hier in de woonkamer nog naakter dan al het geval was in de studeerkamer. De man negeert echter mijn, ongetwijfeld zichtbare, schaamte en biedt me een drankje aan. Je hebt je kranig gehouden voor een eerste keer. Want ik neem aan dat dit slechts een eerste bezoek was? Voor ik besef wat ik doe, knik ik: Ja, meneer. Ondanks de pijn van het pak slaag, de verveling van het in de hoek staan en de schaamte vanwege mijn gedwongen naaktheid, zeg ik zonder aarzelen toe dat ik vaker zal langskomen voor meer van hetzelfde. Ik lijk wel gek, maar mijn vriend had gelijk toen hij zei dat de straf louterend werkt. Mijn naaktheid en schaamte ten spijt, voel ik me opgelucht.

`s Avonds bezoek ik mijn studiegenoot en doe uitgebreid verslag van de gebeurtenissen. Hoewel ik sommige dingen liever voor mezelf zou houden, is mijn opwinding zo groot dat ik alle details van die middag met hem deel. Als ik mijn verhaal gedaan heb, glimlacht hij. Misschien krijgen we in de toekomst een keer samen straf.
Met die gedachte val ik, een paar uur later, tevreden in slaap.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Benny
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!