New MMSA spank logo

Caning op de boerderij
Deel 1

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 14 Aug 2015


Vier jongens telde het gezin, Arjen van 11, Wessel van 12, Joost van 13 en Geert van 15. De jongens leken sprekend op elkaar, met uitzondering van Arjen en Wessel waren het al lange dunne knapen met wit haar.

De boerderij waarop het gezin woonde stond wat achteraf zodat er niet veel bezoek kwam. Pa hield er de wind goed onder bij de knapen. Hij had zich verdiept in goede straffen en had op internet sinds Geert 11 was de voordelen van Engelse lijfstraffen ontdekt. Sindsdien werd er ieder halfjaar een bestelling gedaan voor een set engelse canes. In de schuur stond oud buro met lange laden. Daarin lagen de canes op diameter gesorteerd. Er waren canes tussen 6 en 8mm, zowel het zwieperige kooboo rotan als het stevige dragon rotan.

Als er gestraft moest worden gebeurde dat in de schuur zelf of in de kamer of in de slaapkamer. Er was eigenlijk geen vast patroon. Wel moesten de jongens zelf een cane uitzoeken. Pa gaf alleen het soort cane op.

Er waren klachten gekomen over de jongens. Ze hadden in het dorp tomaten tegen de ramen gegooid. De mensen hadden Stienstra opgebeld maar wisten niet wie het precies gedaan had. De jongens leken sprekend op elkaar en waren watervlug.

Pa besloot de koe aan de horens te pakken. Zodra iedereen thuis was zei hij: jongens kom eens mee naar de schuur. Ik heb iets uit te praten. De jongens liepen mee en hadden al een vermoeden waar pa het over ging hebben.

“Jongens, wie heeft er met tomaten gegooid. Ik wil binnen 5 minuten horen wie het gedaan heeft. Anders krijgen jullie allemaal met de cane.” Pa liep de schuur uit en riep nog “Ik kom met 5 minuten terug”.

De jongens keken elkaar bedrempeld aan. Ze wisten best wie het gedaan had.

Na 5 minuten kwam pa terug en zei “Zo, wie heeft het gedaan ?”

De jongens zeggen niets en zeggen tenslotte dat iemand anders het wel gedaan zal hebben.

Pa werd behoorlijk nijdig. Hij hield er niet van als zijn jongens niet eerlijk waren. “Jongens, normaal gesproken mogen jullie elkaar niet verraden maar nu wel. Jullie laten allemaal hier in de schuur je broek zakken en gaan naast elkaar krom staan.

Pa liep naar het buro en pakte een lange dunne cane van 6 mm dik. Hij zwiepte er mee door de lucht. “Zo, die zal jullie wel aan het praten krijgen. Jullie krijgen net zo lang ieder een tik totdat iemand bekent”, sprak hij. ”Laat je broek maar zakken”.

De jongens gehoorzaamden. Pa zag dat er vier bovenbroeken naar beneden gingen. De jongens bogen zich voorover met de handen aan de enkels. Pa zag dat de witte boxers van de jongens goed strak stonden.

Pa pakte de zwiepende cane en striemde de billen van Arjen. Het knalde door de schuur. Vervolgens kreeg Wessel een tik.

“Zo dat voelen jullie he.”, zei pa

Vervolgens kregen ook Joost en Geert een beurt. Pa zag wel dat de jongens snel zouden bekennen. Het is zeer pijnlijk om gebukt met een cane te krijgen, zeker in een koude schuur. Toen de jongens allemaal 3 tikken hadden gekregen zei Arjen “We deden het allemaal”

Pa zei “Goed, jammer dat dit nodig was. Jullie krijgen ieder 6 striemen in de schuur, allemaal op de blote billen. Jullie mogen zelf twee canes uitzoeken. Reken er wel op dat als je een niet zo strenge cane kiest dat ik er dan 12 geef. En je krijgt dan morgen weer !”

Pa zag dat de jongens snuffelden tussen de canes en zei “binnen 5 minuten wil ik jullie alleen in een boxer in de schuur zien.”

De jongens dachten er niet aan om een niet zo strenge cane uit te zoeken. De jongsten kozen een kooboo cane van 6 mm uit. Joost en Geert kozen een dragon cane uit van 7 mm.

Ze gingen naar hun slaapkamer en waren binnen de gestelde tijd in de schuur. Het was er koud. Pa kwam de schuur binnen.

“Goed, laten jullie de boxer maar zakken en doe je shirt omhoog en ga tegen de muur staan met je gezicht naar de muur toe.”

Pa bekeek de canes die de jongens hadden gekozen. Hij was tevreden. Joost van 13 zou nog een hele kluif hebben aan de pijn van de dragon cane. “Goed jongens, laten jullie de boxer maar zakken.” De jongens gehoorzaamden en werden rood van schaamte. “Ik begin met de jongste en eindig met de oudste.”, sprak pa. In de schuur klonk vervolgens 24 keer het geluid van de cane die kletste tegen blote billen.

Het was een Hollandse boerenschuur maar het leek een engelse tuchtschool. Zo hard werd er geslagen. Het was goed dat er geen buren dichtbij woonden. Die hadden beslist opgekeken van het fluitende geluid.

Na 5 minuten was het voorbij en mochten de jongens hun boxer aandoen. Ze rilden van de kou. “Jullie billen zijn tomaatrood. Dat zal jullie leren !”, voegde pa zijn zoons toe.

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!