New MMSA spank logo

Caning op de boerderij
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 14 Aug 2015


Het was kerstvakantie. Arjan van 11 had zijn vader gevraagd of zijn neefje Alex van 10 mocht komen logeren. Pa vond het best en belde zijn broer op.

Het was een lang telefoongesprek waarin het wel en wee van de jongens uitgebreid besproken werd. De vader van Arjan vertelde over de straf die hij twee weken geleden aan de jongens had gegeven voor het tomaten gooien.

De vader van Alex zei dat hij sinds kort een tawse had gekocht voor Alex en zijn 12 jaar oude broer Hans. Hij vertelde dat de jongens er flink bang van waren.

Afgesproken werd dat Alex’ vader de jongen zou brengen voor de logeerpartij. Als ik van jou een cane mee mag nemen voor een straf aan Hans dan krijg je de tawse in bruikleen, zei Alex’ vader.

De zaterdag voor de kerst kwam de jongen. Pa pakte de logeertas uit de koffer van de auto. Zo Alex, gedraag je hier. Arjans vader weet dat de tawse in jouw logeertas zit.

De jongen knikte en besloot zich fatsoenlijk te gedragen. Hij had weinig zin in een pak slaag van Arjans vader.

Arjans vader pakte de logeertas aan en bracht hem naar de slaapkamer van Arjan. Hij deed de logeertas open en zag bovenop de tawse liggen. De tawse had twee zwartleren uiteinden en zag er dreigend uit, zeker voor een jongetje van 10 jaar. Onder de tawse lagen de kleren van Alex, twee witte boxers lagen bovenop. Pa zag dat de jongen maat 140 droeg.

Hij besloot de jongens goed in de gaten te houden of ze geen ondeugende dingen zouden uithalen. Zo’n tawse was toch wel aardig uitproberen.

De kans om de jongens te straffen kwam snel. Alex’ vader was net een halfuur weg. Arjan en Alex waren aan het voetballen achter de schuur. Opeens rinkelde het en vloog een ruit aan scherven.

De vader van Arjan liep snel naar achteren en zei: Jongens, wie heeft de ruit kapot gemaakt. De jongens zeiden niets en Alex kleurde.

Geen probleem hoor jongens, als jullie niets zeggen dan zeg ik wie het gedaan heeft. Jullie krijgen allebei een pak slaag. Ik ga de tawse van Alex’ vader en een cane gebruiken van 6mm dik. Jullie gaan nu direct in de schuur een cane uitzoeken. Ik kom binnen 5 minuten en dan krijgen jullie van langs.

De jongens keken elkaar beschaamd aan. Alex liep achter Arjan aan naar het oude buro waar de canes bewaard werden. Arjan wees de cane aan waar hij pas nog mee had gekregen toen er tomaten waren gegooid. Alex pakte de cane en verbaasde zich erover dat de cane zo zwiepte. Arjan vertelde dat het geen gewone rietjes waren van bamboe maar echt rotan. Alex zei: kies jij maar zo’n cane. Ik weet niet welke ik moet pakken.

Arjan koos een cane uit van ongeveer 85 cm lang. Toen de vader van Arjan binnenkwam zei hij: Jullie mogen kiezen. Eerst 6 slagen met de cane over de boxer en dan 6 met de tawse bloot of andersom.

De jongens dachten na en zeiden tenslotte: We kiezen voor 6 met de tawse over de boxer en 6 met de cane over de blote billen

Pa zei goed jongens, dan gaan jullie nu direct naar slaapkamer. Daar kleed je jezelf helemaal uit en doe je een schone boxer aan en ga je in de hoek staan. Ik kom binnen 5 minuten.

De jongens gingen naar boven en deden wat hun was opgedragen. Alex pakte uit de logeertas een schone boxer en pakte gelijk de tawse. Arjan keek verschrikt naar de twee leren uiteindes van de tawse. Ja, dat doet echt pijn hoor, zul je wel merken.

Toen pa boven kwam zag hij de twee jongens netjes in de hoek staan met allebei een witte boxer rond hun billen. Hij besloot eerst Arjan aan te pakken. “Arjan, ga over je bed liggen. Je weet hoe het moet.”

De jongen pakte zijn kussen,legde het middenop het bed en ging erover heen liggen. Pa legde de tawse over de boxer, haalde hem naar naar boven en sloeg.

Zwwwwaapppp, klonk het. Pa vond dat de jongen minder heftig reageerde dan na een caneslag.

Na zes slagen zei hij: Maak je billen bloot, snel.

Pa pakte de cane en tikte ermee op de blote billen van zijn zoon. Hij zag dat de billen egaal rood gekleurd worden. Hier en daar waren de billen net iets roder daar waar de punten van de tawse extra waren aangekomen. Pa haalde de cane aan en sloeg, swoooosssssswwwwwhhh.Het rotan kletste tegen de blote billen en de jongen voelde de bekende pijn maar nu over al gloeiende billen.

Na 6 slagen zei pa Alex, nu is het jouw beurt. Kom maar hier. Pa zag dat de jongen bijna schreeuwde. Het was ook wel vreemd om te gaan logeren en direct straf te krijgen.

Alex bukte zich ook over het bed. Pa zag dat de jongen dunnere billen had dan zijn 11 jarige zoon. Hij besloot toch ze niet te sparen. Zwwwwaappp zwiepte de tawse en daar had Alex zijn eerste tik op zijn billen te pakken. De jongen voelde dat zijn oom er harder mee sloeg dan zijn vader ondanks dat zijn vader bijna altijd op zijn blote billen sloeg. Hij merkte dat zijn dunne boxer geen bescherming bood tegen het leer. Na zes slagen deed de jongen uit zichzelf zijn boxer naar beneden. Zo, jij hebt goed geluisterd of had je zoveel zin in een pak slaag met de cane van Arjan?..

De jongen keek verlegen en zei niets. Pa sloeg ook Alex 6 keer met de zwiepende cane. De jongen had na afloop van de straf net zo’n rood achterste als Arjan, alleen de canestriemen waren nog iets dieper.

Ik hoop dat jullie geleerd hebben niet meer zo idioot te voetballen. Nu mars naar beneden en laat ik niets meer merken anders krijgen jullie nog een pak slaag.

De jongens trokken hun broek aan en liepen al wrijvend aan hun billen naar beneden.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!