New MMSA spank logo

Caning op de boerderij
Deel 3

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 14 Aug 2015


Het ging niet lang goed. Alex en Arjan waren speelse jongens van 10 en 11 en die vergeten snel de pijn van een cane of een tawse.

De jongens waren gek op voetballen en de staldeur was een geweldig doel.

De dag nadat Alex gekomen was en hij gelijk kennis gemaakt had met de cane van Arjans vader waren de jongens aan het voetballen. Opeens ging de staldeur open en kwam Arjans vader naar buiten. Alex schopte de bal precies in het gezicht van Arjans vader.

Oef, dat kwam aan, de jongen had wel niet zo heel hard geschopt maar een leren voetbal is niet echt lekker op je gezicht.

Arjans vader liep naar de jongens toe en zei Pak de tawse en de langste cane van 6 mm dik. Daarna direct naar de kamer. Bereid je maar voor op een goed pak slaag. De jongens gingen er vandoor. Ze baalden toch wel dat ze zo onnadenkend waren geweest op de staldeur als doel te kiezen.

In de kamer was het stil. Alleen de klok tikte de seconden weg die er overbleven tussen het moment dat ze gloeiende billen zouden krijgen.......... Toen Arjans vader binnenkwam zei hij: Jullie krijgen nu en morgen een pak slaag. Dat helpt jullie eraan te herinneren dat je jezelf moet gedragen. Jullie mogen kiezen uit de volgende straffen op jullie billen:

Vandaag 6 keer met de cane op de blote billen en morgen 12 met de tawse op de blote billen

Vandaag 12 keer met de cane op de boxer en morgen 6 met de tawse bloot

Vandaag 12 keer met de tawse op de blote billen en morgen 6 keer met de cane op de blote billen

Vandaag 6 keer met de tawse bloot en morgen 12 keer met de cane op de boxer

De jongens keken elkaar eens aan. Jullie moeten allebei dezelfde straf kiezen. Ga maar overleggen. Ik kom zo terug, zei de vader van Arjan.

Alex en Arjan begonnen gelijk te praten. “Het zijn allemaal strenge straffen joh”. zei Arjan. Alex knikte en vond het wel fijn dat zijn vader hem nooit liet kiezen. De jongens hadden weinig zin om vandaag op de blote billen te krijgen maar stelden een streng pak slaag met de strengere cane ook het liefst uit.

Uiteindelijk besloten ze de volgende keuze te maken en vertelden dat aan de vader van Arjan: Vandaag 12 keer met de cane op de boxer en morgen 6 met de tawse bloot.

Dat kan. Jullie krijgen dan lekker 12 of the best met de cane. Dat zal gloeien. Gaan jullie maar naar de slaapkamer. Ik kom met een halfuur naar boven en wil dat jullie dan over jullie bed liggen met alleen een boxer aan.

De knapen gingen naar boven en hadden al half spijt dat ze zo graag hun boxer aan wilden houden. De cane zou door het witte katoen toch wel heentrekken. Oei, wat zou dat gloeien.

Pa kwam boven na een halfuur en pakte de cane die de jongens hadden gepakt. Hij boog hem eens tussen zijn handen, zwiepte ermee door de lucht en liet hem toen veren over de strakke boxer van zijn zoon. Daarna kreeg Alex een beurt. Het knalde in de slaapkamer. De jongens voelden dat het menens was. Na 6 slagen vroeg Alex of hij de rest niet morgen kon krijgen. Nee, neefje je hebt de cane nu verdiend, span jouw boxer maar eens extra aan.

Toen de 12 tikken eindelijk waren toegediend gloeiden de billen van de jongens. Pa zag dat de cane mooie strepen had getrokken op het katoen van de boxers. Goed,morgen de rest, zei pa.

De volgende dag zei pa Wij hadden nog iets afgesproken. Weten jullie het nog. De jongens knikten en voelden ondertussen hun billen. De striemen stonden er nog goed op.

Ga maar weer naar de slaapkamer. Neem de positie maar in zoals gisteren.

Toen de jongens in de slaapkamer kwamen gingen ze in hun blote billen op bed liggen. Nu krijgen we dat leer van jouw vader,zei Arjan. Alex knikte. Hij zag dat de striemen op de billen van zijn neef er nog goed opstonden.

Pa kwam de kamer binnen en zag de jongensbillen keurig over het bed. Hij zag dat de canestriemen van gisteren er nog goed opstonden: 12 rode strepen ! Toen de tawse striemde gilden de jongens allebei. Het strenge leer kwam precies op de striemen van gisteren. Dat kwam aan. Jullie hebben het echt verdiend. Ik zal jullie eens een pak slaag geven dat je zal heugen.

Na de laatste slag hadden de jongens het gevoel alsof hun achterste kookte. Pa zag dat er geen plekje was dat niet rood was.

Ik hoop dat jullie hiervan geleerd hebben. Jullie gaan nu bellen met Alex’ vader en hem vertellen van de straf. Ik wil verder dat Arjan hem bedankt voor het uitlenen van de tawse. Even later vertelden de jongens hun verhaal. Alex’ vader zag in gedachten de twee jongens al. Hij besloot zijn neefje snel uit te nodigen voor een tegenbezoek.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!