New MMSA spank logo

Jeroen op de kostschool

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 25 Sep 2015


Jeroen van 14 had voor de zoveelste keer de gymles gemist. In een engelse kostschool wordt dat niet getolereerd. Hij moest zich aan het begin van de avond bij het hoofd van de kostschool melden. Die beval om naar zijn slaapkamer te gaan en zich daar uit te kleden tot op zijn boxer en sportbroek met T-shirt.

Jeroen was wel zenuwachtig. Hij had eerder een keer straf gekregen met het snerpende rietje. Tucht met de cane was geen pretje. Op dat moment kwam het hoofd de slaapkamer binnen. Hij had een dunne cane in zijn hand. Hij zei gelijk: Vanavond ga ik je onbarmhartig zwepen. Ga maar over je bed liggen en doe een kussen onder je billen. Ik wil dat je kont strak staat.

Jeroen wist niet wat hij tegen hem moest zeggen. Hij ging over het bed liggen en voelde zijn boxer en sportbroek spannen. Ondertussen stond het hoofd te oefenen met het rietje. Het zwiepte in de slaapkamer. Dit kon wel eens een pijnlijke avond worden!

Het hoofd zei: Ik ga je goed canen en strakst gaan je billen ook bloot! Ik ga je 18 slagen met het rietje geven in reeksen van 6. De eerste etappe is 6 op je sportbroekje. Daarna 6 op je boxer en tot slot 6 op je blote kont. De slagen zullen met volle kracht zijn. Duidelijk? Jeroen slikte even. Even op de tanden bijten dan maar! Het hoofd spande de sportbroek strak door van boven het elastiek wat aan te trekken en van onderen iedere vouw uit het broekje te halen. Het broekje was wit en had geen achterzakken. Het hoofd zag de boxer er doorheen schijnen.

Het hoofd zwiepte het rietje nog eens in de lucht. Alsof hij probeerde hoe hij het rietje zoveel mogelijk kracht kon geven. Toen voelde Jeroen de eerste aanraking met mijn billen. Drie keer tikte het rietje zachtjes tegen zijn kont. Alsof hij aan het richten was. Toen hoorde hij een harde suis! Pets! Een felle pijnscheut ging door zijn billen. Niet lang daarna kwam tweede. Iedere 40 seconden kwam dat geluid van het rietje en pijn terug. Na nummer 6 zei het hoofd Sportbroekje naar beneden.

Nu werd de boxer gespannen door het hoofd. Het hoofd zag de eerste striemen al door het katoen staan. Daarna kwamen weer 6 snijdende slagen. Het hoofd zwiepte hard over de jongenskont.

Toen moest de boxer omlaag. Er prijkten 12 striemen op de billen van de 14 jarige jongen. Nu zou het hoogtepunt van de straf komen: straf met een superdunne cane die diep in het vlees snijdt. Streng voor een jongen om het te ondergaan maar wel nodig vond het hoofd. Hij sprak: je krijgt nu het striemende riet over je blote kont. Reken maar dat je dit zult voelen. Hij zwiepte eens en legde het koele rotan op de billen. Toen sloeg hij. Jeroen siste van pijn. Hij kon niet begrijpen dat een dun rietje zo’n snerpende pijn kon geven. Veel engelse jongens hadden zich daar al over verbaasd en veel opvoeders wisten dat de billen van hun leerling of zoon er fantastisch mee gestriemd en getuchtigd konden worden.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!