New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 1 – Bart en Marloes roken een rare pijp

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 15 Oct 2015


Roken doen alle tieners een keer. Ook Bart van 15 en Marloes van 13 deden mee.

Het was een regenachtige middag. Bart en Marloes hadden vrij. Ze hadden hun huiswerk af en verveelden zich een beetje. Hun vader was werken en hun moeder was op bezoek bij een vriendin.

Bart bood aan om snoep te gaan halen bij de benzinepomp tegenover. Hij ging weg en kwam even later terug. Naast snoep had hij ook sigaretten meegenomen. Hij vertelde dat de caissičre even weg was en hij stiekem de sigaretten had meegenomen.

Broer en zus besloten naar de schuur te gaan om het pakje sigaretten te gaan proberen. Toen ze net bezig waren kwam hun moeder onverwacht thuis. De schuurdeur ging open en Bart en Marloes konden de sigaret nog net uittrappen. De reuk was onmiskenbaar en die konden ze niet verstoppen.

Hun moeder was kwaad en voelde zich door hen bedrogen. Ze ging ervan uit dat twee tieners van 13 en 15 toch wel even alleen thuis konden blijven. Ze besloot de twee een pak slaag te geven. Ze pakte de mattenklopper die in de schuur hing en gebood hen beiden hun broek te laten zakken.

Zowel Marloes als Bart sputterden tegen maar moeder was onverbiddelijk. “Je kunt ook vanavond met het riet krijgen”, zei ze. Daar hadden de twee geen zin in. Hun vader gebruikte het riet niet vaak maar ze hadden allebei heilig respect voor het rotan al had Marloes er nog niet vaak mee gehad. Aarzelend deden ze hun broek naar beneden. Ze voelden de kou van de schuur tegen hun benen. Twee billen staken naar achteren, die van Bart in een witte strakke boxer en die van Marloes in een witte onderbroek. Moeder zag het verschil tussen de meer puntige jongensbillen en de wat rondere meisjesbillen. De mattenklopper was al bijna 20 jaar oud. Het was een kado geweest bij de bruiloft. Het rotan was onverminderd soepel. Moeder sloeg hard, allebei kregen ze 12 slagen met de verende mattenklopper.

Er was geen woord gewisseld over de gestolen sigaretten. Bart en Marloes dachten al dat daar niet meer over gepraat zou worden.

’s-Avonds aan tafel vroeg hun vader waarom ze zo stil waren en blijkbaar niet op hun gemak zaten. Hun billen gloeiden nog steeds op de houten stoel. Hun moeder vertelde het verhaal. Vader vond het vreemd. Hij vroeg waar ze die sigaretten vandaan hadden. Op een gegeven moment kwam Marloes met het hoge woord.

Hun vader werd kwaad. Net voor het toetje op tafel kwam stuurde hij Bart en Marloes naar hun slaapkamer. “Reken maar dat het toetje straks naar boven komt”, voegde hij hen toe.

Eerst was Bart aan de beurt. Hij had gestolen en zou de hardste caning krijgen. Hij moest op bed gaan liggen. Normaal sloeg zijn vader op de boxer maar deze keer beval hij die te laten zakken. Hij zag de rode gloed van de slagen van de mattenklopper en besloot keihard te slaan omdat de billen al waren opgewarmd.

De cane floot en kletste telkens op de billen. Rond de zesde slag werd er op de deur geklopt. Moeder kwam binnen met Marloes. “Ja, deze dame stond aan de deur te luisteren. Ik heb ze maar meegebracht.”. “Goed idee, zei vader. Marloes moest haar broek laten zakken en in haar onderbroek in de hoek gaan staan. In de spiegel die daar hing zag ze hoe haar vader de cane weer pakte en haar broer rustig maar goed hard nog 9 keer op zijn achterste sloeg. Het fluitende geluid van de cane en het zien van de striemen maakte wel indruk. Haar broer kreunde van de pijn want de cane snerpte meedogenloos over de huid van de jongensbillen. Na 15 slagen mocht de jongen zijn boxer aantrekken.

Toen was Marloes aan de beurt. Marloes moest in haar slaapkamer voorover op bed gaan liggen. Zij mocht haar onderbroek aanhouden. Bart moest mee en moest op zijn beurt in zijn boxer in de hoek gaan staan. Hij keek stiekem hoe nu zijn zus werd aangepakt. Zes striemen suisden met tussenpauze over de billen van Marloes. Ze voelde dat de cane die vanavond al soepel geveerd had op de billen van Bart meedogenloos tuchtigde.

Na de straf moesten Bart en Marloes naar bed. Ze lagen op hun buik en voelden door hun ondergoed de hitte gloeien van de canestriemen.

Hoe sigaretten roken kon veranderen in een rare pijp roken !

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!