New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 2 – Bart en Marloes krijgen bezoek

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 17 Oct 2015


Een dag na het roken en het pijnlijk kennis maken met de mattenklopper en de cane was het zaterdag. Bart moest vroeg op voor zijn krantenwijk. Marloes kon nog uitslapen. De beide tieners hadden niet zo best geslapen. Gloeiende billen met gezwollen striemen hadden ze. Iedere keer als ze zich in bed opdraaiden voelden ze hun ondergoed schuren tegen de striemen.

Bart voelde iedere keer als hij van de fiets af moest stappen om een krant te bezorgen de stekende pijn. De mensen die de krantenjongen van 15 zagen lopen konden niet weten dat de billen achter zijn donkerrode broek vurig gestriemd waren.

Toen ze samen koffie zaten te drinken werd er gebeld. De eigenaar van de tankshop stond aan de deur. Bart kende mevrouw wel. Een zoon van haar, Nick, was een jaar jonger en zat bij Marloes en Bart op school.

Mevrouw viel met de deur in huis. Ze kwam eens praten over de gestolen sigaretten. De ouders van Marloes en Bart vertelden dat zij het verhaal gehoord hadden en dat de schade zeker vergoed zou worden. Verder vertelden zij dat Bart en Marloes al waren gestraft. Bart had de strengste straf gehad omdat hij de sigaretten had gestolen.

Mevrouw was niet echt tevreden. Ze zei: Ik snap dat u hen gestraft heeft maar ik hoop wel dat het een goede straf was. Anders gebeurt het zo weer. Mijn zoon had in zo’n geval in ieder geval een ducht pak slaag gehad.

De vader van Marloes en Bart vertelde dat de twee ook slaag hadden gehad. Hij liep naar de bijkeuken en kwam terug met de cane. Mijn vrouw heeft hen met de mattenklopper gegeven. Na het eten kregen ze als toetjes allebei met dit riet. De mevrouw van de tankshop keek ervan op. Hun zoon Nick haalde ook wel eens wat uit en haar man en zij gaven hem soms ook geducht met een dun rietje van langs. Dat komt ook wel aan op een dun onderbroekje, vertelde ze.

De vader van Bart en Marloes bedacht dat het goed zou zijn als de twee nog een kleine toegift zouden krijgen. Hij zei: Jullie zijn gestraft en ik hoop dat jullie het snerpende rotan goed gevoeld hebben. Ik wil dat jullie beiden voor de tafel gaan staan en broek en ondergoed laten zakken. De buurvrouw zal jullie dan nog ieder 3 slagen met het rietje geven over jullie ondergoed.

Bart en Marloes schrokken. Toch gehoorzaamden ze. De moeder van Nick zag dat zij aarzelend hun broek lieten zakken gevolgd door een witte boxer van Bart en een witte onderbroek van Marloes. Toen zag ze de strepen die de cane had getrokken.

De twee deden snel hun boxer en onderbroek aan. De buurvrouw pakte het riet en sloeg beide tieners hard op hun zitvlak. Het riet veerde in het katoen van hun ondergoed en Bart en Marloes merkten op dat de moeder van Nick krachtig strafte.

Na de straf wisten ze in ieder geval dat sigaretten pikken en roken raar kon aflopen. Verder bekeken ze voortaan Nick met andere ogen. Die kreeg blijkbaar ook wel eens een gloeiende afranseling.

De ouders van Bart en Marloes waren blij dat meer ouders de voordelen van een soepel rietje hadden ontdekt

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!