New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 3 – Bart en Marloes worden bij Nick gestraft

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 21 Oct 2015


Bij pubers gaat het nooit lang goed. Dat lag niet aan de cane en de mattenklopper. Die had hun billen de vorige keer goed aangepakt. Het hoorde bij hun leeftijd.

Marloes en Bart hadden hun fiets schoongemaakt op het terrein van het benzinestation. Nick, de zoon van de eigenaar van 14 stond bij hen. Ze hadden een praatje en het gesprek kwam op het incident van twee weken geleden. Nick had gehoord dat Bart en Marloes geducht waren aangepakt. Zelf dacht hij dat het uitzonderlijk was dat hij van zijn vader met een soepel rietje werd geslagen.

Het drietal ging naar binnen. Nick wilde hen zijn kamer laten zien. Alles leek goed te gaan. Ze praatten wat over school en Marloes wilde eigenlijk naar huis. Nick deed zijn burolade open en haalde een pakje sigaretten tevoorschijn. Mijn ouders zijn toch weg. We kunnen hier wel roken.. Binnen korte tijd zag de kamer van Nick blauw van de rook. Toen Bart en Marloes weggingen liepen ze nog een rondje. Voor de rooklucht, zei Marloes.

Ze hadden buiten hun moeder gerekend. Toen ze thuis kwamen rook ze het direct. Toen ze vroeg waar het stel geweest was kwam de aap uit de mouw. Ze konden voor hun moeder weinig geheimen verborgen houden.

Toen hun vader thuis was waren hun moeder en vader er snel over eens dat het goed zou zijn als Bart en Marloes bij Nick’s ouders zouden gaan vragen om een pak slaag.

Bart en Marloes protesteerden. Bart probeerde zijn vader over te halen om zelf te gaan canen. Als hij maar niet naar de buren hoefde.

Pa zei: Ik snap dat je aan je eigen cane gewend bent maar in dit geval lijkt het me goed dat de vader van Nick jouw billen aan gaat pakken.

Een uur later.

In de studeerkamer van Nicks vader stonden Bart van 15, Nick van 14 en Marloes van 13. Nick was niet zo slim geweest zijn slaapkamer te luchten en was er gloeiend bij. Net toen zijn vader over de cane begon werd er gebeld. Het tweetal hoefde niet te vragen om een pak slaag. De buurman begeep al dat de ouders van Bart en Marloes het graag zouden zien dat de cane van Nick ook hun billen zou snerpen.

De vader van Nick besloot hen streng aan te pakken. Jullie krijgen in ieder geval 6 striemen met de cane over de strakke onderbroek. Als jullie kreunen gaat die slag daarna overnieuw maar dan over de blote billen.

De tieners werden rood. Goed heren en dame, laat jullie broeken maar zakken en hang ze in de gang aan de kapstok en ga daarna over het buro liggen. Marloes en Bart keken elkaar aan en gehoorzaamden. Nick lag als eerste over het buro. Hij kende de huisregel en wist dat hij langer hij wachtte hoe harder zijn vader hem zou zwiepen. Nicks vader zag dat de billen goed gespannen waren doordat ze over het buro heenbogen. De jongens en Marloes droegen witte onderbroeken.

Jullie krijgen om de beurt een striem met de cane. Het kreunen rekenen we daarna af voor de blote billen.

De vader van Nick zwiepte met de cane, liet hem toen zachtjes over de billen van de jongens en Marloes tikken, haalde uit en sloeg Nick het eerst over zijn billen. De cane kletste hard en raakte de volle breedte van de onderbroek. Bart rilde toen hij de cane hoorde kletsen. Toen zwiepte de cane weer en kreeg Bart zijn eerste striem. Hij liep naar Marloes toe. Hij had nog nooit een meisje met de cane gegeven omdat het gezin geen dochters had. Hij sloeg Marloes en zag dat de cane in haar billen veerde. Het geluid knalde door de studeerkamer.

De moeder van Nick kwam in de gang en hoorde dat haar man de cane goed gebruikte. Ze zag de broeken van de tieners aan de kapstok hangen. De cane floot en snerpte over de onderbroeken van de pubers. Marloes en Bart merkten dat de cane iets dunner was dan thuis. De pijn was iets minder diep maar wel feller.

Toen ze allen 6 striemen gehad hadden zag pa dat sommige striemen onder de onderbroeken uitkwamen.Hun witte onderbroeken waren te dun om echt bescherming tegen het tuchtinstrument te bieden.

Allemaal hadden ze gekreund. Ze hadden daarom nog recht op 3 striemen. Ze moesten hun onderbroek laten zakken tot net onder hun billen. Marloes schaamde zich. Maar goed, gedeelde smart is halve smart.

De tuchtigende cane floot weer 9 keer. Bart, Marloes en Nick kregen in die volgorde drie snerpende slagen over hun achterste.

Toen Bart en Marloes thuis kwamen wachtte er nog een verrassing. Hun vader stuurde hen naar boven. Ze moesten in hun blote billen op bed gaan liggen. Pa zag de strepen die de buurman geslagen had. Keurig recht over de billen heen. Die buurman kon wel canen.

Met de mattenklopper gaf hij de tweeling nog 12 zwiepende slagen over hun blote billen. Dat was straf toen het gevlochten rotan de kwetsbare roodgestriemde billen tuchtigde.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!