New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 4 – Bart, Marloes en Nick krijgen een dubbele caning

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 23 Oct 2015


De rook van de sigaretten was net opgetrokken. De striemen van de caning van Nicks vader waren net verdwenen. Bart, Marloes en Nick hadden had geducht gevoeld daar bij Nicks vader in de studeerkamer. Het extraatje thuis daarna kwam ook geducht aan over de striemen.

Toen besloten ze te spijbelen. De school controleerde niet al te streng. Zeker de laatste uren op vrijdag konden ongestraft verzuimd worden. De schoolleiding had bsloten daar een stokje voor te steken omdat ouders vragen stelden waarom hun kroost vrijdag vaak eerder thuis kwam.

Veel jongelui waren er gloeiend bij. De schoolleiding ging vanaf de zomervakantie na hoe vaak er verzuimd was en stuurde zonder pardon een email naar de ouders. In het mailbericht werd aan de ouders gevraagd hun kinderen te straffen omdat de school daar simpelweg geen capaciteit voor had. Het aanvegen van de kantine en het schoffelen van de tuin was al gedaan.

Die avond ging de telefoon. Marloes’en Bart’s vader nam op en had contact met de vader van Nick. Ze spraken even en de vader van Van en Marloes zei: Jullie gaan vanavond niet weg. Jullie gaan om de beurten douchen en in jullie ondergoed wachten op de slaapkamer. Nicks vader komt over een uur hierheen met Nick en jullie krijgen gezamenlijk een striemend pak slaag voor het spijbelen.

Dat was duidelijk.

Een uur later stond Nick en zijn vader aan de deur. Nicks vader had de cane meegenomen. De vaders hadden besloten dat hun kroost een dubbele caning zou krijgen. Twee vaders zouden ieder met hun cane de 3 tieners straffen door hen om de beurt een slag over hun achterste te geven.

De slaapkamer van Bart was het eerst aan de beurt. De beide vaders en Nick gingen daar binnen. Marloes moest in haar eigen kamer al vast voorover op bed gaan liggen.

Bart kreeg de opdracht over zijn bed te gaan liggen. Zoals altijd. Zijn vader en die van Nick gingen ieder aan een kant van het bed staan. Bart’s vader spande de witte boxer van de jongen strak. Eerst sloeg Bart’s vader, daarna floot de cane van Nicks vader. De jongen kreeg binnen 5 seconden dus twee striemen. Hij voelde dat de cane van Nicks vader dunner was. Het fluitende geluid was iets hoger. Hij kreeg zowel van zijn vader als die van Nick 8 striemen. De ouders hadden afgesproken dat ze hun leeftijd zouden krijgen aan caneslagen, afgerond naar boven.

Het zwiepende geluid klonk vertrouwd maar Bart voelde dat deze caning veel strenger was. Als hij net de snerpende pijn voelde van de eerste slag kwam er al weer een nieuwe. Gelukkig kreeg hij niet op zijn blote billen. Blijkbaar vonden ze dit steng genoeg. In de andere kamer hoorde Marloes het fluiten van de beide canes. Ze wreef haar billen vast. Ze dacht dat masseren iets hielp om niet zo lang striemen te hebben.

Nick moest daarna op het bed gaan liggen. Hij voelde de warmte waar Bart had gelegen. Hij kreeg de opdracht te blijven liggen. Bart moest in de hoek gaan staan. De beide vaders gingen nu naar Marloes’ haar kamer.

Daar kreeg Marloes die 13 was 14 slagen. Het was een herhaling van de caning van Bart. De vaders zagen dat de canes wat dieper in de billen veerden omdat het meisje wat bollere billen had.

In de kamer van Bart hoorden beide jongens hoe Marloes werd getuchtigd. Toen ging de deur weer open. Nick was de laatste. Hij maakte nu kennis met het rietje van Barts vader. Hij merkte dat het iets dikker was. Ook hij kreeg 14 slagen.

Een uur later lagen alle tieners in hun eigen bed. Ze hadden de striemen bekeken en zagen precies het verschil tussen de canes. De striemen van de cane van Bart emn Marloes waren net iets dikker dan de felle dunne lijntjes van de cane van Nick.

Het emailbericht naar de school zorgde bij die school voor een tevreden gevoel. Deze jongelui zouden wel even nadenken voordat ze nog eens verzuimden. Alhoewel, pubers vergeten snel....

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!