New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 5 – Kerstrapport

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 24 Nov 2015


De mentor van Bart deelt de kerstrapporten uit. Bart moet nog nablijven Hij en twee klasgenoten krijgen een aan de ouders gerichte persoonlijke brief mee.

Bart’s spijbelavonturen en het moedwillig missen van de lessen Engels in oktober staan er in vermeld. Tevens zijn onacceptabel gedrag in de klas. Hij is vaak brutaal en maakt zijn huiswerk vaak niet af. Hij kan meer maar haalt het er niet uit. Dit zorgt voor een belabberd rapport.

De mentor zegt dat de ouders (direct) gebeld worden. De brieven moeten ondertekend terug komen en de ouders worden verzocht aan te geven hoe ze hun puber gestraft hebben. moeten.

In de regen fietst Bart naar huis. Hij weet welke fikse bui er vanavond van vader zal volgen. Moeder hangt de telefoon net op als Bart stil binnenkomt.

Geef je rapport en de bijbehorende brief. Ga naar je kamer en je komt er niet meer af vandaag. Het vuurwerk van oudjaar zal hier 2 weken vervroegd knallen, zegt moeder streng. Zijn zusje Marloes gniffelt wetende wat er zal volgen.

Terwijl Bart al uren op zijn kamer wacht komt vader thuis. Hij wordt ingelicht wat er in de brief staat en leest het door. Moeder gaf aan graag de billen van de jongen voor te willen verwarmen maar Bart is te brutaal en te sterk en ze is hem niet meer de baas. Vader zegt: maak je geen zorgen. Ik zal hem straks en vanavond geducht aanpakken.

Hij gaat de jongenskamer in en gaat op het bed zitten en klopt op zijn knieŽn. Bart dacht eerst dat hij wel een fikse caning zou krijgen en hoopt er makkelijk van af te komen. Met de hand op je billen. Dat valt nog mee.

Hij ligt en vader slaat op zijn jeans. Na 3 minuten beveelt pa die uit te trekken. Hij wrijft over de witte boxer en voelt warme maar zeker geen hete billen dus mept hij weer en spreekt over de onvoldoendes. Bart zegt beter zijn best te doen maar vader trekt zijn boxer omlaag. Weer volgt een serie slagen. Daarna gaat vader eten maar belooft dat niet einde is maar een begin. Hij neemt de jeans van Bart mee en gaat naar beneden.

Bart wrijft over zijn zere billen als moeder met glas water en 2 boterhammen binnenkomt. Ze kijkt eens naar haar zoon en ziet de rode gloed door zijn boxer schijnen.

Vader neemt na het eten de tijd en doet andere dingen zodat Bart langer kan wachten tot de finale. Na ruim 2 uur komt hij met de brief binnen. Hij doet verder de deur van de kast open en pakt de soepele cane. Die zal straks goede diensten gaan bewijzen.

Bart trilt en weet wat volgen zal. Vader vindt het voorspel lang genoeg en beveelt hem over het bed te gaan liggen. Zijn boxer moet omlaag. Vader zegt: je billen zijn nog aardig warm en mooi van kleur. De inhoud van brief zegt dat je laatste tijd te weinig de cane hebt gevoeld. Bart denkt daar anders over maar vader pakt het gevreesde riet. Hij zegt: je mag van geluk spreken dat ik je billen voorverwarmd heb. Anders had je de cane over je koude billen gehad.. Bart weet uit ervaring dat het laatste waar is.

Na een paar zwiepers kletst de cane op zijn billen. De eerste 12 heeft hij overleefd. Vader beveelt hem te blijven liggen. Na de koffiepauze komen er nog 12. Bart smeekt hem niet verder te slaan. Vader reageert er niet op en wijst alleen op de 2 weken engels missen.

Na een half uur volgt daarom opnieuw een Engelse tuchtiging. Wederom 12 caneslagen op zijn blote billen. Zijn bips is vuurrood gestriemd en beurs. Tranen biggelen over de wangen.

Zijn kerstvakantie valt in duigen. Veel leren en huishoudelijke taken doen. Als vader iets niet bevalt zal de cane zijn werk doen. Bart knikt en weet dat hij dat echt niet wil. De komende nacht slaapt hij op zijn buik.

Marloes is vanavond de dans ontsprongen. Ze heeft het zwiepen gehoord en weet dat iedere slag een vuurrode streep heeft getrokken.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!