New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 6 – Paasrapport

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 28 Mar 2016


De paasvakantie stond voor de deur en Bart verheugde zich erop want er was kermis in de stad. Hij realiseerde dat er wel een paasrapport aan zat te komen.

Qua cijfers op school zat er weinig verbetering in en ook zijn gedrag was niet bepaald verbeterd. Hij herinnerde zich nog de fikse afranseling met kerst. Die deed hem naar zijn billen grijpen. Na die tijd had Bart nog vier keer de cane op zijn vijftienjarige billen moeten voelen. Twee keer in januari en één keer in februari.

Een maand geleden, begin maart, had hij de striemende pijn van de rotan voor het laatst gevoeld. Zijn mentor had toen gebeld in verband met veel spijbelen en brutaal gedrag. Ondanks een goede caning was er niet veel veranderd. Dat lag niet aan de cane of de manier waarop Bart’s vader die gebruikte. Hij sloeg zijn zoon en dochter hard. Minimaal op boxer of onderbroek en als het nodig was ook bloot. Snerpende pijn is niet fijn maar wel nodig vond hij.

De mentor had wederom gebeld. Hij sprak met de moeder van Bart, vertelde dat er net als met het kerstrapport een brief aan zou komen en adviseerde de jongen stevig aan te pakken.

Bart kreeg alvast een kopie van de brief die de post aan zijn ouders zou worden gestuurd. De schoolleiding vond dat opvoedkundig wel aardig. De puber kon dan alvast zijn ouders inlichten. De brief moest ondertekend terug gestuurd worden.

De ouders werden ook gevraagd welke straf zij hun zoon of dochter hadden gegeven. De mentor wist zodoende dat er na zo’n brief jongens- en meidenbillen, nu verpakt in stoere jeans opgezocht zouden worden. Hij verbaasde zich er over dat in deze moderne tijd sommige ouders de mattenklopper, een zweepje of een rietje hanteerden. Dat ging soms over de jeans maar ook over de strakke boxers van de tiener of zelf op de blote kont.

Bart kwam met de brief thuis en moeder eiste deze op. “Nee die krijg je niet want ik krijg toch geen extraatje van jullie voor de kermis”. “Hier zullen jij deze week ook niet komen Bart”, zei moeder. “De enige kermis die jij mee maakt is een kermis op je kont van je vader”. Hij lachte zijn moeder uit die hij de baas begon te worden en liep naar zijn vriend Nick toe.

Vader was al iets eerder thuis en moeder had hem verteld van die middag. “Nou die brief zie ik na het weekend wel. De cane zal zijn billen alvast opwarmen voor een zware week. Dat gedrag van hem naar anderen en zeker naar jou moet afgelopen zijn”. Het eten werd opgediend maar voor Bart stond geen bord klaar. Hij kwam thuis en schrok dat zijn vader er al zat. Hij wilde gaan zitten en vragen om een bord. Vader zei dat hij naar zijn kamer moest en voorlopig niet fijn zou zitten. Bart ging ogenblikkelijk naar boven en wist dat er een zware avond zou volgen.

Zijn zusje Marloes genoot zichtbaar aan tafel. Er werd duidelijk gemaakt dat als ze niet ophield met lachen haar inmiddels vrouwelijke billen warm zou worden gezwiept. Daar had ze zeker geen behoefte aan, ze herinnerde zich nog 3 weken terug na 2 uur te laat thuis komen. Haar ouders spaarden de cane niet voor haar ook al was ze een meisje. Ook stoute meisjes verdienen als het nodig is billenkoek met de cane, zo vonden de ouders van Bart en Marloes.

Vader ging eten en hielp mee met afruimen. Hij dronk nog koffie om Bart te laten wachten op zijn noodlot. Het duurde voor Bart een halve avond maar na ruim een uur kwam vader binnen met het gevreesde instrument. Hij zwiepte er eens mee en liet het rotan kletsend in zijn handpalm komen.

Ik heb gehoord van je brutaliteit vanmiddag. Het rapport en de brief van school zie ik na deze afstraffing wel. Je zult het zwaar krijgen de komende tijd. Ook hier zal het kermis zijn jongen. Bart knikte en wist hoe streng zijn vader was.

Kleed je helemaal uit en ga over je bed liggen. De jongen gehoorzaamde. Eerst zijn jeans, toen zijn trui, zijn T-shirt en (aarzelend) zijn witte boxer. Hij hield alleen zijn zwarte enkelsokken aan.

Daarna haalde hij zijn dekbed van het bed en ging voorover op het matras liggen. Zijn vader pakte het zwiepende riet en zei: Je krijgt een driegangenmenu. Het voorgerecht is alvast voor de slechte cijfers. Het hoofdgerecht is voor de brutaliteit richting mama en het toetje is voor je gedrag op school.

Vader sloeg eerst zes keer keihard op zijn nog witte bips. Bij de vijfde slag zei Bart: Aawwauw.

Hou op te janken. Dit stelt nog niks voor. Je geniet nog maar van het voorgerecht.. En dat klopte. Hierna pakte vader de cane weer voor het hoofdgerecht en hief het gevreesde en soepele riet op. Zwiep, pets.

Na 10 slagen waren er flink wat striemen. Zijn vader stopte even, sloeg eens met de cane in zijn handpalm, voelde de snerpende pijn en sloeg toen nog 10 keer op zijn reeds gestreepte billen.

Ik wil je vandaag niet meer zien. En morgen biedt je mama je excuses aan. Reken er maar op gezien je prestaties dat dit nog lang niet alles is. Je moet erop rekenen dat ik vanaf half volgende week als deze striemen wat zijn weggetrokken, je billen opnieuw zal straffen met het rietje.

Marloes en Barts moeder had beneden gehoord hoe de cane gezwiept had en Marloes voelde in gedachten de snerpende pijn die volgt na dat hoge zwiepen. Zij zou ook wel weer een keer aan de beurt komen.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!