New MMSA spank logo

Bart en Marloes
Deel 7 – Laat thuis

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 30 Mar 2016


Het is weekend en Marloes mag vrijdagavond naar haar vriendin om daar een paar meidenfilms te kijken. De afspraak is dat ze uiterlijk 22:30 uur weer thuis zal zijn. Dat is mooi genoeg voor een meisje van 13. Het is erg gezellig. Net na 23 uur ziet ze dat er gebeld wordt. Ze drukt de oproep weg. Toch met angst komt ze net na middernacht thuis. Ze zet haar fiets in de schuur en loopt de keuken binnen. Marloes vreest billenkoek. Het was stom om het telefoontje van haar vader te negeren beseft ze nu.

Vader is nog op en zegt: Direct naar bed dame, morgen hebben we het er verder over. Haal de rotan maar van Barts kamer en zet hem bij de deurpost van jouw slaapkamer. Bart is ook al te laat dus je kunt nog zijn kamer in. Ik wil dat je morgen om 7 uur voorover op bed klaarligt met je boxer aangespannen. Daarna zal ik met Bart afrekenen.

Het meisje vreest het pak slag voor de aankomende dag die al begonnen is. Ze slaapt pas tegen 2 uur. En alvast op de buik om te wennen voor de komende dagen weet ze uit ervaring. De nacht duurt kort want om 7 uur gaat het licht aan, ze wrijft in de ogen ziet ze haar vader met dat gevreesde riet.

Uit je bed jongedame. Lig je nog niet klaar ? We zullen de dag eens knallend beginnen. Uit je bed, zei ik!, spreekt pa. Maar er het spijt me. Het was veel te gezellig., sputtert ze. Niks mee te maken en ook ons wegdrukken op je telefoon als we bellen.. Het duurt vader te lang voordat de puber uit bed is gestapt en hij trek haar er uit. Hij pak haar beet en legt haar over de knie. De cane kan nog wel even wachten. Hij slaat haar met de hand op haar pyjamabroek. De bips is al aan het gloeien want een dun broekje en een boxer eronder helpen niet. Hij trekt de pyjama net onder haar billen en slaat nog een paar keer op haar witte boxer.

Bart was inmiddels ook wakker. Hij was 2 uur pas thuis gekomen terwijl 24 uur de afspraak was. Hij hoorde dat zijn vader Marloes kletsend op haar billen sloeg. Dit was extra vernederend.

Marloes had spijt. Haar billen gloeiden al maar ze wist dat het ergste nog moest komen. Het riet is erger dan de mattenklopper. Deze wordt voornamelijk door haar moeder gebruikt die het meisje vaker straft. Vader is echter liefhebber van de rotan cane. Ze kent de vervolgprocedure. Ze gaat over het bed liggen en vader pakt de cane. Ze steekt haar in de witte boxer gestoken warme rode billen goed naar achteren en zwiep, pets daar is slag nummer 1. zwiep klets, even stilte en dan zwiep klets. Dan schreeuwt Marloes het uit. Hier is vader niet van gediend en ze krijgt er 1 extra. Nee hou op, ik heb genoeg gehad. Ik was maar een uurtje te laat. Niks mee te maken. Deze grote mond levert je 3 extra slagen op. Je hebt het rotan echt nodig..

Een zucht en samen geknepen billen voor nummer 5 op haar billen neer zwiept. Het is al tijdje geleden dat ze billenkoek van haar vader kreeg, het valt haar vader op dat de meisjesbips een vollere meidenkont is geworden.

Heerlijk en goed om de cane te hanteren. Puberzonen maar ook dochters hebben het gewoon nodig. Hij commandeert haar na 7 slagen de boxer te laten zakken tot net onder haar billen voor de laatste 6. De rotan fluit en snerpt op haar meidenkont. Streep na streep wordt getrokken.

Na alle slagen mag ze haar boxer aantrekken en opstaan en ze probeert niet te huilen. Vader troost haar en zegt: Voortaan op tijd thuis. Dit weekend blijf je op je kamer. Marloes knikt en is blij dat ze niet de deur uit hoeft. Lopen en zitten zal moeilijk gaan. Vader bekijkt de rode gestriemde billen waarvan de rode gloed door de boxer heenschijnt en loopt de kamer uit. Marloes wrijft minutenlang over haar gestrafte billen. Veel helpen zal het niet doen.

Even later hoort ze het tuchtigende riet op de slaapkamer van Bart. Die ligt blijkbaar wel klaar voor zijn straf want ze hoort haar vader niet roepen dat hij uit bed moet komen.

Ze hoort het riet dat net haar billen heeft getuchtigd 12 keer neerkomen. Ze hoort haar vader zeggen: doe je boxer omlaag voor de laatste 6. Ze hoort dan weer het zwiepen. Het inmiddels vertrouwde kletsen van het rotan op de blote billen hoort ze dan 6 keer.

Terwijl Bart gestriemd wordt denkt hij aan zijn zus die ongetwijfeld met gloeiende billen aan het luisteren is naar zijn afstraffing.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!