New MMSA spank logo

de gymles

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 13 Sep 2016


Jeroen van 14 had voor de zoveelste keer de gymles gemist. Thuis bij zijn oom werd dat niet getolereerd. Hij moest zich aan het begin van de avond bij oom melden. Die beval om naar zijn slaapkamer te gaan en zich daar uit te kleden en alleen zijn witte short en witte boxer aan te trekken. “Straks kom ik je billen wel opwarmen”.

Jeroen was wel zenuwachtig. Tucht met de cane was geen pretje. Op dat moment kwam oom de jongensslaapkamer binnen. Hij had een dunne cane in zijn hand. Hij zei gelijk: Vanavond ga ik je onbarmhartig zwepen. Ga maar over je bed liggen en doe een kussen onder je billen. Ik wil dat je kont strak staat.

Jeroen wist niet wat hij tegen hem moest zeggen. Hij ging over het bed liggen en voelde zijn broekje spannen. Ondertussen stond oom te oefenen met het rietje. Het zwiepte in de slaapkamer. Dit kon wel eens een pijnlijke avond worden!

Oom zei: Ik ga je goed canen! Ik ga je 24 slagen met het rietje geven in reeksen van 6. Duidelijk? Je mag nog blij zijn dat ik je niet direct op je blote billen ga geven. Maar reken erop dat het rotan jouw short en boxer ook wel weet te striemen.

Jeroen slikte even. Even op de tanden bijten dan maar! Oom spande de sportbroek en de boxer strak door van boven het elastiek wat aan te trekken en van onderen iedere vouw uit het broekje te halen.

Oom zwiepte het rietje nog eens in de lucht. Alsof hij probeerde hoe hij het rietje zoveel mogelijk kracht kon geven. Toen voelde Jeroen de eerste aanraking met mijn billen. Drie keer tikte het rietje zachtjes tegen zijn kont. Alsof hij aan het richten was. Toen hoorde hij een harde suis! Pets! Een felle pijnscheut ging door zijn billen. Niet lang daarna kwam tweede.

Iedere 40 seconden kwam dat geluid van het rietje en pijn terug. Na nummer 6 zei oom: “ga maar even in de hoek staan. Ik kom zo terug voor de volgende zes. Laat ondertussen je short op je enkels zakken”. Terwijl oom naar beneden liet Jeroen zijn korte broek zakken. Hij stond in alleen zijn boxer in de hoek, short aan de enkels.

Oom kwam de trap weer op. Hij zag de jongen staan. Alleen zijn katoenen boxer rond zijn al gezwiepte billen.

Weer moest Jeroen over het bed. Het short bleef in de hoek liggen. Daarna kwamen 12 snijdende slagen. Oom zwiepte hard over de billen van de knaap.

Toen zei oom: “ga weer in de hoek. Je billen kunnen weer wat afkoelen. Ik kom zo terug. Laat je boxer maar zakken.”

Jeroen schaamde zich. Daar stond hij moet gloeiende billen, zijn boxer aan zijn enkels. Er prijkten 18 striemen op de billen van de 14 jarige jongen.

Oom kwam naar boven. De trap kraakte. Nu zou het hoogtepunt van de straf komen: straf met de dunne cane die diep in het vlees snijdt. Streng voor een jongen om het te ondergaan maar wel nodig vond oom. Hij zag zijn neef al staan. Hij sprak: je krijgt nu het striemende riet over je blote kont. Reken maar dat je dit zult voelen. De jongen schuifelde met zijn boxer aan de enkels naar het bed.

Oom zwiepte eens en legde het koele rotan op de billen. Hij nam de tijd. Toen sloeg hij. Jeroen siste van pijn. Hij kon niet begrijpen dat een dun rietje zo’n snerpende pijn kon geven. Veel Engelse jongens hadden zich daar al over verbaasd en veel opvoeders wisten dat de billen van hun neef of zoon er fantastisch mee gestriemd en getuchtigd konden worden.

Na de straf mocht Jeroen zijn boxer weer aantrekken en werd de cane opgeborgen voor de volgende keer.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!