New MMSA spank logo

het schoolfeest

by Jeroen

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 13 Sep 2016


Op een schoolfeest op vrijdagavond was het misgegaan. Jeroen was aangeschoten thuisgekomen. Oom verzekerde hem toen hij de bierlucht rook dat hij hem de volgende morgen op een bijzonder manier zou ontnuchteren. Passend bij een jongen van net 15.

“Morgen om half acht beneden met alleen je strakke boxer aan”, zei oom.

Toen de jongen op bed lag ging oom naar de schuur. Hij rommelde er wat en haalde een dressuurzweep tevoorschijn. Die was van zijn dochter Sanne. Die was nu 15 en reed tot vorig jaar paard. Oom had er wel eens over gedacht om de zweep op de billen van zijn dochter te gebruiken maar had ervan afgezien. Bij een stevige jongen leek het hem wel goed. Niet bloot om zijn huid niet open te slaan maar wel over zijn katoenen boxer.

Hij legde de zweep en de cane op de keukentafel. Die zouden morgenochtend goede diensten bewijzen.

Jeroen was op tijd beneden. Anders zou er zeker wat zwaaien. Hij moest naar de keuken toe. Op de keukentafel zag hij een zweep liggen. 90 cm lang met een dun koordje aan het eind. De vertrouwde cane lag ernaast. Hij kende de zweep wel. Zijn nicht Sanne gebruikte die voor het paardrijden. Hij had er nooit mee gehad en het was nooit in zijn gedachten opgekomen dat oom dat zou doen. Het flitste verder door zijn gedachten dat Sanne gelukkig nog op bed lag. Moet je voorstellen dat ze zou merken dat hij met haar zweep zou krijgen !

“We beginnen met de cane. Span je boxer strak en ga over de tafel liggen. Je krijgt 6 striemen.” Jeroen moest over de tafel bukken. Benen wat wijd zodat zijn boxer spande. Oom legde de cane op het dunne broekje. De jongen zou het weten !

De cane zwiepte vertrouwd maar o zo streng. Oom zag iedere striem mooi opkomen. Oom pakte daarna de zweep, streek eens door zijn handen en voelde het koordje aan het eind. Wat zou dat tuchtigen ! “Zo Jeroen. Ik ga je nu 12 zweepslagen geven. Reken maar dat je ze voelt.” Als troostprijs krijg je daarna nog 6 caneslagen over je blote billen.

Een fluitend geluid en het koordje van Sanne’s zweep snerpte in de boxer van Jeroen. Hij kreunde. Oom spande de boxer af en toe wat aan, streelde met de zweep erover en sloeg weer. Bij de 6e slag kermde de jongen. Hij kon nu al vermoeden dat de laatste 6 slagen met de cane op zijn blote billen helemaal vreselijk zouden zijn. De zweep trok dunne striemen en maakte zijn billen zeer gevoelig. Bij iedere slag streek oom met de zweep over de boxer of hij voelde aan de billen. Die gloeiden zoals jongensbillen horen te gloeien. Niet fijn voor de jongen maar wel nodig.

Toen ging de keukendeur open. Sanne stond in de opening en wist genoeg. Ze zag dat haar zweep zwiepte en in de billen van haar neef veerde. Jeroen had niet in de gaten dat zijn nicht keek. Hij wist geen raad van de pijn.

Na 12 slagen moest de witte boxer naar beneden. Oom liet zijn dochter maar kijken. Ze was 15 en was af en toe flink brutaal. Wellicht zou ze hierdoor wat rustiger worden.

Oom pakte de cane en Jeroen had ineens in de gaten dat Sanne er ook was. “Doe je boxer naar beneden. Dan kan de cane jouw blote kont tuchtigen. Sanne kijkt of je wel hard genoeg krijgt.”

Jeroen schaamde zich en voelde de ogen van Sanne op de striemen rusten. Hij kreeg geen tijd om er verder over te denken. Zes keer striemde het soepele riet over de vuurrode billen.

was het lekker, die zweep van mij ?, vroeg Sanne toen ze later op de dag elkaar boven tegenkwamen.


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!