New MMSA spank logo

Tim krijgt tucht
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 21 Oct 2016


Tucht voor Tim deel 2

Het was enkele weken later. Tim was trouw naar de gymles geweest. Hij had geen zin om thuis kennis te maken met de voorwerpen die zijn vader bewaarde in de studeerkamer. Jongens vergeten echter snel. Daarom is het ook nodig dat ze tussen hun 12e en een 18e af en toe nog een flink pak slaag krijgen. Niet fijn maar ze hebben het nodig.

Het was school zwemmen. Tot en met eind oktober gebeurde dat buiten. Begin september ging dat nog wel maar naarmate de tijd verstreek werd het water van het buitenbad steeds kouder. Tim besloot het er op te wagen: hij liep wel met de andere jongens mee naar het zwembad, hij ging mee in de kleedkamer en trok zelfs zijn zwembroek aan, maar toen keerde hij snel terug, deed zijn gewone kleren weer aan en ging naar huis.

De leraar had niets in de gaten gehad. Er waren genoeg jongens in het zwembad en hij had bij het begin in de kleedkamer geteld of alle jongens compleet waren. Tim echter niet gerekend op de scherpzinnigheid van zijn moeder. Tim had zijn zwembroek nat gemaakt onder de kraan maar er niet aan gedacht dat het water van het zwembad chloor bevatte. Toen zijn moeder zijn sporttas leegmaakte had ze onmiddellijk door dat er iets niet klopte.

De jongen draaide er nog wat omheen, hij had de zwembroek uitgespoeld en zo.

Tim’s moeder gaf de jongen met haar hand een paar tikken voor zijn trainingsbroek. Daarop stuurde ze haar zoon naar zijn slaapkamer. Ze verzekerde hem dat hij als zijn vader thuis was gekomen ervan zou lusten.

Tim’s vader wist opeens welke straf goed zou zijn voor zijn zoon. Hij liep naar boven en ging naar de slaapkamer van de jongen. Uitkleden Tim, je gaat een kwartier onder de koude douche. Daarna krijg je een pak slaag.

Even later stond Tim onder de koude douche. Zijn vader keek toe of hij niet alleen de douche liet lopen maar zelf onder vandaan bleef. Het water uit de kraan was ongeveer 12° en was daarmee kouder dan het water van het zwembad dat Tim vanmiddag gemist had. Door het mat glas van de douchecabine zag zijn vader de jongen douchen. Vaag zag hij de billen die hij straks onder handen zou nemen. Na een kwartier verliet zijn vader de douche en mocht de jongen zich afdrogen.

Hij beval de jongen binnen 2 minuten naakt in zijn slaapkamer te zijn. Even later kwam de jongen de slaapkamer binnen. Naast zijn bed stond zijn vader al te wachten. Hij had de lange dunne cane in zijn hand. Hij sprak: ‘ Tim, trek de strakste boxer aan die je hebt. Ik ga daarna je koude billen op warmen. Je krijgt 18 slagen over je billen te voelen. Die zullen dan beslist gloeiend heet zijn. Je weet dat ik niet van deze afstraffingen houd maar je hebt het nu echt nodig. Ga over het bed liggen.’

Tim liep naar zijn kast en bekeek wat boxers. Hij pakte er één die hij nooit meer droeg en eigenlijk te klein was. Zijn vader zou hem anders nog harder straffen, dat wist hij wel.

Tim’s vader bekeek zijn zoon. Zijn ronde billen staken naar boven en waren nog niet volgroeid. Bij iedere slag veerde de cane in de billen en liet die de beroemde dubbele striem achter. Veel jongens hadden op deze manier straf gehad en waren er volwassen mee geworden. Zijn vader besloot hem daarom streng te slaan. Pijnlijk, maar wel nodig. Zwieeeppp....

Tim had ’s nachts de striemen wel gevoeld. Hij was blij dat er de volgende dagen geen gym gegeven werd. Je moest er niet aan denken dat de andere jongens onder de douche zijn billen zouden zien. Het schoolzwemmen was voorbij. Vanaf november werd er af en toe binnen gezwommen.

Tims ouders hadden in de studeerkamer nog even een gesprek. Ze bekeken de canes en de zweep en waren het eens dat de jongen de volgende keer nog strenger aangepakt moest worden.


Continue to end

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.  


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!