New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 1

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 Dec 2016


Julian en Meike waren een tweeling van 13. Ze zaten bij elkaar in de klas en waren slim. Zoals veel pubers waren ze af en toe ook wel eens lui. Aan talen leren hadden ze ontzettend veel hekel.

De gevolgen konden niet uitblijven. De school stuurde vrijwel real-time resultaten van leerlingen naar huis. Deze werden voorzien van statistische informatie zodat ouders snel op de hoogte konden zijn, ontwikkelingen konden zien en maatregelen nemen.

De vader en moeder van Julian en Meike zagen de ontwikkeling ook. Met name de vakken waarvoor ze moesten leren begonnen duidelijk minder te scoren. Talen voorop.

Na enkele weken nam vader Julian en Meike apart om de resultaten te bespreken. Dat gebeurde in de studeerkamer. Pa was nooit te beroerd om zijn zoon en dochter te helpen met moeilijke dingen. Hij kwam er echter achter dat de slechte cijfers voor de talen vooral te wijten waren aan het slecht leren van woordjes. Toen hij vroeg om de spellingboeken te halen zag hij dat die vrijwel niet gebruikt waren. Nu waren de jongelui toch al erg zuinig op hun boeken omdat ze de opbrengst van de gebruikte boeken zelf mochten houden maar deze boeken leken wel nooit open te zijn geweest.

Pa wist genoeg. Hier hielp praten niet. Hier moest getuchtigd worden.

De tweeling sliep boven op zolder. Precies in het midden van het huis had pa een gipswand laten zetten zodat er twee tienerslaapkamers waren gevormd. De trap kwam uit op een overloop en precies tussen de twee deuren van de slaapkamers hing een echte Engelse cane. Een krom handvat, dikte ongeveer 7 mm en 90 cm lang vanaf het handvat. Meike en Julian kregen niet vaak van langs. Sinds hun 12e hadden ze enkele keren de cane gevoeld. Julian iets vaker dan Meike.

Een afstraffing met de cane ging meestal zo dat Julian of Meike naar de slaapkamer werden gestuurd. Ze moesten zich dan uitkleden behalve hun ondergoed en voorover op bed gaan liggen. Na verloop van tijd kwam pa naar boven, ze hoorden de trap kraken, hoorde dat hij de cane van het haakje haalde en de deur opende. Daarna kregen ze hun pak slaag. De muur tussen de slaapkamers was dun. Als Meike of Julian ook in de slaapkamer was hoorden ze precies hoe de tuchtiging ging: pa spande de boxer, kondigde de strafmaat aan, vertelde dat Meike of Julian niet met de billen mocht bewegen, dan zwiepte de cane enkele keren en dan zoefde het riet neer. Soms was een gedempte kreet te horen. Na de straf werd de cane weer opgehangen en ging pa naar beneden. Meestal bespraken de tweeling met elkaar de resultaten van de straf.

Pa stuurde de tweeling naar boven. Ze zouden nu gezamenlijk getuchtigd worden. Terwijl ze beiden op hun bed lagen hoorden ze de trap kraken. De cane werd gepakt en pa stapte bij Meike naar binnen. Hij zag zijn dochter al liggen. Haar billen over het kussen, de witte boxer stond strak rond haar achterste.

Zo Meike. Je weet dat ik niet van deze straffen houd. Nu jullie laten zien niet met verantwoordelijkheid om te kunnen gaan moet ik jullie tuchtigen. Niet mild maar hard. Je mag kiezen: of 12 slagen over je blote billen of 12 slagen over je boxer maar dan kijkt Julian toe.

Meike schrok. Ze kon goed met haar broer overweg maar vond het gênant dat hij toe zou kijken. Maar een caning op blote billen was ook niet mis. Ze herinnerde nog die ene keer dat ze dat kreeg toen ze te laat thuis was.

Na een aarzeling zei ze: Ik kies voor 12 over mijn boxer pa.

Pa liep naar de slaapkamer van Julian. De jongen lag eveneens voorover over het kussen. Zijn billen in een zwarte boxer staken omhoog. Hij vertelde hetzelfde verhaal wat betreft de keuze die hij mocht maken. Nu moest hij meekomen naar de slaapkamer van zijn zus.

Pa nam de tijd. Julian zag dat pa de cane over de witte boxer van zijn zus liet strijken. Het rotan streek over de ronde vormen. Toen hief pa het riet op en liet het neer zwiepen op de billen. Julian zag dat zijn zus ineenkromp. Een witte streep trok over het katoen van haar boxer. Na 20 seconden volgde de volgende slag. Het meisje kreunde. Julian voelde stiekem aan zijn billen maar zijn vader had het gezien. Ja jongeman, je hebt pech dat je de tweede bent. De cane is na 12 slagen op de billen van Meike nog soepeler. Reken maar dat je er straks van zult genieten.

Na 12 slagen was de tuchtiging voor Meike over. Julian zag dwars door de boxer de strepen. Striemen noemde pa dat.

Toen moest Julian naar zijn slaapkamer. Zijn vader kwam en vroeg wat zijn keuze was. Hij koos hetzelfde als Meike. Jongens zijn misschien makkelijker wat betreft toeschouwers dan meisjes dacht pa.

Een herhaling volgde van 10 minuten geleden. Nu staken de jongensbillen gekleed in de zwarte boxer omhoog. Enige verschil was dat Meike stond toe te kijken terwijl haar billen gloeiden. Ze voelde de gezwollen strepen door haar boxer heen. Het gloeide.

Pa trok de boxer van de jongen strak, streek ook met de cane over de smalle jongensbillen en sloeg toen. Meike zag de streep in de boxer staan. Rustig maar met kracht werden de slagen gegeven. Na 7 slagen begon Julian met zijn billen te draaien.

Pa vermaande hem en zei: Julian, dat wil ik niet. Ik wil de striemen netjes over je billen laten snerpen, je mag dus niet draaien. Als je het nog een keer doet krijg je de rest van de striemen op je blote billen. Ik heb je gewaarschuwd.

De 8e slag onderging Julian rustig. Meike zag de streep weer in haar broers boxer staan. Het leken wel krijtstrepen. Bij de 9e was het mis. De jongen draaide zijn billen weg en wilde van het bed op staan. Pa wachtte even maar was onverbiddelijk. Tuchtiging was niet fijn maar echt nodig.

Doe je boxer omlaag tot net onder je billen. Je krijgt de 9e slag nog een keer.

Aarzelend gehoorzaamde Julian. Hij had geen keus en dacht niet eens meer aan zijn zus. De brandende pijn van zijn billen overheerste alles. Meike zag dat de cane zijn werk al goed gedaan had. De striemen waren rood tot donkerrood en gezwollen. Pa tikte tegen de blote billen, mikte en sloeg hard. De 9 slag.

Julian kermde zacht maar bewoog niet meer. Hij wist dat zijn vader in staat zou zijn hem net zo lang te slaan totdat hij de slagen stil had ondergaan.

Die nacht sliepen Julian en Meike op hun buik. Hun boxer schuurde tegen de striemen. Hun billen gloeiden.

 
Go to the contents page for this series.

  Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!