New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 2

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 29 Dec 2016


het was een week later. De striemen van de caning waren weg en Julian en Meike hadden zich voorgenomen om harder te leren. Dat ging enkele weken goed.

Toen pa die avond de cijfers bekeek zag hij dat die na de caning van Julian en Meike verbeterd waren. Het laatste cijfer was echter lager dan het vorige. Het was nog geen onvoldoende maar hij besloot de twee te gaan overhoren.

Het was rond 20 uur. De tweeling kwam beneden. Het huiswerk was klaar zeiden ze. Pa vertelde hen dat hij hen zou gaan overhoren in de studeerkamer. En ik pak de cane erbij. Als jullie meer dan 2 woordjes niet weten gaat de overhoring verder maar dan leunen jullie in jullie boxer over het bureau. Voor ieder woordje dat je dan niet weet krijg je één slag. Als jullie meer dan 6 woordjes niet weten gaan de billen bloot.

De tweeling schrok. Ze hadden de woordjes redelijk geleerd maar niet meer dan dat. Een zeven was voldoende. Meer dan voldoende om geen kennis te maken met die zwiepende cane die hen altijd aangrijnsde als ze hun slaapkamer binnen gingen.

Een kwartier later toen de koffie op was en Julian en Meike hun fris op hadden zaten ze in de studeerkamer. Pa had het woordenboekje in zijn hand. De cane lag op het grote bureau. Het waren 50 woordjes. Meike had de eerste 10 woordjes goed. Ze kreeg al hoop. Het 11e en 12e woordje kende ze niet.

Pa sprak: Laat je broek maar zakken en span je boxer. Ga daarna over het bureau leunen. Ik ga eerst Julian overhoren.

Julian zakte na het 5e woordje door het eis. Het 6e en 7e woordje kende hij wel maar bij het 8e ging het weer fout. Ook hij mocht zich klaar maken voor de cane.

Pa sprak: Zo. De overhoring gaat verder. Als jullie verder alle woordjes goed hebben loopt het met een sisser af en hebben jullie voor niks jullie boxer laten zien. Ik ben bang dat we voordat we bij 50 zijn het rotan bloot moeten laten zwiepen.

Pa vroeg zijn tweeling om beurten een woordje. Het leek goed te gaan. Pas bij het 20e woordje maakte Julian een fout. Pa hief de cane omhoog en de jongen kreeg 1 striem over zijn witte boxer. Meike was bij het 17e woordje al aan de beurt. Ook zij kreeg de gevreesde cane over haar billen. Na de slag kreeg Julian weer de beurt. Al direct kende hij het woord niet. Meike kende één woord en daarna was het weer mis.

Na 35 woordjes had Julian 5 striemen gehad en Meike 4. Pa sprak Zo we zijn nog niet bij 50. Denk erom als je 7e woordje niet weet gaat eerst de boxer uit. Je weet uit ervaring dat het rietje dan nog intenser striemt. De tweeling knikte.

Bij nummer 47 was het zover. Meike had inmiddels 6 striemen gehad en Julian ook. Pa bedacht bij zichzelf dat zelfs straffen bij tweelingen gelijk opgaan. Meike kende het woord niet en moest haar billen ontbloten. De cane zwiepte en trok haar blote billen.

Julian was bij het laatste woordje de klos. Hij kreeg één striem op zijn blote billen. Zijn zus had er 1 meer gehad.

Pa stuurde hen naar bed. Hij vermoedde dat de striemende pijn er de woordjes die ze niet wisten wel ingeslagen had. Volgende week zou hij dit weer doen maar dan voor ieder woordje dat ze niet wisten 2 slagen. Dat zou ze leren.

De tweeling lag opnieuw op de buik in bed. Hun witte boxers schuurden tegen de striemen. Hun billen gloeiden. Zoals dat hoorde.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!