New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 3

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 31 Dec 2016


Billen van pubers. Ze worden vandaag zelden rood geslagen. Bij Julian en Meike thuis gebeurde dat wel met enige regelmaat.

De overhoring van de woordjes had gewerkt. De tweeling van 13 leerde goed en de resultaten bleven constant.

Blijkbaar hadden ze toch behoefte aan rode billen want twee maanden later spijbelden ze. Stom want het werd vrijwel altijd ontdekt al was de kans bij een laatste uur net iets minder. Er werd in dat geval direct een email gestuurd naar de ouders.

De moeder van Julian en Meike had de email gelezen en stond hen bij thuiskomst al op te wachten. Op de keukentafel lag de mattenklopper.

Zo, gaan jullie maar over de keukentafel liggen. Billen goed naar boven. Dan krijgen jullie vast een voorschot. Dan zijn jullie billen vast op temperatuur voor vanavond.

De tweeling gehoorzaamde. Meike had een zwarte broek aan die goed spande rond haar billen. Julian had een blauwe broek aan. Zijn billen waren wat smaller. Echte jongensbillen.

Moeder pakte de mattenklopper en gaf hen enkele geduchte tikken zodat het kletste in de keuken.

En nu ingerukt naar boven. Ga maar vast in je boxer klaarliggen op bed. Pa komt binnen een uur en zal direct met jullie afrekenen. Ik hoef niet te vertellen dat er dan een ander soort rotan gebruikt gaat worden. De cane hangt al in de douche om hem wat zwaarder te maken. Reken maar dat jullie kont gezwiept zal worden.

Een uur later was het zover. De trap kraakte en pa kwam naar boven. Er werd weinig gezegd. Pa kwam eerst naar Julian en zei: Je krijgt 18 slagen met de cane, de laatste 6 geef ik op je blote billen. Je moet je maar eens leren gedragen.

De cane zwiepte. Pa sloeg erg hard en Julian merkte dat de cane door het verblijf in de douche zeer veerkrachtig was. Pa zag dat de cane bij ieder slag in de witte boxer veerde. Snerpend trok de striem door.

Na 6 slagen moest de jongen zijn witte boxer laten zakken. Zes keer zwiepte de cane bloot. Intussen hoorde Meike hoe haar broer aangepakt werd. Ze voelde haar billen. Die gloeiden nog wat van de mattenklopper maar dat zou straks nog wel anders worden.

Daar was het zover. Pa kwam binnen. Hij spande de boxer van zijn dochter strak. Nu zou hij de meidenbillen eens even aanpakken.

Hij zei: Je krijgt ook 18 slagen met de cane, de laatste 6 geef ik op je blote billen. Je moet je maar eens leren gedragen.

Hij legde de cane op de boxer, wreef eens, tikte tegen de billen zodat deze zachtjes trilden en haalde toen uit. Zwiep, daar had Meike haar eerste striem te billen. Een streep stond in het katoen van haar boxer. Die leek voor deze straf gemaakt. Wit en goed strak en een beetje doorschijnend. pa vroeg zich af hoeveel vriendinnen van haar zo aangepakt werden. Hij vermoedde te weinig. Pubers zoals Julian en Meike werden juist volwassen door hen met een riet aan te pakken. Rotan had een perfecte werking. Het gaf de juiste pijn en de puber had enkele dagen tot een week een aandenken.

Ook Meike kreeg de laatste 6 striemen bloot. Haar billen waren voller dan die van Julian maar pa zag dat de cane ongeveer dezelfde uitwerking had gehad. Gezwollen rode striemen, mooi verdeeld over beide billen.

Het slot volgde. Het fluiten van de cane en het zwiepen in de billen was beneden ook te horen. Moeder ruimde juist de mattenklopper op die eerder dienst had gedaan en was tevreden. Als er toch eens geen rotan was.....

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!