New MMSA spank logo

Julian en Meike
Deel 4

by Jeroen

Go to the contents page for this series.

Copyright on this story text belongs at all times to the original author only, whether stated explicitly in the text or not. The original date of posting to the MMSA was: 31 Dec 2016


Het was tegen de vakantie. Meike en Julian hadden prima cijfers. Leren konden ze wel. Als ze even geen zin hadden zagen ze de cane wel die precies midden tussen hun slaapkamers hing op de overloop. Daar wilden ze niet teveel kennis mee maken. De laatste keer was inmiddels 3 maanden geleden, toen ze gespijbeld hadden.

Pa was gestopt met overhoren. De tweeling leerde goed en vertoonden voor inmiddels 14-jarigen voorbeeldig gedrag.

Opeens vielen de resultaten tegen. Pa en ma zagen op de pagina met de resltaten dat hun tweeling bij een spellingtoets van Engels een 2 had gescoord. Alletwee een 2 !

Na de avondmaaltijd kwam pa gelijk terzake. De tweeling schrok. Ze meenden dat hun ouders zo tegen de vakantie hun resultaten niet meer volgden. Ze zouden toch met vlag en wimpel over gaan naar de derde klas van het VWO.

Daar vergisten zij zich in, zo bleek. Pa zei: Jullie zijn nu 14 en hebben sinds het spijbelen niet meer met de cane gehad. Helaas is het nodig jullie weer een pak slaag te geven. Ga naar boven. Daar ga je woordjes leren. Ik kom om 20 uur naar boven. Dan krijgen jullie eerst straf voor het slechte cijfer en daarna ga ik jullie in de studeerkamer overhoren.

De tweeling ging snel naar boven. Ze hadden nog ruim 1,5 uur de tijd om te leren. Striemen zouden ze zeker krijgen maar het idee erna nog een overhoring te krijgen met extra slagen sprak hen niet aan.

Klokslag 20 uur kwam pa naar boven. De trap kraakte. Hij pakte de cane van het haakje aan de deur en ging eerst naar Julian. De jongen zat nog achter zijn bureau.

Hang je broek maar over de burostoel, shirt omhoog en in je boxer over het bed liggen. Pa liep naar de slaapkamer van Meike. Die zat ook achter haar bureau. Jij ook broek uittrekken en in je boxer over het bed heen. Anders heb jij extra tijd om te leren, dat doen we niet.

Meike gehoorzaamde en pa liep weer naar Julians kamer. Inmiddels lag zijn 14-jarige zoon voorover op bed. Billen in de lucht. De jongen had dezelfde boxer aan als tijdens de laatste caning. Het katoen van het zitvlak was dus al dun geslagen bedacht pa.

Twaalf keer knalde de cane over de boxer. De laatste 6 werden snel achter elkaar gegeven, iedere 5 seconden 1. Dat deed pa vroeger nooit maar hij vond dat nu de jongen 14 was hij niet teveel tijd moest krijgen om zich voor te bereiden op de volgende striem. De jongen siste van de pijn. Terwijl de snerpende pijn nog tot hem doordrong kwam de volgende.

Meike hoorde het verloop van de caning en hoorde ook dat haar vader de laatste slagen snel gaf. Oef, dat zou pijn doen. Ze streek over het katoen van haar strakke boxer. De billen waren nu nog wit maar ze wist dat dit een kwestie van enkele minuten zou zijn.

Pa kwam binnen. Je zult wel gehoord hebben dat ik Julian wat anders heb gecaned dan de vorige caning. Jij krijgt ook de laatste 6 sneller achter elkaar. De eerste 6 krijg je ook goed hard maar dan zal ik 30 seconden tussen iedere slag laten.

Een herhaling volgde van wat zich net in de slaapkamer van Julian had afgespeeld. Pa zag dat de billen van Meike voller waren geworden. De cane veerde bij iedere slag diep in de boxer. Hij zag de striemen door het katoen heen.

Na de caning zei pa: Jullie laten jullie broeken hier hangen en gaan in jullie boxer mee naar beneden. We gaan naar de keuken. In de keuken werden Meike en Julian op een keukenstoel neergezet. De houten stoelen voelden koel aan hun billen. Pa had de spellingsboeken meegenomen. Jullie mogen nog een kwartier leren, daarna komen jullie naar de studeerkamer.

Pa zag de tweeling in de boeken kijken. Meike tilde haar billen omhoog en wreef haar achterste. Ook Julian deed dat een keer. Pa zei: Zo, leren met striemen en gloeiende billen, dat zouden jullie altijd moeten doen. Reken maar dat er dan geleerd wordt.

Julian en Meike waren het er mee eens. Die striemen waren bepaald niet fijn maar ze hadden nog nooit zo snel woordjes geleerd.

Een kwartier later waren ze in de studeerkamer.

Pa zei: Laten jullie de boxer maar net onder de billen zakken. Dan over het grote bureau. Ik ga jullie overhoren. Als jullie het woordje niet weten volgen er direct twee striemen over jullie achterste.

De tweeling liet hun witte boxer zakken en bukte aarzelend over het grote bureau. Pa pakte het spellingsboek en de cane. Hij streek met de cane over het achterste van Meike dat 12 gezwollen striemen vertoonde.

Meike wist ieder woordje. Pa streek intussen met de cane over haar billen. Alleen het laatste woordje wist ze niet. Pa sloeg snel achter elkaar twee keer over haar achterste. Twee dieprode striemen vormden zich precies tussen de 12 die er al stonden.

Ook Julian bracht het er goed van af. Bij het 6e woordje ging het mis. De cane zwiepte twee keer over zijn puberbillen. Pa pakte het spellingsboek weer, streek met de cane over de net geslagen striemen en overhoorde verder. Hij kreeg nog 4 slagen te voelen.

De tweeling mocht hun boxer aantrekken.

Pa zei: morgenavond na het eten gaan jullie weer in jullie boxer aan de keukentafel zitten. Om 20 uur herhalen we deze sessie. Jullie gaan morgen deze 50 woordjes leren.

De tweeling sliep die nacht weinig. Ze waren inmiddels gewend aan slapen op hun buik maar pa had hun achterste geducht gestriemd. Het gloeide en ze voelden de strepen schrijnen.

De volgende dag leerden ze veel. Die avond om 19 uur hingen ze hun broek op de keukenstoel en gingen ze in hun boxer zitten. Auw, ze voelden de striemen van gisteren nog goed. Pa en ma waren tevreden. Ze zagen de tweeling in het spellingboekje kijken. Ze leunden wat op de stoel om hun billen niet al te veel aan het hout bloot te stellen.

Om 20 uur was het weer zover. In de studeerkamer moesten ze net als gisteren hun boxer tot net onder hun billen laten zakken. Pa zag dat de striemen van gisteren er nog goed op stonden. Sommige waren bijna weggetrokken maar de laatste die op de blote billen gegeven waren stonden er nog krachtig op.

Opnieuw streek pa met de cane over de billen. Dit keer begon hij bij Julian.

Hij sprak: je hebt goed kunnen leren. Voor ieder woordje wat je niet kent krijg je 3 slagen.

Julian had zijn lesje geleerd. Een woordje kende hij niet en dat leverde hem drie harde striemen op. Hij brulde van de pijn want een cane die over versgeslagen striemen trekt is een zeer pijnlijke ervaring.

Terwijl Julian zijn boxer aan mocht trekken werd Meike overhoord. Ze cane streek over de striemen heen. Direct bij het eerste woordje ging het fout. Drie striemen knalden over haar billen heen.

Even ging het beter maar Meike wist uiteindelijk 4 woordjes niet. Pa sloeg meedogenloos hard en ranselde de billen. Het meisje gilde van de pijn. De cane trok bij iedere slag diep in het vlees en pa zag de striemen snel opkomen.

De tweeling ging met betraande ogen hun broeken in de keuken ophalen. Ma zei:ik zal jullie niet vragen om nogmaals op die koude keukenstoelen te gaan zitten, tenzij jullie dat graag willen.

De tweeling haastte zich naar boven. Met gloeiende billen.

 
Go to the contents page for this series.

◀  Read the in this series.     Read the in this series.  ▶


Show all the stories by Jeroen
You can also discuss this story in the New MMSA Forum.

The contents of this story archive may not reflect
the views or opinions of the site owners, who most
certainly DO NOT sanction ANY abuse of children.
copyright © 2005-2018   admin ·AT· malespank.net
Labelled with RTALabel.org Valid HTML 5!